alces1 08.10.06, 21:32 Witam, czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoska1 Re: uchwyt 08.10.06, 22:23 Witam. > czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje? Chyba nie. Co gorsza, nie ma też centralnego odkurzania, pralko-suszarki a kuchenka jednie w opcji (na własne ryzyko)... :((( Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
cetom Re: uchwyt 08.10.06, 22:35 malgoska1 napisała: > Witam. > > > czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje? > > Chyba nie. Co gorsza, nie ma też centralnego odkurzania, pralko-suszarki a > kuchenka jednie w opcji (na własne ryzyko)... :((( > > Pozdrawiam, > Maciej Loret nnnnnnnniiiiieeeeeeeee a co gorsza w angli masz tylko jeden kluczyk i możesz jeżdzic 40 m/h(65km/h)....bo zdjęcie i3 punkty Odpowiedz Link
malgoska1 Re: uchwyt 08.10.06, 22:46 Witam. > a co gorsza w angli masz tylko jeden kluczyk i możesz jeżdzic 40 > m/h(65km/h)....bo zdjęcie i3 punkty Teraz wiem dlaczego mogę jeździć 195km/h. Bo mam TRZY kluczyki... ;))) A może sobie dorobię jeszcze jeden? ;) Pozdrawiam, Maciej Loret Odpowiedz Link
cindarella156 Re: uchwyt 09.10.06, 02:27 Nie ma uchwytow na napoje. To jedyna wlasciwa odpowiedz. Odpowiedz Link
maliek Re: uchwyt 09.10.06, 08:06 A tak właściwie to, po co montują te uchwyty? Czy ludzie wychodząc z domu przelewają nie dopitą kawę czy herbatę do papierowego kupka i dopijają na czerwonym świetle na skrzyżowaniu? Odpowiedz Link
alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 12:33 Co za pytanie... Nie od dzisiaj wiadomo, że człowiek nie kaktus i pić musi. Jeśli jeździsz samochodem na krótkich odcinkach, to wiele elementów jego wyposażenia jest Ci zbędne (więc można co nieco wymontować;) Jeśli natomiast robisz dłuższe trasy, to np. taki uchwyt jest mile widziany. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maliek Re: uchwyt 10.10.06, 14:03 Pytałem tak ponieważ jak ja jadę gdzieś dalej to biorę butelkę bo można ją zakręcić. Trzymanie w samochodzie kubków wypełnionych napojem w uchwytach uważam za lekko ryzykowne. W Polsce nie mamy długich i gładkich autostrad po których samochód przemieszcza się płynnie. U nas są drogi pełnne kolein, ciężarówek i dziur. Odpowiedz Link
quattro7 Re: uchwyt 09.10.06, 15:18 No niestey orginalnie nie ma co w przypadku pokonywania dlugich tras moze byc przydatne bo nie kazdy lubi na szybko pic goraca kawe na stacji lub barze ale napewno znajdziesz cos na alegro tylko dobrze poszukaj Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 17:28 > Jeśli natomiast robisz dłuższe trasy, to np. taki uchwyt jest mile widziany. W Alfie nie przewidziano uchwytu na napoje z prostego powodu... Gadzety przydatne w dlugich trasach sa zbedne gdyz Alfa predzej sie zepsuje niz zachce ci sie pic ;))) Odpowiedz Link
alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 17:49 Tak jak myślałem! Takie patafiany jak Ty Street są niereformowalne, cofam swój pozytywny głos, który oddałem na Ciebie. Z resztą jak pamiętasz, miałem wątpliwości, co do słuszności mojej decyzji odnośnie tego pozytywnego jak dla Ciebie głosu. Dzisiaj powiem tyle: bujaj się głombie! Odpowiedz Link
emeryt1946 Re: uchwyt 09.10.06, 19:17 Alces1 - czy nie uważasz, że trochę przesadzasz ? Taki juz wizerunek mają Alfy i odrobina ironii nie pogorszy go (w odróżnieniu od ewidentnej agresji) Więcej luzu :) Odpowiedz Link
alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 20:52 Nie, nie uważam, że przesadziłem, wręcz przeciwnie. Czekam teraz na odp. Streeta, który to zacznie się użalać, jak go tutaj traktujemy, że mu ubliżamy i takie tam... Bo tak jest za każdym razem. Szkoda tylko, że drzazge w oku alfisty zobaczy, a belki w swoim oku nie widzi. Z resztą nie chce mi się na ten temat polemizować. Ja jestem człowiekiem tolerancyjnym, ale wszystko ma swoje granice, a ten człowiek ciągle je przekracza. Kiedy trwało głosowanie: tak/nie dla Streeta jakoś wyjątkowo miły był i wszyscy dali się na to nabrać (włącznie ze mną), jednak jak wspomniałem wcześniej ten facet jest niereformowalny. To wszystko co mam do powiedzenia. Odpowiedz Link
voivod696 Re: uchwyt 09.10.06, 21:12 Ja nie dałem się nabrać. Każdy kto poczyta z zrozumieniem jego wypowiedzi stwierdzi że to oszołom. Omijam jego watki szerokim łukiem rzadko piszę na jego zaczepki. Po prostu ignoruje go. Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 21:23 Panowie, wy tak na powaznie? Przeciez to byl tylko zart! Tym razem naprawde daliscie sie nabrac... Odpowiedz Link
annika4 Re: uchwyt 09.10.06, 21:24 I slusznie. Pamietacie juz byl jeden taki niejaki kolosgorski. he,he,he Odpowiedz Link
alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 21:26 Witam Annika4 (czy Ty przypadkiem nie udzilasz się czasem na forum alfaclubu?) Staram się ignorować takich jak to określiliście "oszołomów", ale dzisiaj wprost wjechał z butami w mój post. Gdyby jeszcze na temat napisał... Odpowiedz Link
streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 21:28 Wiecej poczucia humoru ludzie! Czy na zwykly zart naprawde trzeba odpowiadac chamstwem i obelgami wynikajacymi z niezrozumienia PRZEZ WAS zartu? Jedynie emeryt zrozumial... Reszta dala sie poniesc :) Odpowiedz Link
quattro7 Re: uchwyt 09.10.06, 22:18 gdybys streetfighter69 mial Alfe to wszyscy by zrozumieli ale ze jezdzisz BMW i prubujesz pokazac wyzszost tej marki to tylko wkurzasz innych. Odpowiedz Link