monika_er 23.08.04, 14:59 co na tę przypadłość polecacie ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: hemoroidy 25.08.04, 01:10 Miód! :)Było tu o nim, albo na med nat. Pewnie są jakieś nasiadówki, ale ja, niestety, nie mam pod ręką żadnej ściągi, czekaj na ekspertów, może w międzyczasie znajdziesz coś w wyszukiwarce. 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
dorota20w Re: hemoroidy 17.10.04, 16:04 www.samozdrowie.pl/zdrowie/slownik_zdrowia/news?inf=486856&id=8 Odpowiedz Link
m_finka Re: hemoroidy 22.10.04, 18:39 Polecam preparaty z nasion winogron,np. firmy Ortis lub Endotelon. W zależności od możliwości finansowych... Nie są najtańsze (od ok. 20zł za op.),a kurację trzeba przeprowadzić przez kilka miesięcy, ale warto, bo świetnie się sprawdzają przy żylakach - hemoroidy też nimi są. Moi klienci (mam sklep zielarski) bardzo sobie chwalą skuteczność tych preparatów i polecam je z czystym sumieniem. Powodzenia! Aha - ŻADNYCH gorących nasiadówek! Odpowiedz Link
iskial Re: do góry 27.10.05, 19:45 Witam dobry sposób to po każdym umyciu się natłuścic maścią nagietkową okolice odbytu .Dobry sposób stosowany przez ok 30 lat przez moja mamę .Znika stan zapalny nie piecze i nie swędzi no igoja sie wszystkie ranki maśc kuoić najlepiej w aptece .pozdrwionka Odpowiedz Link