Dodaj do ulubionych

Kuchenny prezent ślubny.

IP: *.ynfonatic.de 03.07.07, 19:05
Witam,
Szukam kuchennego prezentu ślubnego, najchętniej w okolicach 350-600 złotych.
Chciała bym kupić coś przydatnego młodym ludziom w nowym mieszkaniu- oboje
pracują, ale jadają zazwyczaj w domu. Typowa nowoczesna para przed
trzydziestką. Myślałam o ekspresie do kawy, ale ktoś mi już ukradł ten pomysł.
Jakieś sugestie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pan_mlody Re: Kuchenny prezent ślubny. IP: *.onlinehome-server.com 03.07.07, 19:31
      Super pomysł!! Prezenty ślubne z których się najbardziej cieszyliśmy z żoną to
      właśnie sprzęt kuchenny. Nam najbardziej przydał się robot kuchenny, mechaniczna
      osełka do noży, i czajnik elektryczny. Niby takie proste rzeczy, ale dla młodych
      ludzi w nowym mieszkaniu- ZBAWCZE.
    • Gość: deed uwaga na duble IP: *.88-198-50-146.clients.your-server.de 03.07.07, 19:33
      Radzę przy zakupie takich prezentów skonsultować się z rodziną i zaproszonymi
      gośćmi, głupio potem jak para musi jeździć po sklepach i zwracać te wszystkie
      czajniki.
    • Gość: pies robot IP: *.wholesale.rp80.se 03.07.07, 19:54
      A ja polecam robot kuchenny- czajnik to trochę zbyt banalne : PP
      W takiej cenie sugerowałbym:
      www.hoopla.pl/product_info.php/pid/6781/Robot_Kuchenny_Moulinex_DFC_64_P_Odacio_3_Duo_Super_Maxipress/
    • Gość: opty Re: Kuchenny prezent ślubny. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:03
      też uważam,że należy skonsultować z młodymi taki prezent, wtedy dostaną
      rzeczywiście to co chcą i prezent jest najbardziej przydatny i cieszy,
      dziwne,że młodzi nie zrobili listy prezentów, żeby się nie dublowały i wszyscy
      byli zadowoleni
    • Gość: lulek Re: Kuchenny prezent ślubny. IP: 88.220.140.* 04.07.07, 10:29
      To prawda - zapytaj Państwa młodych.
      Co proponuje - zestaw noży, garnki (tych nigdy za mało), patelnia, zestaw ściereczek, zestaw sztućcy, salaterki, zestaw do kawy, talerze, chlebak, tacki, deski itp, itd.
      Uwierz lub nie, ale te drobne rzeczy są najpożyteczniejsze i Państwo młodzi będa ci wdzięczni za takie "duperele".
      Szczególnie, jak tego nie mają. Wiem sama z doświadczenia, że takich rzeczy nikt nie kupi (bo beda woleć kupić experes do kawy czy żelazko), a cieszyć będa najbardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka