IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 17:55
czy ktoś może mi doradzić którą zmywarkę warto kupić Siemens SF25M850 czy
Amica ZWA6428l.Bardzo proszę o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Re: zmywarki IP: 213.17.223.* 13.08.06, 20:54
      niech cię ręka boska broni przed wszelakim g***** który sie nazywa amica!!!!!!! weź tegoo siemensa. znajoma ma podobnego i jest nim zachwycona. zresztą sam nawet go skontrolowałem bo też kupowałem zmywarkę. jest fajny ładny dobrze i solidnie wykonany ma fajne programy. bardzop dobrze domywa! polecam. osobiście mam też siemensa ale taki model: siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/produkt.php?idproduktu=520

POzdrawiam-niech Ci siemens służy :)
      • ja.nek Re: zmywarki 14.08.06, 11:10
        A dlaczego tak brzydko mówisz o Amice? masz jakies konkretne i niepojedyncze
        doswiadczenia? miales produkty obu firm przez kilka lat? Czy to po prostu
        opinia typu: Japonczyki sa slabe, nie ma to jak niemiecka robota?
        • Gość: artur Re: zmywarki IP: 213.17.223.* 14.08.06, 18:28
          a żebyś wiedział że miałem już co nieco amici. na starym mieszkaniu w kawalerce gdzie sie wprowadzilem była chata już z wyposażeniem. sprzę w necie sprawdziłem i to były nowości. amici było wszystko w kuchni i pralka. zmywarka do kitu-nie domywała nie dosuszała oczywiście 3 razy naprawiana. lodóka poszła z wielkim hukiem. piekarnik z płytą gazową-zepsuło się sterowanie elektroniczne, termoobieg. jedynie okap dobże chodził choć niezbyt wydajny był. a w pralce poszło zwieszenie bębna...pozdrawiam!!!teraz kiedy się chajtnąłem to chate z żoną wybudowalismy i wszystko siemensa albo boscha-od roku nie ma żadnych awarii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka