greyrat 29.09.02, 14:45 kto (poza An-Nah zapewne ;) ) jeszcze widział to najwspanialsze w historii, jeśli chodzi o fabułę, anime? jakie są wasze interpretacje, przemyślenia? ja nadal szczerze mówiąc dochodzę do siebie. niesamowite Dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Korytkosia Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.itpp.pl 29.09.02, 15:56 No, nie da się ukryć. NGE jest po prostu dziełem WYBITNYM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion 30.09.02, 09:01 ;)))))))) Nie wiem, czy Najwybitniejsze, ale jedno z - napewno. I napewno najlepsze anime z wielkimi robotami. Ale nobla temu, kto zrozumiał zakończenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukieiri Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.02, 13:01 A dla mnie siupa jest Gravitation i tego isetrzymam, o! Remix jakiś taki.. nevermind... Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion 30.09.02, 13:22 Gość portalu: yukieiri napisał(a): > A dla mnie siupa jest Gravitation i tego isetrzymam, o! Remix jakiś taki.. > nevermind... ??? Ok, ale Gravi to nie fantastyka... To może o "X 1999" pogadamy? Albo o "Tokyo Babylon"? (An ostatnio zdrowo odbija na punkcie Seishirou i Subaru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukieiri Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 10:24 X jest zajebissssssssssssssssssssssssssssty!!!!!!!!!!!!! Śliczn yKamui, łał, slinotok, mlask, mlask!!!! Nirvana&Daft Punk&Yuki czy ty to lubisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion 20.10.02, 17:09 Gość portalu: yukieiri napisał(a): > X jest zajebissssssssssssssssssssssssssssty!!!!!!!!!!!!! Śliczn yKamui, łał, > slinotok, mlask, mlask!!!! Kamui? Eeeee... Kamui jest oklepany... Sei&Sub: :]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Tak wygląda prawdziwy ślinotok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukieiri Re: Neon Genesis Evangelion IP: 80.50.61.* 19.10.02, 11:07 Nie? A "Kuramaru Miracle Beam", to niby nie czar?! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion 30.09.02, 13:27 an-nah napisała: > Ale nobla temu, kto zrozumiał zakończenie ;) pacuję nad tym zacięcie-nie wiem czy moja sychika to wytrzyma, ale będę sie starał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion 30.09.02, 13:41 No, nobla to może ci nie dam, ale soczek na forum JPF masz jak w banku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion 30.09.02, 14:00 jaka opinia wśród was przeważa: czy Asuka z "plaży" to prawdziwa Asuka, czy też "3 w 1 " ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manwe Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 00:28 Genialny film, tylko trochę ciężko było czytać po trzy linijki napisów:) Podejrzewam że radochę mają ci którzy rozumieją wersję oryginalna. Jeżeli wiecie gdzie można dostać ten serial na kasetach to bałagam o informację. Podoba mi sie szczególnie ostatnia wypowiedź w filmie czyli: I feel sick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manwe Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 00:31 The world of perfect freedom, the world of nothing. Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 11:42 wersja komiksowa tez byla niezgorsza..... swietne plansze..... dynamizm postaci...... no i czytanie po japonsku czyli od konca do poczatka.... choc imho akira takze jest calkiem dorzecznym komiksem...... Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 12:05 okazja napisał: > wersja komiksowa tez byla niezgorsza..... swietne plansze..... dynamizm > postaci...... no i czytanie po japonsku czyli od konca do poczatka.... > > choc imho akira takze jest calkiem dorzecznym komiksem...... klimat nieco "luźniejszy"-nawet Rei jest nieco bardziej ludzka (sceny z herbatą). btw czy ktoś wie czy maja to zamiar dokończyc kiedykolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 12:22 niestety nie wiadomo..... a szkoda.... ale akire z mozolem ale ciagna..... wydali tez kilka kilka frywolniejszych mang..... z wkladka zawierajaca ocenzurowane sceny Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 13:54 "Akira" - Genialna manga, kiepski film. "Eva" - walczą o prawa do wydania w tomikach. CZEKAM Inne: "Dragon Ball" - no com. "Fushigi Yuugi" - kupuję, fajne, ale nic wybitnego, raczej dla prawdziwych maniaków niż dla mangowych laików. I raczej dla dziewcząt. "Plastic Little" - nie czytałam "Chirality" - to było to z cenzurą i wkładkami - beznadzieja "X" - BUHAHAHA! Popatrzcie na moją nową sygnaturkę i... eee? Idę się wywnętrzać na forum JPF. Zainteresowanych zapraszam. www.jpf.com.pl/phpBB2/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 13:55 Acha, ostrzeżenie - na forum JPF panuje dość specyficzny klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 20:18 an-nah napisała: > Acha, ostrzeżenie - na forum JPF panuje dość specyficzny > klimat... > > Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 20:58 Nieeeee... No, chyba, że tego chcesz... albo jeśli forumowa elfka-wampirzyca uzna, że masz krew z dobrego rocznika... pozatym należy wystrzegać się latających siekierek, pikacza, maniakalnych fanek yaoi (i kto to pisze?) i modlić się, żeby inkwizycja nie wzięła cię za heretyka... Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 20:17 an-nah napisała: > "Akira" - Genialna manga, kiepski film. jakoś nie czuję klimatu...(5 części przeczytałem) > "Eva" - walczą o prawa do wydania w tomikach. CZEKAM ja TYŻ > Inne: > "Dragon Ball" - no com. 1sza seria ujdzie. reszta-dno > "Fushigi Yuugi" - kupuję, fajne, ale nic wybitnego, > raczej dla prawdziwych maniaków niż dla mangowych laików. > I raczej dla dziewcząt. jak sie skupic na niezłym czasami humorze to może być ;) > "Plastic Little" - nie czytałam też nie znam > "Chirality" - to było to z cenzurą i wkładkami - beznadzieja przeciętne > "X" - BUHAHAHA! Popatrzcie na moją nową sygnaturkę i... ??? dla mnie znośne tylko design postaci taki jakiś dziwny i fatalnie prowadzona fabuła-usnąć czasem nad mangą można > eee? Idę się wywnętrzać na forum JPF. Zainteresowanych > zapraszam. <a href="http://www.jpf.com.pl/phpBB2/index.php"target="_blank">www. > jpf.com.pl/phpBB2/index.php</a> obaczym > Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 02.10.02, 20:59 greyrat napisał: > an-nah napisała: > > "X" - BUHAHAHA! Popatrzcie na moją nową sygnaturkę i... > ??? dla mnie znośne tylko design postaci taki jakiś dziwny i fatalnie > prowadzona fabuła-usnąć czasem nad mangą można A czy ja mówię, że mi się nie podoba??? > > eee? Idę się wywnętrzać na forum JPF. Zainteresowanych > > zapraszam. <a > href="http://www.jpf.com.pl/phpBB2/index.php"target="_blank">www. > > jpf.com.pl/phpBB2/index.php</a> > obaczym Ale nie mów potem, że nie ostrzegałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
greyrat Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira 03.10.02, 10:29 an-nah napisała: > greyrat napisał: > > > an-nah napisała: > > > > "X" - BUHAHAHA! Popatrzcie na moją nową sygnaturkę i... > > ??? dla mnie znośne tylko design postaci taki jakiś > dziwny i fatalnie > > prowadzona fabuła-usnąć czasem nad mangą można > > A czy ja mówię, że mi się nie podoba??? > to BUHAHA mnie zmyliło ;) zajrzałem na forum i paniałem. nb. niezłe. może sie zacznę udzielać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magus_janus Re: Neon Genesis Evangelion vs. Akira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.02, 10:06 an-nah napisała: > "Akira" - Genialna manga, kiepski film. Dla mnie obrzydliwa kreska > "Eva" - walczą o prawa do wydania w tomikach. CZEKAM Tyż > Inne: > "Dragon Ball"- no com. twoja sprawa, ne? > "Fushigi Yuugi" - kupuję, fajne, ale nic wybitnego, Odwal się! Mnie siepodoba, ale nikt nie każe ci kupować > raczej dla prawdziwych maniaków niż dla mangowych laików. No i co z tego? > I raczej dla dziewcząt. Znam wielu (ja:) którzy to lubią > "Plastic Little" - nie czytałam żałuj, siostro. Było na co popatrzeć :) > "Chirality" - to było to z cenzurą i wkładkami - beznadzieja A ja mam, jużdooooośśśććć!! > "X" - BUHAHAHA! Popatrzcie na moją nową sygnaturkę i... Co to ma znaczyć, dear Annhah? A jakie masz zdanie na temat GRAVITATION, Buhahahaku? > eee? Idę się wywnętrzać na forum JPF. Zainteresowanych > zapraszam. <a href="http://www.jpf.com.pl/phpBB2/index.php"target="_blank">www. > jpf.com.pl/phpBB2/index.php</a> > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melva Re: Neon Genesis Evangelion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 10:32 Zgadzam się: przybijające, ale X to jeszcze nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś