maly.ksiaze 31.12.03, 03:23 Pojechaliśmy na świąteczne wakacje w okolice śnieżne. To znaczy - śnieżne zazwyczaj, bo tego roku śnieg niby był, ale go nie było. Co się dzieje, u licha? Żeby w Kanadzie był kłopot ze śniegiem!? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Winter wonderland 31.12.03, 03:46 Przenies sie do Kalifornii... W ostatnich 10 dniach prawie 2 metry sniegu :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:39 u mnie sypie od 36 godzin... za oknem z 30 cm sniegu albo i wiecej, dzwiek lopaty sasiada odsniezajacego podjazd... (sasiad z 50 m ode mnie) wyglada bajecznie, tylko czy dojade na sylwestra??? moze do wieczora przestanie padac i droge odsnieza.. a tu jeszcze do sklepiku wiejskiego musze isc, na pewno sie wywroce :))) Odpowiedz Link
szfedka Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:41 jutka1 napisała: > u mnie sypie od 36 godzin... za oknem z 30 cm sniegu albo i wiecej, dzwiek lopa > ty sasiada > odsniezajacego podjazd... (sasiad z 50 m ode mnie) > > wyglada bajecznie, tylko czy dojade na sylwestra??? moze do wieczora przestani > e padac i droge > odsnieza.. a tu jeszcze do sklepiku wiejskiego musze isc, na pewno sie wywroce > :))) nie kupuj jajek ;) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:47 szfedka napisała: > nie kupuj jajek ;) *********** Nie bede. Nic co sie moze stluc :) Odpowiedz Link
don2 Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:47 sanki i psa jako pociagowa sile.PS Maja w tym sklepiku jakie porzadne wino? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:53 don2 napisał: > sanki i psa jako pociagowa sile.PS Maja w tym sklepiku jakie porzadne wino? ********* Huskiego siostra zabrala do siebie.. :(((( sanki mam ale co mi po nich szfedka ma racje, w tym sklepiku porzadnego wina nie maja ale w "miescie" jest nowy sklep winny i tam maja dobry wybor. Juz sie zaopatrzylam w Australijskiego caberneta i wloskie Barbera d'Asti, calkiem zacne sa... Odpowiedz Link
szfedka Re: Winter wonderland 31.12.03, 09:57 jutka1 napisała: > don2 napisał: > > > sanki i psa jako pociagowa sile.PS Maja w tym sklepiku jakie porzadne wi > no? > ********* > Huskiego siostra zabrala do siebie.. :(((( sanki mam ale co mi po nich > > szfedka ma racje, w tym sklepiku porzadnego wina nie maja ale w "miescie" jest > nowy sklep winny > i tam maja dobry wybor. Juz sie zaopatrzylam w Australijskiego caberneta i wlos > kie Barbera d'Asti, > calkiem zacne sa... a wino "Marys" tez kupilas? hehehe Odpowiedz Link
jutka1 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:04 szfedka napisała: > a wino "Marys" tez kupilas? hehehe ********* win prod. PL z gola baba na etykietce z definicji nie kupuje, hehehehe :)))))) Odpowiedz Link
aka10 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:25 Te jajka,to mozesz zabrac ze soba,ale jako "Adwokata",jezeli oczywiscie masz spirytus w domu.Baw sie dobrze! Odpowiedz Link
don2 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:32 A kto nie ma spirytusu w domu? A jak odetna prad i drogi zasypie? Odpowiedz Link
szfedka Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:34 don2 napisał: > > A kto nie ma spirytusu w domu? A jak odetna prad i drogi zasypie? Ja nie mam. Musze wierzyc w siebie ;-P Odpowiedz Link
aka10 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:39 A Ty,Don,to gdzie ten spirytus kupujesz?Moze i Szwedzia i ja bysmy sie zaopatrzyly? Odpowiedz Link
don2 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:44 Prosze bardzo.podaje adres : Sklep monopolowy na kazdym rogo i miedzy rogami w PL albo stasiu ,ktory przyjechal z PL murowac stajnie u johanssona.Przywiozl 12 butelek spirytusu i 20 kartonow Marlboro.moze co jeszcze i zostalo. halleluja radujcie sie maluczcy,nowine wam glosze :)))))))))) Odpowiedz Link
aka10 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:51 Te rogi to aktualnie nie wchodza w rachube,wiec chyba jednak tylko taki Stasiu m pozostaje.A prawde mowiac,to chyba jeszcze jakas stara cwiarteczka gdzies stoi... Odpowiedz Link
basia553 Re: Winter wonderland 31.12.03, 10:22 Polecam miöd pitny "Mis". Nie dla zawartosci butelki, tylko dla przytulnej nazwy. AQkurat wlasciwe na dlugie zimowe wieczory. Odpowiedz Link