natasza39 24.09.04, 23:45 Cos mi sie zdaje ze wszystkie poszlyście na to piwo w W-wie.... Jakos tu pusto... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lideczka_27 Re: chyba wszystkie poszly na piwo... 24.09.04, 23:57 Natasza, w weekendy to tu zagląda częściej pies z kulawą nogą niż macochy )) Mają dziewczyny aktywne życie w realu, to sobie na dni robocze forum zostawiają Ja już przywykszy, nie mam niestety życia towarzyskiego ani rodzinnego, bo mój biedak we wszystkie weekendy tyra jak dziki (od piątku do poniedziałku). Podzielę się małą radostką Małż wyhaczył jakieś niedrogie mieszkanie, co ma więcej o pokój niż nasze i trzeba szykować jakieś 20 tys. dopłaty. Czy się jakieś macoszki orientują w temacie i mogą coś podszepnąć? (ponoć na taką dopłatę lepiej wziąć kredyt gotówkowy niż mieszkaniowy - przy tym jakieś działania typu sąd, dodatkowe koszta itd). pozdrówka lidka idę się położyć, bo jakoś dzisiaj gorzej się czuję... Odpowiedz Link
lideczka_27 tak też drzewiej bywało ... ;))) 25.09.04, 00:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=12360048&a=12360048 Odpowiedz Link
lideczka_27 natasza 25.09.04, 00:10 pewnie Cię numerek przy wątku ucieszył, wchodzisz, patrzysz, a to sama lidka, hie, hie )) Odgrzebałam jeszcze to i zmykam, pa! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14479&w=11819185&a=11819185 Odpowiedz Link
natasza39 Re: natasza 25.09.04, 00:31 pewnie Cię numerek przy wątku ucieszył, wchodzisz, patrzysz, a to sama lidka, > hie, hie )) > Odgrzebałam jeszcze to i zmykam, pa! hehe, wcale sie nie zmartwilam, że az 3 od ciebie. Ja tam posiedziec jeszcze musze nad robota. Moj kochany tysiace mil ode mnie i jak dobrze pojdzie to w zimie wroci, mlody spi i chrapie, a ja sobie w spokoju pracuje. Tak tylko zahaczylam, co u "macoch" nowego. a o ten kredyt zapytam. Mam kumpla co w PKO pracuje moze cos doradzi.... Odpowiedz Link
konkubinka Re: natasza 25.09.04, 11:02 a ja wiem ze o tej porze w piatek nie ma co liczyc na Macochy i o tej porze podczytuje Dziewczyny po 30stce.Ach jak ja lubie tamten klimat... Ale jakby co to zawsze wołaj , ja czesto siedze dlugo jak wreszcie dzieciaki zasna. Odpowiedz Link
lideczka_27 Re: natasza 25.09.04, 15:52 natasza39 napisała: Ja tam posiedziec jeszcze > musze nad robota. Moj kochany tysiace mil ode mnie i jak dobrze pojdzie to w > zimie wroci, o kryste, następna słomiana macocha )) mlody spi i chrapie, a ja sobie w spokoju pracuje. Tak tylko > zahaczylam, co u "macoch" nowego. > a o ten kredyt zapytam. Mam kumpla co w PKO pracuje moze cos doradzi.... Merci Odpowiedz Link