Dodaj do ulubionych

Ból w boku po cc

22.06.05, 11:20
Urodziłam córeczkę przez cc 27 maja. Od jakiegoś czasu czuję szczypanie w
prawym boku, w środku, dalej od blizny zewnętrznej.
Zastanawiałam się co to może być, czy to nie jest groźne...Nasila się przy
pewnych ruchach. Przy skręcie w prawo, przy siedzeniu i karmieniu, czasami.
Zastanawiam się co może się dziać tam w środku? Czy przypadkiem nie dzieje się
coś groźnego ze szwem w środkusad? Skąd bierze się ten ból?
I do kiedy po cc leci krew i obkurcza się macica? Ja jak karmię to pojawiają się
u mnie plamy.
Obserwuj wątek
    • megi.1976 Re: Ból w boku po cc 22.06.05, 11:33
      Ja jestem dwa m-ce po cc i podkrwawiałam ok.miesiąca a póżniej zaczęła lecieć
      taka żółta wydzielina i jeszcze do dziś troszeczkę jej jest na wkładce.Jeśli
      chodzi o te plamienia to prawdopodobnie podczas karmienia obkurcza się jeszcze
      macica i dlatego.Co do bólu po prawej stronie pewnie miałaś tam wiąznie szwów,ja
      też mam z prawej strony i jakiś czas czułam dyskomfort.Na Twoim miejscu jednak
      skonsultowałabym to ze swoim ginem.Pozdrawiam
      • strzala04 Re: Ból w boku po cc 22.06.05, 12:10
        Dzięki za odpowiedźsmile Co to jest wiązanie szwów? I czy myślisz, że już teraz
        powinnam to skonsultować z ginem, czy czekać do standardowej wizyty po 6
        tygodniach? To jest trochę dokuczliwe..., ale nie chcę wyjść na panikaręcrying
        • megi.1976 Re: Ból w boku po cc 22.06.05, 12:43
          Wiązanie to tam gdzie miałaś wiązaną nić,mi tak lekarka powiedziała,ja miałam
          akurat z prawej strony,mówiła że może dłużej boleć czy ciągnąć.Jeśli Ci to
          bardzo dokucza to idż,a jeśli tylko trochę i w niekórych pozycjach to ja bym
          poszła po zakończeniu połogu.Ale to moje zdanie,nie jestem lekarzem.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka