triss_m7 09.11.06, 19:12 Reksia! Powalilas mnie tym swoim "oddam Exie - gratis" Sorry, nie obraz sie ale niezle sie ubawilam )) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jayin Re: Reksia! :) 09.11.06, 19:13 triss_m7 napisała: > Reksia! > Powalilas mnie tym swoim "oddam Exie - gratis" > Sorry, nie obraz sie ale niezle sie ubawilam )) > Pozdrawiam! Łatwiej byłoby zbyć rzeczoną, gdyby Reksia dopłaciła sporo. (sorry, ale musiałam stamtąd wywalić ten post Odpowiedz Link
triss_m7 Re: Reksia! :) 09.11.06, 19:17 Wiem, ze musialas ale chyba przyznasz ze przezabawny Odpowiedz Link
jayin Re: Reksia! :) 09.11.06, 19:20 triss_m7 napisała: > Wiem, ze musialas ale chyba przyznasz ze przezabawny przyznam Odpowiedz Link
m-jak-magi Re: Reksia! :) 09.11.06, 19:47 reksiu biorac pod uwage jaka jest twoja exia to chyba musialbys do interesu doplacic no ale moze znajdzie sie masochista z nadmiarem pieniedzy i lyknie exie jak swiaza buleczke - czego ci oczywiscie zycze Odpowiedz Link
mikawi Re: Reksia! :) 10.11.06, 11:07 to coś w stylu ogłoszenia: "zamienię teściową na psa - może być wściekły" Odpowiedz Link