Dodaj do ulubionych

robot kuchenny

IP: *.lublin.mm.pl 21.01.12, 23:41
właśnie spaliłam swój mały robocik i przymierzam się do kupna nowego.
Czy ktoś posiada coś podobnego w tym kształcie
allegro.pl/blender-robot-5w1-optimum-rk-1240-500w-inox-gw-2l-i2045864308.html
Jakoś nie za bardzo mogę sobie wyobrazić funkcję tarcia. Czy nie zabraknie mi rąk? Trzeba to przecież jakoś trzymać w trakcie pracy.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 17:38
      W robotach mocny zawsze był ZELMER i MPM PRODUCT - i tu poszukaj dobrej ceny.
      • Gość: bea Re: robot kuchenny IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.12, 20:34
        Zdecydowanie odradzam Zelmera. Słaba jakość, nieopłacalna naprawa. Sama naprawiałam Zelmera 2 razy. Lepiej kupić coś lepszej jakości.
        • Gość: eM. Re: robot kuchenny IP: *.toya.net.pl 23.01.12, 20:32
          ???
          Zamurowało mnie.
          Chyba, że jakość AŻ tak im (Zelmerowi) spadła. Od 15 lat używam wciąż ten sam mikser (z obrotową miską) i póki co nie wydaje dźwięków czy innych oznak zużycia. Podobnie jak odkurzacz tej samej firmy i jednakowo jak mikser leciwy:)
          • Gość: gość Re: robot kuchenny IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.12, 20:36
            Chyba dlatego, że są stare. Obecne produkty mają słabej jakości. Tak jak inni producenci mają wszystko z Chin.
            • Gość: antonia Re: robot kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 09:19
              I tu się chyba mylisz. Sprzedawca Neonet-u zapewniał mnie na 100 % ,że robot Kasia produkowany jest w Polsce.
    • Gość: ola2 Re: robot kuchenny IP: *.lublin.mm.pl 23.01.12, 23:41
      dzięki za uwagi na temat zelmera. Z tego co mi wiadomo markowy sprzęt też robiony jest teraz w Chinach, więc szkoda wydawać na niego kasę.
      Bosch, Philips i Moulinex mają w swojej ofercie roboty podobne w kształcie do tego w linku. Ciekawa jestem zatem czy to ergonomiczne ustrojstwa. Mnie zależy głównie na minimalnych rozmiarach robota.
      • e.penkowska Re: robot kuchenny 28.01.12, 13:34
        A ja napiszę o Zelmerze... Kupiłam sobie FENOMENA (był to początek jak wprowadzono ten model) i mimo tego, że czytałam ze są wadliwe zdecydowałam się bo jak sądziłam to przypadki, któe mogą mieć miejsce w każdym jednym sprzęcie. I tak po około 4 miesiącach używania zepsuła się nasadka miksująca, wygięlo ją na jedną stronę. Chciałam to reklamować niestety co uslyszalam? Że ta część nie podlega reklamacji... A koszt nowej 130 zł + koszty wysyłki, czyli jedną czwartą robota!!! Mimo wszytsko kupiłam ją i nie minęły dwa miesiące a rozwaliło się na nowo. Do tego hak do wyrabiania ciasta cięższego puszczał jakiś dziwny smar i ciasto robiło się szare. Ja mimo wszytsko odradzam zakup ZELMERA i radzę poczytać opinie na innych forach :)
      • obserwator2010 Re: robot kuchenny 28.02.12, 08:49
        Jak chcesz małego robota na lata to kup sobie coś z linii Boscha Mum 46xx, Mum47xx, weszły nowe modele więc te są w normalnych sklepach do wzięcia za 400-600 złotych. Masz w zestawie komplet tarcz tnących, ścierających, ubijaki, hak do ciasta, maszynkę do mięsa, przyrząd do wyciskania owoców cytrusowych, stalową michę, dobry silnik , porządne sprzęgła oraz przekładnie planetarne. Jest mały, nie zajmuje wiele miejsca. Albo kup bardziej solidnego blendera Brauna z serii MR570/550. Tylko w nich nie wyrobisz cięższego ciasta.
    • Gość: ddd Re: robot kuchenny IP: *.unknown.vectranet.pl 01.03.12, 21:07
      Tylko tutaj możesz uzyskać kupony rabatowe na interesujące Ciebie produkty lub usługi o konkretnej wartości. Ty wybierasz i decydujesz! Oferta platformy uporządkowana jest w pięć kategorii tematycznych: Elektronika, Motoryzacja, Hobby, Dom i ogród, Moda i uroda. Sprawdź nas i polecaj znajomym!

www.hotprice.pl/#pwid=50a7432f27354f85b97a5af508ef5623
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka