a.polonia 27.12.03, 20:29 Ogladam sobie albumy na yahoo i te wszystkie fotki i te cudne miejsca, w ktorych mieszkanie i mnie zzera, wynosze sie z tego bagienka plaskiego! Jutro sie zaczynam pakowac! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia553 Re: Zazdrosc 27.12.03, 20:31 Tylko zanim zamkniesz walizki przypomnij sobie, ze "wszedzie dobrze gdzie nas nie ma". Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zazdrosc 27.12.03, 20:39 > Tylko zanim zamkniesz walizki przypomnij sobie, ze "wszedzie dobrze gdzie nas > nie ma". oraz, ze ze "trawa jest bardziej zielona...." :))) przemyslalam to i "cala naprzod ku nowej przygodzie taka gratka nie zdarza sie codzien..." hehe Odpowiedz Link
jan.kran Re: Zazdrosc 27.12.03, 20:48 A ja tam lubie Norge. Mimo moich ciaglych narzekan to umiam docenic to co mi ten kraj daje. Zreszta jak nie moge mieszkac w Breslau to jest mi wszystko jedno gdzie mieszkam. K. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zazdrosc 27.12.03, 20:58 > A ja tam lubie Norge. Mimo moich ciaglych narzekan to umiam docenic to co mi > ten kraj daje. Zreszta jak nie moge mieszkac w Breslau to jest mi wszystko > jedno gdzie mieszkam. K. mundrze gadasz kranie! Ja tylko chce miec tyle kasy, co to pozwoli mi odwiedzic krana w Norge, mamus w zweden i zobaczyc te cudne miejsca, ktore na razie moge tylko na zdjeciach poogladac. Wszystko mi sie tu ostatnio wali i pali i dlatego tak marudze, ktos mi ostatnio powiedzial, ze mam "szczescie" do natykania sie na psycholi..that's all. A poza tym szafa gra! Usciski Kranie, brakowalo Cie na forum przez tych kilka dni :) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Zazdrosc 27.12.03, 21:06 Uprzedzilas nas Pola. My tu z Mloda planujemy jak Was z Murarzem polozyc spac jak wpadniecie:-))) Na razie mamy trzy opcje. K. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Zazdrosc 27.12.03, 21:11 Kran, Ty nie planuj gdzie nas polozyc, bo i tak spadniemy pod stol jak sie spotkamy i bedziemy tamtez spac:P pozdr. tb Odpowiedz Link
a.polonia Re: Zazdrosc 27.12.03, 21:14 oby osobno, bo my jeszcze przed slubem :))))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Zazdrosc 27.12.03, 21:14 To jest opcja numer dwa:-)) Zwlaszcza , ze stol da sie zlozyc i robi sie calkiem przytulny kacik na dwoje :-)))K. Odpowiedz Link
moore_ash Re: Zazdrosc 29.12.03, 23:26 jan.kran napisała: > To jest opcja numer dwa:-)) Zwlaszcza , ze stol da sie zlozyc i robi sie > calkiem przytulny kacik na dwoje :-)))K. spoko, spoko. nie takie sie strzelalo:PPP przypomnij mi to Ci kiedys strzele gawede o pewnej nocy na prezystanku pekaesu w zakopanym, ktora to gaweda zahaczac bedzie o aseksualna przyjazn:P pozdr. tb Odpowiedz Link
szfedka Re: Zazdrosc do Corus 27.12.03, 21:14 corenko droga... bilety z NL do SE sa tanie i mam nadzieje ze wpadniecie niedlugo naprawde, bogatym nie trzeba byc caluje mamus Odpowiedz Link
szfedka a teraz ... 27.12.03, 21:16 zycze wam milej zabawy i... na imprezke spadam pucio, pucio Odpowiedz Link
bella-donna Re: Zazdrosc 27.12.03, 21:45 a.polonia napisała: > Ogladam sobie albumy na yahoo i te wszystkie fotki i te cudne miejsca, w > ktorych mieszkanie i mnie zzera, wynosze sie z tego bagienka plaskiego! > Jutro sie zaczynam pakowac! a gdzie mozna sobie te fotki poogladac ? Odpowiedz Link