wiola101 13.01.05, 14:08 Czy któs z WAS dziewczyny zna tą restauracje w W-wie która mieści się przy Pl. Konstytucji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: U Szwejka 13.01.05, 14:50 znam, kiedyś bywałam, ostatnio dość dawno... pyszny zapiekany camembercik z zurawinką Odpowiedz Link
balladynka Re: U Szwejka 13.01.05, 14:58 Znam. Pyszna, swojska kuchnia. Ale ostatnio z zewnatrz zwrocilam uwage ze zrobili remont. W srodku nie bylam od tego czasu wiec nie moge sie wypowiedziec. Nie wiem czy remont byl w zwiazku ze zmiana wlasciciela/stylu czy pozostanie stary kucharz. Jesli tak, to polecam. Odpowiedz Link
wiola101 Re: U Szwejka 13.01.05, 15:38 O jakim standardzie jest ten lokal? Czy może znacie kogoś kto tam pracuje? Odpowiedz Link
burza4 Re: U Szwejka 13.01.05, 16:17 poczytaj opinie: www.warszawa.pogodzinach.pl/info.php3?id=/138/U%20SZWEJKA teraz zdaje się, że zmieniło się na niekorzyść kiedyś fajnie było, przytulnie, swojsko, luźna atmosfera pubowa (podobnie było w Adlerze, czy w Kredensie) a teraz nie wiem, ale jesli porównują tę kiedyś miłą knajpkę ze Sphinxem - to chyba lokal zszedł na psy... Odpowiedz Link
konkubinka Re: U Szwejka 13.01.05, 20:50 noooooo, moj Mz kumplami chodzili tam i nawet maja zdjecia z kelnereczkami ubranymi jak kroliczki PLAYBOYa Odpowiedz Link
wiola101 Re: U Szwejka 14.01.05, 10:36 Naprawdę? Wiesz dlaczego pytam o tą knajpkę ponieważ tam pracuje eksia. W związku z naszą sprawą szukamy wszędzie jakis kontaktów. Być może zrobiła coś niegodnego "matki" lub robi i są świadkowie. Mój e-mail w.nowakowska@elanders.pl Odpowiedz Link