jayin 13.07.05, 13:47 Koniec zabawy, dziewczęta. Wracamy do codziennych zajęć. Kawa? Herbata? Bet66 zgodnie z sugestią Inkwizycji została "wypisana" z listy. Wszelkie żale i uwagi proszę kierować na priv. Mgr Inż. d/s Zamiatania J. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzieckokarenina Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 13:50 hihi- zmiotłaś miotełką biedną kobite ciekawe pod jakim nickiem tu znowu zapuka, bo wątpię żeby sobie tak łatwo odpuściła Odpowiedz Link
jayin Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 13:51 edzieckokarenina napisała: > hihi- zmiotłaś miotełką biedną kobite > ciekawe pod jakim nickiem tu znowu zapuka, bo wątpię żeby sobie tak łatwo > odpuściła Oj tam Jeśli zapuka pod innym nickiem - a będzie pisać, tak jak jej się czasem zdarzało - naprawdę sensownie - to OK. Nie za nick wymiotłam. Tylko za pewne... hmm... efekty specjalne. Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 14:01 Ja cos na bol glowy poprosze, bo pierwszy dzien plazowania mi sie odbija czkawka A Bet chyba mi brakowac nie bedzie Calusy, Sprzataczu nasz kochany Odpowiedz Link
jayin Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 14:01 e_r_i_n napisała: > Ja cos na bol glowy poprosze, bo pierwszy dzien plazowania mi sie odbija > czkawka Proszszsz... Pięćdziesiątka i zagrycha. ) Odpowiedz Link
e_r_i_n Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 14:03 Ołałała, jeszcze bardziej boli (bo ja czystej nie lubie) Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 17:29 ojeny toz to ja moge teraz napisac, ze aktualnie lubie sie z moim chlopem? i nikt nie bedzie smecil, ze to pewnie jego wybryk ino? omatko. zimna coca-cole prosze. ino z lodem raz! Odpowiedz Link
jayin Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 17:44 ciemnanocka napisała: > zimna coca-cole prosze. > ino z lodem raz! To dopiero wybryk! Ty weź pomyśl o ludziach co w lodówce do picia mają tylko MLEKO! ))) Odpowiedz Link
ciemnanocka Re: ul. Alternatywy 4 14.07.05, 00:21 Kochana, zapomnialam o najwazniejszym! cole LIGHT! )) HEHE a to sie mowi Gosc w dom, Bog w dom. A tu ciemnanocka ma takie wybryki Odpowiedz Link
jayin Re: ul. Alternatywy 4 14.07.05, 00:27 ciemnanocka napisała: > Kochana, zapomnialam o najwazniejszym! cole LIGHT! )) > HEHE > a to sie mowi Gosc w dom, Bog w dom. A tu ciemnanocka ma takie wybryki To ja już nie wiem... ZSZOKOWANA aż pójdę spać...))) LAJT?????... Aaaaaaaa....!!! (jak to można pić??? Dobranoc paniom. J kończy robotę, projekty, kolacja byznesowa zakończona sukcessem - można wpaść w objęcia Morfeusza... ziew.... Odpowiedz Link
oledzga Re: ul. Alternatywy 4 13.07.05, 18:16 Bogu dzieki ze tej jedzy juz tutaj nie ma <jupi> Odpowiedz Link