02.11.19, 22:06
Jaką trzeba być tępą dzidą żeby płacić za krem do twarzy 160 zł j jednocześnie palić papierochy
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Dzida 02.11.19, 22:17
      Ktoś jeszcze pali papierochy???
      • pierzasta_beztroska Re: Dzida 02.11.19, 22:20
        To był mój autopocisk
        • silencjariusz Re: Dzida 02.11.19, 22:23
          Weź się w końcu za siebie.
          • pierzasta_beztroska Re: Dzida 02.11.19, 22:32
            Warto by rzucić Choć każdemu życzę żeby taki był wzięty za siebie jak ja
            • silencjariusz Re: Dzida 02.11.19, 22:37
              To czemu nie pozbędziesz się nałogu? Szkoda zdrowia i kasy.
      • kevinjohnmalcolm Re: Dzida 03.11.19, 22:46
        silencjariusz napisał:
        > Ktoś jeszcze pali papierochy???

Połowa Polek w moim otoczeniu. I mniej więcej co dziesiąty facet.
    • pierzasta_beztroska Re: Dzida 02.11.19, 22:25
      Nie wiem w jakich kręgach bo nie znam takich W robocie nie palę bo to bardzo passe ale no lubię Jakoś tak niewiele mam rzeczy w życiu które lubię więc palę trochę na nielegalu we wstydzie i samotności
      • apersona Re: Dzida 02.11.19, 22:44
        a wyzwiska dorzucasz sobie gratis
        • pierzasta_beztroska Re: Dzida 02.11.19, 22:49
          Pamiętacie te scenę w dniu świra u psychiatry kiedy Kondrat mówi że nie można myśleć o sobie gorzej niż on sam o sobie mysli
    • letniaburza77 Re: Dzida 02.11.19, 22:56
      Jaki to krem ? Działa?
      • pierzasta_beztroska Re: Dzida 02.11.19, 23:02
        Nie wiem na psychikę na pewno Poza tym no nie pomarszczylam się jeszcze ale nie wiem czy od kremu czy geny Moja mama większość życia leciała na kremie nivea i do teraz wygląda świetnie jak na swój wiek
        • marcepanka313 Re: Dzida 03.11.19, 07:05
          To pewnie Cię o dowód proszą.... wink
          • pierzasta_beztroska Re: Dzida 03.11.19, 23:06
            Po trzydziestce jeszcze prosili Teraz już nie
            • marcepanka313 Re: Dzida 04.11.19, 05:59
              A to rzeczywiście" jaką trzeba być tępą dzidą, żeby........... ".... wink
        • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Dzida 04.11.19, 09:32
          pierzasta_beztroska napisał(a):

> Nie wiem na psychikę na pewno Poza tym no nie pomarszczylam się jeszcze ale nie
          > wiem czy od kremu czy geny Moja mama większość życia leciała na kremie nivea i
          > do teraz wygląda świetnie jak na swój wiek

Genów się nie przeskoczy. No, ale jak ma się nienajgorsze geny, to:
          Uczyli mnie jeszcze na studiach, że od tych "drogich" kremów które zawierają dużo tajnychwink składników, dużo kolagenu - skóra się uzależnia i przestaje produkować swój naturalny. Dlatego kobiety które używają drogich - jak przestaną, to skóra leci w okamgnieniu.
          Nie tędy droga. Podobno najlepiej używać takiego kremu codziennego o prostym składzie na naturalnych składnikach, ale regularnie - bo kwestia w systematycznym nawilżaniu po prostu. Dlatego nasze matki jadące na nivei mają dobrą skórę.

Nie palić, nie pić (za dużowink), codziennie wklepać coś prostego nawilżającego (ja lubię Ziaję - 7 zł i super uczucie na skórze), wysypiać się... i nie wygląda się na swój wiek.
          No ale jak zwykle - mówię tylko za siebie.
    • obrotowy gdy sie jest dzidzią - to nie widze problemu. 03.11.19, 06:32
      ale papierochy - to bym jednak radzil rzucic...

zle wplywaja na cere.
    • uny Re: Dzida 04.11.19, 08:54
      może rohatyną ? uncertain
    • szarlotka_ja Re: Dzida 09.11.19, 14:41
      Być może nie w temacie, ale przytargałam z biblioteki książkę pt: Obrzydliwa anatomia, właśnie zaczęłam czytać. Jestem po kilkudziesięciu stronach i jestem pozytywnie zaskoczona. Warto wink
      • apersona Re: Dzida 10.11.19, 23:21
        szarlotka_ja napisała:

> Być może nie w temacie, ale przytargałam z biblioteki książkę pt: Obrzydliwa anatomia,
        > właśnie zaczęłam czytać. Jestem po kilkudziesięciu stronach i jestem pozytywni
        > e zaskoczona. Warto wink

Zawartość lepsza niż okładka?

"Kto zdecydował o tym, że kobiety powinny depilować nogi, wąsik czy pachy? Dlaczego głęboki dekolt jest seksowny, a „camel toe” odrażający? I czy w każdym pępku zbierają się kłaczki?
        ...
        Dzięki jej wnikliwości i humorowi przekonasz się, że mankamenty kobiecego ciała są jego zaletami, a obrzydliwości – supermocami. Zrozumiesz, że ciało jest po prostu najlepszym opakowaniem twojej wyjątkowej osobowości. "
        • witrood Re: Dzida 10.11.19, 23:46
          Yyyyy...no nie wiem. Stara szkoła chyba lepsza.

A ja właśnie z kina z "Obywatela Jonesa" wróciłem. I daje radę.
        • szarlotka_ja Re: Dzida 11.11.19, 11:25
          Zawartość całkiem dobra, choć zapowiadało się lepiej wink.
          Trochę męczy narracja autorki, szczególnie jak przytacza wątki ze swojego życia. W sumie nie wiem po co, bo z nich nic pasjonującego nie wynika. Ale chwilami jest dość śmiesznie. Takie 6 na 10 bym dała tongue_out.

P.S.
          Fajny jest rozdział o wszach big_grin
    • kulka42 Re: Dzida 09.11.19, 15:30
      pierzasta_beztroska napisał(a):

> Jaką trzeba być tępą dzidą żeby płacić za krem do twarzy 160 zł j jednocześnie
      > palić papierochy

Jeśli komuś sprawia przyjemność i jedno i drugie - to ja osobiście nie widzę nic w tym złego - każdemu wg potrzeb smile
      • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 08:46
        kulka42 napisała:

> - każdemu wg potrzeb smile

I zasobności portfela wink
        • pierzasta_beztroska Re: Dzida 11.11.19, 09:28
          Fakt choć portfel się ostatnio skurczył A potrzeby jakby wcale nie Przestałam zatem chodzić po sklepach z ciuchami ale krem... obietnica nieśmiertelności kosztuje😉
      • pierzasta_beztroska Re: Dzida 11.11.19, 09:25
        A myślałam że tu nikt nie pali A w innym wątku dolorka pisze że nie rzuci A ja postanowiłam ograniczać No zobaczymy
        • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 11:13
          Paliłam przez wiele lat i nadal bym to robiła gdybym mogła, bo zwyczajnie lubię to robić, ale.... cóż.... zdrowie już nie to wink
        • dolores2222 Re: Dzida 11.11.19, 11:57
          Bo tu generalnie mało kto pije, pali i używa wink
          Że tak sparafrazuję big_grin
          • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 11:59
            nic na "P" heh
            • pierzasta_beztroska Re: Dzida 11.11.19, 13:25
              To może trzeba zacząć wychodzić z domu napić się i wyluzować zabawić i czasem wygłupić zwyczajnie bez napinki na związek i żali że tak samotnie
              • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 13:30
                Ja ostatnio tęsknię do takiej zabawy... brakuje mi ludzi... wyjść do pubu, spotkać zupełnie obcych ludzi, bawić się z nimi do białego rana... wink
                • dolores2222 Re: Dzida 11.11.19, 13:41
                  A mnie nigdy czegoś takiego nie brakowało.
                  Może dlatego, że lata studiów były totalnie szalone, żeby nie powiedzieć na krawędzi zdrowego rozsądku wink
                  • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 13:48
                    A ja nie mówię że nie szalałam - hej szalała szalała big_grin - mówię że po latach wyciszenia i spokoju wróciłabym z chęcią do odrobiny szaleństwa wink
                    • dolores2222 Re: Dzida 11.11.19, 14:08
                      To chyba nie jest problem?
                      • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 14:10
                        Mam "ogon" który nie tak łatwo przekonać że taka zabawa może być fajna wink
                        • dolores2222 Re: Dzida 11.11.19, 14:12
                          Idź sama. Jaki problem?
                          Zazdrośnik?
                          • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 14:33
                            No... nie wiem czy to zazdrość, ale uważa że skoro jesteśmy razem to balety też razem - osobno toleruje wyjścia z koleżankami, bo on z kolegami też czasem gdzieś bryknie
                            • dolores2222 Re: Dzida 11.11.19, 15:16
                              Z koleżankami to dopiero możesz zaszaleć big_grin
                              • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 15:18
                                One zbyt nobliwe tongue_out big_grin
                                • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 16:38
                                  To czas na nowe koleżanki wink
                                  Ja uskuteczniane szalone wypady właśnie z koleżankami smile
                                  • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 17:06
                                    jaki problem heh
                                    ustawka i idzie się w miasto wink
                                  • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 17:46
                                    Fajne są też wypady z kolegami o innej orientacji smile można się bardziej wyluzować co nie jest błędnie interpretowane i nie ma problemu, z zadrościa ew. partnera.
                                    • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 17:47
                                      to da się zagrać hmmmmmmm chyba tongue_out
                                      • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 19:09
                                        Że zagrać inna orientację? smile
                                        • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 19:18
                                          no luz ogarnę
                                          • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 19:22
                                            Nie wątpię wink
                                            • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 19:25
                                              pewnaś za bardzo mych talentów niewiasto wink
                                              jam prosty cham ze stolycy heh
                                              • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 19:53
                                                Ale to nie chodzi by udawał tylko by był smile)
                                                • turma.mortis Re: Dzida 11.11.19, 19:57
                                                  a to ups odpada tongue_out
                                                  jestem lesbijką
                                                  • witamina_b12 Re: Dzida 11.11.19, 20:03
                                                    Ty też???
                                                    ;P
                                              • kulka42 Re: Dzida 11.11.19, 19:59
                                                turma.mortis napisał:

> pewnaś za bardzo mych talentów niewiasto wink
                                                > jam prosty cham ze stolycy heh
                                                >

chyba ze stolnicy tongue_out
    • obrotowy troche krypto-reklamy nie zaszkodzi :) 11.11.19, 14:53
      e-papieros MNIEJ truje:
      ...
      zdrowie.radiozet.pl/Psychologia/Nalogi/Czy-e-papierosy-szkodza-mniej-niz-zwykle-papierosy-Wyniki-badan
      • witrood Re: troche krypto-reklamy nie zaszkodzi :) 11.11.19, 15:47
        No nie wiem.

www.politykazdrowotna.com/49353,usa-juz-piec-zgonow-powiazanych-z-e-papierosami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka