Dodaj do ulubionych

Logopeda IMiD-mgr.Radkowska

26.07.11, 15:06
Witam!
Mam pytanie odnośnie logopedy mgr Radkowskiej, czy nadal przyjmuje w IMiD?
Dzwonię już od ubiegłego poniedziałku i bez skutku. Nikt nie odbiera. Czy ktoś wie co się dzieje?
Podkreślę, że dzwonię już od godziny 7.30, a numer jaki posiadam to 32 77 115.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • u.too Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 26.07.11, 15:45
      p. Ela jest na obozie, z grupą dzieci z rozszczepem
      • diabelek-1 Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 26.07.11, 16:29
        u.too dziękuję za odpowiedź.
        A czy wiadomo kiedy wraca?
        Pozdrawiam
        • angelika.feculak Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 26.07.11, 19:28
          w poniedziałek juz powinna byc bo my tez mamy dzwonić do niej się umówić na spotkanie już po tympanometrii i bera...kazali od poniedziałku chyba że coś sie zmieniło...
          • diabelek-1 Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 27.07.11, 10:27
            Jeszcze raz dziękuję za odpowiedzi.
            W takim bądź razie będę dzwonić w poniedziałek.
            Pozdrawiam serdecznie.
    • anne_123 Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 07.09.11, 13:53
      witam,
      mam pytanie kiedy bylyscie z dzieckiem na pierwszej wizycie u logopedy?
      Z tego co czytam pierwsza wizyta powinna byc jeszcze przezd pierwsza operacja dziecka. Na czym polega wowczas taka wizyta?
      Poprosze rowniez o opinie o dr Radkowskiej.
      Czy ktos moze polecic jeszcze inne nazwiska logopedow przyjmujacych w IMID?
      • ib.ag Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 07.09.11, 20:34
        Bardzo konkretna, cierpliwa specjalistka. Powtarza, tłumaczy, nie zbywa żadnego pytania. Do tego sympatyczna.
      • ib.ag Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 07.09.11, 20:41
        Pierwszą wizytę faktycznie miałyśmy jeszcze przed operacją, ale to tak "zapoznawczo" i miałam parę pytań. Jesteśmy z Warszawy więc wizyta nie była dla nas specjalnie kłopotliwa. Ale tak po konkretne zalecenia, masaże, informacje odnośnie karmienia, pojenia (rodzaj ustnika, smoczek, łyżeczka itp) to już dopiero po operacji.
        • kasiulkawpk Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 14.09.11, 14:41

My pierwszą wizytę mieliśmy po pierwszej operacji.Dokładnie jak przedmówczyni wyżej, konkretne zalecenia, masaż wargi, i zakaz twardego niekapka :) Pani miła i konkretna. Każde pytanie rodzica znalazło odp. Polecamy z czystym sercem
          -------------
    • annya11 Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 19.12.11, 22:17
      Opinii o mgr Radkowskiej jest tutaj na forum bardzo wiele.
      Wypowiadałam się niegdyś bardzo często, obecnie ... za rzadko.
      Od blisko 6 lat córeczka jest pod opieką mgr Radkowskiej i z perspektywy minionych lat mogę wypowiadać się naprawdę w samych superlatywach.
      Chciałabym także poruszyć pewną kwestię, o której rodzice maluszków nie pojęcia- do logopedy idziemy nie tylko po zabiegu, ale także przed. Wówczas mamy okazję nauczyć się przykładowo, jak stymulować mięśnie. Może mieć to zdecydowany wpływ na cały narząd mowy.
      • kasiulkawpk Re: Logopeda IMiD-mgr.Radkowska 29.12.11, 15:27
        Bardzo dobrze, że Annya11 napisałaś tego posta, bo nie każdy to wie.... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka