Dodaj do ulubionych

Dostęp do forum

22.01.04, 10:19
Zamknięte - bo zamknięte.
Ale jeśli ktoś nie ma rekomendacji, nie wie JAK się dostać na forum, nie zna
żadnej z nas itd?...
Może tak na stronie www, przy linku do forum dodać notkę w stylu: "jeśli
chcesz odwiedzić forum wyślij e-mail na adres...(np. ten co jest:
macochy@poczta.fm - haslo przekaze moderatorkom, jesli chcasmile) -
zawierający .... ( i tu: parę słów nt. motywacji wejscia na forum?smile parę
słów o problemie ktory chce sie poruszyc? nie wiem...), po weryfikacji przez
moderatora - odpiszemy"

co wy na to?

pozdr.

J
Obserwuj wątek
    • pysia-2 Re: Dostęp do forum 22.01.04, 10:55
      Moim zdaniem powinno byc tak, jak przy kazdej innej rejestracji - wysyla maila
      z prosba i dostaje haslo. Przegnie, to wylatuje, haslo nie dziala. Ale ja sie
      nie znam...
    • pysia-2 Re: Dostęp do forum 22.01.04, 10:58
      Boze, wyslalam i mnie wylogowalo... Co to ja chcialam... chyba pisalam, ze jak
      ktos chce sie zarejestrowac, to powinien wyslac maila z prosba o haslo, a jak
      przegnie, to haslo przestanie dzialac i juz. Jakos tak...
      • pysia-2 Re: Dostęp do forum 22.01.04, 10:59
        hihi.... jednak zanim mnie wylogowalo to mi wyslalo... przepraszam za
        zamieszanie :o)
        • konkubinka Re: Dostęp do forum 22.01.04, 11:27
          no tak ale jeszcze trzeba zareklamowac sie na innych stronach np.wstroneojca ,
          zgsopo , www.tata.pl , itp.Moge pomoc powyszukiwac te strony ale co potem
          zrobic zeby sie tam zaanonsowac , nie wiem.A propos strony Asiu , tak sobie
          mysle zebys ty skolei umiescila linki do paru jeszcze rzeczy.Moge podrzucic ci
          na priva?
          • jayin Re: Dostęp do forum 22.01.04, 13:28
            jasne - podeślij mi na jayin@poczta.fm
            "przyjmę każdą ilość..." smile)

a co do reklamowania się - to powrzucam linka gdzie się da, a przydałoby się
            faktycznie coś takiego o czym pisze pysia - ja trafiłam na takie "cudo" przy
            wchodzeniu na jakieś "seksowne" forum smile - najpierw trzeba wyslac mejla na
            podany adres, potem dostaje sie dostep i mozna sie logowac na forum. a jak
            ktos "przegina" To wtedy sie dostaje bana i tyle. zmniejsza to
            liczbe "podgladaczy", bo wiekszosci z nich nie bedzie sie chcialo wysylac mejli
            i logowac po to tylko, zeby poczytac i zamieszac. chyba ze sie myle i tacy
            wariaci tez sasmile

pozdr.

J
    • nooleczka Re: Dostęp do forum 22.01.04, 12:56
      Jayin, ja pytałam m.katarynkę dokładnie o to samo w wątku "forum zostało
      zamknięte". oto jej odpowiedź:

Re: do moderatorki
      Autor: mkatarynka.edziecko
      Data: 16.01.2004 14:19
      --------------------------------------------------------------------------------
      Kiedy ktoś, kto nie jest dołączony do forum ma zamiar coś napisać pokazuje mu
      się komunikat, że najpierw musi zgłosić swoje uczestnictwo w forum oraz
      instrukcja jak to zrobić. System automatycznie wysyła na moją skrzynkę
      gazetową info, że jest ktoś chętny - więc nie muszę specjalnie tego pilnować smile
      Ja sobie wtedy wchodzę na forum i udostępniam je dla tej osoby.

---
      MKatarynka

• jayin Re: Dostęp do forum 22.01.04, 13:30
        nooleczka napisała:

> Jayin, ja pytałam m.katarynkę dokładnie o to samo w wątku "forum zostało
        > zamknięte". oto jej odpowiedź:

dzieki nooleczkosmile
        nie doczytałam tamsad... sorry.
        już wszystko jasnesmile

pozdr.

J
      • mkatarynka.edziecko Re: Dostęp do forum 22.01.04, 13:39
        Dzięki, nooleczko, za wyjaśnienie.
        Ja jeszcze dodam, że nikogo nie weryfikuję - wpuszczam każdego kto chce. I
        dopiero jak zacznie coś bruździć to się go usunie. smile))
        Poza tym nie zapominajcie, że _każdy_ może forum _czytać_. Do tego nie
        potrzeba żadnego hasła. Nawet nie trzeba się logować. Tylko jeżeli chce się
        coś _napisać_ trzeba się do mnie zgłosić smile. A ja przyjmuję wszystkie
        zgłoszenia automatycznie - jak napisałam wyżej. Czasem trzeba tylko chwilę
        poczekać bo nie mam komputera cały czas włączonego. Są takie niecierpliwce jak
        np. muminerk, która zanim włączyłam kompa to już mi zdążyła trzy maile wysłać
        że nie może pisać na naszym forum smile)) a w międzyczasie jeszcze na samotnych
        narobiła rabanu, że jej nie chcemy wpuścić sad(. Troche mnie to zniesmaczyło
        szczerze mówiąc.... Zatem jeszcze raz powtarzam:
        Nikogo nie weryfikuję i nikomu nie będę ograniczać pisania na tym forum.
        Chyba, ze zacznie przeginać i np. obrażać kogoś albo robić sobie szopki jak to
        niedawno miało miejsce. To wszystko.

Zabrzmiałao bardzo poważnie. A ja dzisiaj mam taki dobry humor.... smile))))))))

Pozdrawiam _wszystkie_ forumowiczki smile))
        • mumin_ek Re: Dostęp do forum 22.01.04, 16:17
          Witam,

Wiesz, mnie z kolei zniesmaczylo zamykanie forum widocznego z listy for
          edziecka. Dalej uwazam, ze skoro pisac moga wybrancy to cos tu nie tak. Skoro
          widzialas moj post na Samodzielnych, to widzialas rowniez, ze akurat na nim nie
          doszlo do awantury w stylu tych, ktore mialy miejsce na Macochach.

A za 3 maile przepraszam - to byla pomylka, czasem sie zdarza, tym bardziej, ze
          nie bylo widac, ze cos wogole wyslalam.

I radzilabym otworzyc to forum, chyba ze probujecie tu stworzyc TWA, ale to
          jest moja prywatna opinia.
          • linusia_75 Re: Dostęp do forum 22.01.04, 19:24
            oj mumin, to już było...
            Tłumaczyły Ci dziewczyny bez końca, a Ty ciągle swoje...
            Oczywiście, że na Samodzielnym nie doszło do awantury, przecież główna
            sprawczyni tego nalotu na Macochy jest jedną z Samodzielnych.
            Zwracam Ci tylko uwagę, że pisząc tu niejako sama do TWA się zapisałaś wink.
            Pozdrawiam
            Linusia
            • jayin Re: Dostęp do forum 23.01.04, 09:47
              mumin_ku,
              z tego co rozumiem i z tego co napisała mkatarynka, to "zamknięcie" forum nie
              jest "permanentne". jeśli ktoś ma ochotę poczytać, napisać coś - proszę bardzo.
              zgody i specjalnych glejtów nie potrzebuje. zero ograniczeń - jedynym wymogiem
              jest zalogowanie się na forum, po wysłaniu mejla ("procedura" jest wyjaśniona z
              tego co wiem, przy klikaniu na link do forum, o ile osoba nie jest jeszcze na
              liście foralnej).
              więc forum jest owszem, zamknięte, ale jak ktoś zada sobie trud zapukania do
              drzwi, to gospodarze wpuszczą, a i psami nie poszczują...smile

pozdr.

Joanna
        • izams Re: Dostęp do forum 22.01.04, 21:56
          Witam - no właśnie - każdy może otrzymać potwierdzenie "mkatarynki" na wejście
          do " macochy"
          Ja jestem tego przykładem - zaczęłam czytac to forum kiedy było 45 postów -
          czyli zostało dopiero co założone - odezwałam sie - może 3 razy - czyli
          teoretycznie nikt mnie nie zna, mimo, ze tu jestem od początku -
          - i temat jest mi bliski ....bo od 12 lat jestem macochą

poz, Iza
          p.s. i jestem jak najbardziej za ...żeby osoby , ktore " przeginają" usuwać -
          to forum chyba tez ma pomagać a nie jątrzyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka