Gość: madzonga IP: *.chelm.mm.pl 15.09.09, 08:35 witam chcialabym kupic sobie ekspres cisnieniowy najlepiej automat latwy w obsludze i taki zeby nie bylo problemu z tym spiuenianiem mlekanajlepiej zeby to robil automatycznie prosze o rade Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariol1 Re: ekspres 16.09.09, 09:17 Polecam Nivone 740. Gorące mleko lub piana leci z dyszy, nic nie trzeba przelewać, ani ruszać kubkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jolix Re: ekspres 16.09.09, 15:15 Polecam Saeco Talea Ring Plus z mleczną wyspą - mleko spieniasz w dzbanku i nie trzeba się martwić, że zanieczyszcza "kanaliki" wewnątrz ekspresu :) Odpowiedz Link Zgłoś
super_filipka Re: ekspres 16.09.09, 17:45 Wybór ekspresu w dużej mierze będzie uzależniony od kwoty jaką dysponujesz:), to raczej sprzęt który ciut więcej kosztuje. Jeśli chciałabyś coś w rozsądnej cenie proponuję nasz Zelmerowski www.electro.pl/produkt-ZELMER_Ekspres_Maestro_13Z012_2B_Karty_do_gry_GRATIS-56290,152.html#show_description . Prosty w obsłudze, ma duży pojemnik na wodę, wyświetlacz i tackę do podgrzewania filiżanek. Poza tym wygląda według mnie dość fajnie i cena jest jak najbardziej korzystna. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: ekspres 16.09.09, 21:21 Nie kupuj AEG Elektrolux, rdzewieje szufladka do której skapuje resztka kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
flying_citron Re: ekspres 29.09.09, 01:07 Ekpres ciśnieniowy. Fajna sprawa. Kawa z takiego ekspresu jest cudowna, sama przyjemność picia jej. Zawsze marzyłam, żeby kiedyś sobie sprawić taki do domu i codziennie móc pić taka pyszną kawę. I w końcu nastąpił cudowny dzień kiedy mogłam to zrobić. Taki mam w domu: magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=171&prod=36936. I jeśli mogę Ci coś doradzić, musisz się pośpieszyć z tym zakupem, bo to jest cudowna rzecz, kiedy masz w domu ekspres :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: ekspres IP: *.netblok.pl 29.09.09, 12:09 Gorąco polecam szwajcarski ekspres NIVONA. Doskonale spienia mleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: ekspres IP: *.tktelekom.pl 02.10.09, 13:15 Też polecam Nivone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ekspres IP: *.chello.pl 08.10.09, 22:20 znajdziesz to wszystko na www.julius-meinl.pl zadzwoń 022-722-44-50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ekspres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 07:34 Bardzo interesująca propozycja , w jakiej cenie są te ekspresy Juliusa Mainla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ekspres IP: *.chello.pl 11.10.09, 22:59 Jeżeli nadal mają tę promocję to zapłacisz za ekspres plus 160 kapsuł kawy 499 zł.Zadzwoń to ci wszystko powiedzą, bardzo profesjonalne wszystko Ci wyjaśnią ja jestem zadowolony bardzo z zakupu, Odpowiedz Link Zgłoś