konstancja16 23.09.11, 10:42 minal polmetek wiec pozwole juz sobie zaanonsowac nadchodzaca rewolucje. w koncu znamy sie nie od dzis. konstancja prawdopodobnie zostanie na starosc matka-polka. ale przygoda. nadchodzi NOWE… Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofija_biala Re: mala rewolucja 23.09.11, 10:51 Gratulacje Dużo zdrówka i spokojnego Oczekiwania Odpowiedz Link
aragorna71 Re: mala rewolucja 23.09.11, 11:00 Po kim jak po kim, ale po tobie nie spodziewalam sie, ze opuscisz grono wrednych, bezdzietnych macoch niedlugo zostane sama. Wpadam juz w depresje;-(( A tak naprawde to gratuluje i ciesze sie razem z toba, nie zmieniaj tylko swoich pogladow, co juz da sie zauwazyc na forum u dziewczyn, ktore urodzily swoje dzieci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
glasscraft Re: mala rewolucja 23.09.11, 14:34 Nie mialo byc, ze aragorna nie jest samotna bezdzietna macocha na forum... Odpowiedz Link
liz-beauty Re: mala rewolucja 23.09.11, 20:03 To trzymam kciuki, zeby zostala (bo Ona chce) Odpowiedz Link
glasscraft Re: mala rewolucja 23.09.11, 20:08 Dzieki, ja bym w takim raziem zeby zostala sama , ale jak sie tym razem z pomoca medyczna nie uda, no to juz sie po prostu nie uda. Odpowiedz Link
glasscraft Re: mala rewolucja 23.09.11, 20:10 Co sie poklawiaturowalo - mialo bym ja bym tez w takim razie wolala, zeby zostala sama Odpowiedz Link
konstancja16 Re: mala rewolucja 23.09.11, 11:05 Aragorna, ja tez sie tego nie spodziewalam.... I bardzo uwazam, zebym mi nie odbilo, tez to obserwuje u znajomych, ktore urodzily w realu! postaram sie nie zglupiec, ale jakby co to prosze o wirtualnego kopa w dooope Odpowiedz Link
liz-beauty Re: mala rewolucja 23.09.11, 14:32 Wielkie gratulacje! Domyslalam sie, bo gdzies Cie widzialam na forum ciaza i porod, ale milczalam... Na kiedy termin? Znacie plec? Odpowiedz Link
konstancja16 Re: mala rewolucja 23.09.11, 14:43 Dzieki za dyskrecje Fakt, ze zaczelam buszowac po takich dziwnych forach, ale wypowiadam sie z reguly na zamknietych. Na tym CiPie to pewnie jakas spontaniczna wpadka, bo podczytuje czasem z ciekawosci. Nowy swiat jak dla mnie, dobrze ze facet sie troche na tym zna, wie co trzeba kupic, a co jest niepotrzebnym gadzetem. Termin na 10 lutego, ma byc chlop. A u Was? Jak samopoczucie i przygotowania? Odpowiedz Link
liz-beauty Re: mala rewolucja 23.09.11, 19:58 U nas tez chlopak, na swieta Bozego Narodzenia powinien byc juz z nami. Przygotowania ida pelna para. Odpowiedz Link
damiri Re: mala rewolucja 23.09.11, 18:46 Gratulacje!! Madra z Ciebie babka wiec na pewno Ci nie odbije a za to bedziesz swietna mama! Cala trojka Twoich chlopakow ma szczescie ps. nie moge ukryc, ze zazdroszcze! Naokolo mnie wszedzie macierzynstwo (praca, rodzina, sasiedzi, forum...) a ja, motyla noga, nie moge.... ................................ Behind every great man is an even greater woman - and in most cases, she ought to be out front - Dan Abrams Odpowiedz Link
illegal.alien Re: mala rewolucja 23.09.11, 23:18 Juppi! Naprawde sie ciesze, bo mysle, ze bedziesz swietna mama Odpowiedz Link
filetta Re: mala rewolucja 24.09.11, 07:32 Wiedziałam, że prędzej czy później to nastąpi Mądra z Ciebie babka, ale myślę, że jednak Ci odbije - oczywiście ma punkcie bobaska. Nie ma co zaprzeczać - takie życie kobiety... Zazdroszczę, ale i cieszę się bardzo. Należę do klubu bezdzietnych - z konieczności, nie z wyboru. Gratuluję i czekam na pomyślne wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
illegal.alien Re: mala rewolucja 24.09.11, 09:46 Haha, to znam pare nie-kobiet, ktore urodzily Na punkcie 'bobaska' im nie odbilo. Bez przesady, nie kazdego to 'dotyka' - mysle, ze Konstancja ma duze szanse na zachowanie swojego sensownego podejscia do zycia Odpowiedz Link
13monique_n Re: mala rewolucja 24.09.11, 12:03 Gratuluje ))) I dużo zdrowia dla Ciebie w dwupaku, a potem pojedynczo też. Co do nie-zgłupienia - to jestem spokojna. Wczoraj chłop wyrażał się z uznaniem Odpowiedz Link
annjen Re: mala rewolucja 25.09.11, 12:29 Gratuluję z całego serca - cieszę się podwójnie, bo każdy przypadek późnego macierzyństwa napawa mnie nadzieją Odpowiedz Link
liz-beauty Re: mala rewolucja 27.09.11, 18:47 Ja mam 36 lat, moje pierwsze dziecko urodzi sie w grudniu. Odpowiedz Link
gaba613 Re: mala rewolucja 28.09.11, 00:51 annjen napisała: > każdy przypadek późnego macierzyństwa napawa mnie nadzieją To sobie dopisz kolejny: mam 42 lata i 7-tygodniowe dziecko (pierwsze). Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
jayin Re: mala rewolucja 27.09.11, 10:07 Ależ miła informacja na dzień dobry Gratulacje, Konstancjo! Oby zdrowo i szczęśliwie. Rewolucja jak się patrzy... Odpowiedz Link
braktalentu Re: mala rewolucja 27.09.11, 16:01 wykrakałam!!! wykrakałam!!! Konstans będzie teraz mamuleczką swojej malusiej dzidziuni, fasoleczki, która Jej teraz rośniulka w brzuniu. Malusi owocuś bzykaneczka. Piiiii, niuniuniu, cipcipcip. A co Ci tam Konstans, niech Ci odwala, ciesz się i wybieraj kocyki - pierwsza ciąża jest powodem do odpału. Zresztą każda kolejna też- Jeśli o mnie chodzi wybaczone i zapomniane zostanie wszystko co napiszesz pod wpływem macicy uciskającej mózg-. TAK SIĘ CIESZĘ!!!!! Odpowiedz Link
konstancja16 Re: mala rewolucja 27.09.11, 16:12 Fuuuuuj. Beztalencie, zeby Ci pypec na klawiaturze wyrosl za te wszystkie dziunie i brzunie! Dziekuje wszystkim za gratulacje i zyczenia, mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie. I bezbolesnie! Odpowiedz Link
illegal.alien Re: mala rewolucja 27.09.11, 23:11 Konstancja, bol porodowy jest przedramatyzowany Ja sie balam jak nie wiem, myslalam, ze umre, a koniec koncow rodzilam trzy dni, a znieczulenie dostalam dopiero na sali operacyjnej (mimo, ze teoretycznie mialam epidural juz na sali porodowej, ale okazalo sie, ze igla wypadla i wszystko poszlo w materac - sila podswiadomosci jest jednak niesamowita, bo ja czulam sie znieczulona ). Odpowiedz Link
gaba613 Re: mala rewolucja 28.09.11, 00:50 Wspaniała wiadomość! Gratulacje ))) Jakby co, to jestem całkiem świeżą mamą (7,5 tygodnia) i służę radą albo opowieściami okołoporodowymi Odpowiedz Link
yo-anna84 Re: mala rewolucja 07.11.11, 18:37 Gratulacje Konstancjo) Taka ciepła, wrażliwa Babeczka z pewnością będzie świetną Mamą Odpowiedz Link