Dodaj do ulubionych

chwalę się

20.12.12, 14:35
Nie sądziłam że będę to pisać, jeszcze 2 miesiące temu bym nie uwierzyła że to będzie możliwe. Dałam sobie już spokój z moim marzeniem o trzecim dziecku. Ale - nigdy nie mów nigdy bo oto - jestem w ciąży smile)))
I nawet mój mąż który rękami i nogami się zapierał, i twierdził że nigdy przenigdy - cieszy się i przyjął to właściwie spokojniej i bardziej na luzie niż ja
Dziecko nieplanowane, wynik brania leków i mojej nieświadomości odnośnie działania tychże. Ale jestem przeszczęśliwa i bogu za tą wpadkę dziękuję bo na dziecko planowane szans nie było (głównie to mój mąż był na nie, ale i ja miałam obawy ze względu na moje zdrowie i sama też nie zdecydowałabym się)
Obserwuj wątek
    • damajah ojej ojej 20.12.12, 14:36
      Bogu, nie bogu
    • glasscraft Re: chwalę się 20.12.12, 14:49
      Gratulacje!!!
      • liz-beauty Re: chwalę się 20.12.12, 14:55
        O rany, ale super! Gratuluje! Jakie to lekarstwa, moze ja tez wpadne? wink
        • damajah Re: chwalę się 20.12.12, 15:00
          cloranxen (zaburza owulację, w moim przypadku bite 2 tygodnie później była niż normalnie)
          seronil - spowodował gwałtowne chudnięcie, 8 kg w 4 tygodnie, to wg lekarza też mogło mieć wpływ na przesunięcie się owulacji.
          Minus tego wszystkiego jest taki że to nie tylko może przesunąć ale i zahamować całkowicie owulacje. U mnie akurat owulacja się opóźniła smile
    • edw-ina Re: chwalę się 20.12.12, 15:12
      Super!!!!!!!! Na kiedy termin?
    • illegal.alien Re: chwalę się 20.12.12, 15:18
      Gratuluje smile Dzieci wpadkowe sa fajne big_grin
    • rybkka24 Re: chwalę się 20.12.12, 15:53
      GRATULUJĘsmile
      nie pamiętam Twojej sytuacji rodzinnej ale takie kobiety jak Ty i Edwina napełniają mnie nadzieją na piękne i radosne "cuda"
      • damajah Re: chwalę się 20.12.12, 18:50
        Moja sytuacja rodzinna jest stabilna smile mąż jeden i ten sam od11 lat, dwojka dzieci wspólnych i teraz będzie trzecie. Mąz z pierwszego małzenstwa ma dorosłą już córkę. Kontakty z nia są ok ( choć dążę do jeszcze lepszych) z ex ok, ostatnio to wręcz bardzo miłe.
        • damajah Re: chwalę się 20.12.12, 18:53
          Jedyny problem to moje zdrowie ( borelioza) ale to jest do przejscia jesli chodzi o ciaze z odpowiednimi lekami (mlodsza corka poczeta i urodzona w trakcie choroby, jest zdrowa choc dla mnie ciaza byla trudna).
        • rybkka24 Re: chwalę się 20.12.12, 19:06
          jeszcze bardziej optymistycznie 11 lat po ślubie 3 dzieci.dziecko z poprzedniego związku i eks i da się i może być piękniesmile
          lubię czytać takie historie z happy endem, tak dla przeciwwagi, same problemy, złości,
          alimenty, podły facet, francowata eks, pokrzywdzone dzieci i szczęśliwa rodzinka.dziękismile
          dobroci
    • tully.makker Re: chwalę się 21.12.12, 09:30
      Wspaniale, gratulacje!
    • kittykitty Re: chwalę się 21.12.12, 09:38
      Suuuper, dużo zdrowia dla Ciebie i malucha smile
    • jowita771 Re: chwalę się 21.12.12, 20:07
      Super! Gratuluję i życzę, żebyś dobrze znosiła ciążowe dolegliwości.
      • gaba613 Re: chwalę się 22.12.12, 01:47
        O, jaki miły wątek! Gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze smile
    • sofija_biala Gratulacje 28.01.13, 20:55
      Lepiej późno niż wcale - ale też dawno nie zaglądałam tutaj.
      Dużo zdrówka i łatwego porodusmile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka