08.10.06, 21:32
Witam, czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • malgoska1 Re: uchwyt 08.10.06, 22:23
      Witam.

> czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje?

Chyba nie. Co gorsza, nie ma też centralnego odkurzania, pralko-suszarki a
      kuchenka jednie w opcji (na własne ryzyko)... :(((

Pozdrawiam,
      Maciej Loret
      • cetom Re: uchwyt 08.10.06, 22:35
        malgoska1 napisała:

> Witam.
        >
        > > czy w modelu 156 są jakieś seryjnie montowane uchwyty na napoje?
        >
        > Chyba nie. Co gorsza, nie ma też centralnego odkurzania, pralko-suszarki a
        > kuchenka jednie w opcji (na własne ryzyko)... :(((
        >
        > Pozdrawiam,
        > Maciej Loret
        nnnnnnnniiiiieeeeeeeee
        a co gorsza w angli masz tylko jeden kluczyk i możesz jeżdzic 40
        m/h(65km/h)....bo zdjęcie i3 punkty
        • malgoska1 Re: uchwyt 08.10.06, 22:46
          Witam.

> a co gorsza w angli masz tylko jeden kluczyk i możesz jeżdzic 40
          > m/h(65km/h)....bo zdjęcie i3 punkty

Teraz wiem dlaczego mogę jeździć 195km/h.
          Bo mam TRZY kluczyki... ;)))
          A może sobie dorobię jeszcze jeden? ;)

Pozdrawiam,
          Maciej Loret
    • cindarella156 Re: uchwyt 09.10.06, 02:27
      Nie ma uchwytow na napoje. To jedyna wlasciwa odpowiedz.
      • maliek Re: uchwyt 09.10.06, 08:06
        A tak właściwie to, po co montują te uchwyty? Czy ludzie wychodząc z domu
        przelewają nie dopitą kawę czy herbatę do papierowego kupka i dopijają na
        czerwonym świetle na skrzyżowaniu?
        • alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 12:33
          Co za pytanie... Nie od dzisiaj wiadomo, że człowiek nie kaktus i pić musi.
          Jeśli jeździsz samochodem na krótkich odcinkach, to wiele elementów jego
          wyposażenia jest Ci zbędne (więc można co nieco wymontować;) Jeśli natomiast
          robisz dłuższe trasy, to np. taki uchwyt jest mile widziany.
          Pozdrawiam!
          • maliek Re: uchwyt 10.10.06, 14:03
            Pytałem tak ponieważ jak ja jadę gdzieś dalej to biorę butelkę bo można ją
            zakręcić. Trzymanie w samochodzie kubków wypełnionych napojem w uchwytach
            uważam za lekko ryzykowne. W Polsce nie mamy długich i gładkich autostrad po
            których samochód przemieszcza się płynnie. U nas są drogi pełnne kolein,
            ciężarówek i dziur.
      • alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 12:33
        Dzięki za rzeczową odpowiedź.
        Pozdrawiam!
        • quattro7 Re: uchwyt 09.10.06, 15:18
          No niestey orginalnie nie ma co w przypadku pokonywania dlugich tras moze byc
          przydatne bo nie kazdy lubi na szybko pic goraca kawe na stacji lub barze ale
          napewno znajdziesz cos na alegro tylko dobrze poszukaj
          • streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 17:28
            > Jeśli natomiast robisz dłuższe trasy, to np. taki uchwyt jest mile widziany.

W Alfie nie przewidziano uchwytu na napoje z prostego powodu... Gadzety
            przydatne w dlugich trasach sa zbedne gdyz Alfa predzej sie zepsuje niz zachce
            ci sie pic ;)))
            • alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 17:49
              Tak jak myślałem! Takie patafiany jak Ty Street są niereformowalne, cofam swój
              pozytywny głos, który oddałem na Ciebie. Z resztą jak pamiętasz, miałem
              wątpliwości, co do słuszności mojej decyzji odnośnie tego pozytywnego jak dla
              Ciebie głosu.
              Dzisiaj powiem tyle: bujaj się głombie!
              • emeryt1946 Re: uchwyt 09.10.06, 19:17
                Alces1 - czy nie uważasz, że trochę przesadzasz ? Taki juz wizerunek mają Alfy
                i odrobina ironii nie pogorszy go (w odróżnieniu od ewidentnej agresji)

Więcej luzu :)
                • alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 20:52
                  Nie, nie uważam, że przesadziłem, wręcz przeciwnie. Czekam teraz na odp.
                  Streeta, który to zacznie się użalać, jak go tutaj traktujemy, że mu ubliżamy i
                  takie tam... Bo tak jest za każdym razem. Szkoda tylko, że drzazge w oku
                  alfisty zobaczy, a belki w swoim oku nie widzi. Z resztą nie chce mi się na ten
                  temat polemizować. Ja jestem człowiekiem tolerancyjnym, ale wszystko ma swoje
                  granice, a ten człowiek ciągle je przekracza. Kiedy trwało głosowanie: tak/nie
                  dla Streeta jakoś wyjątkowo miły był i wszyscy dali się na to nabrać (włącznie
                  ze mną), jednak jak wspomniałem wcześniej ten facet jest niereformowalny. To
                  wszystko co mam do powiedzenia.
                  • voivod696 Re: uchwyt 09.10.06, 21:12
                    Ja nie dałem się nabrać. Każdy kto poczyta z zrozumieniem jego wypowiedzi stwierdzi że to oszołom. Omijam jego watki szerokim łukiem rzadko piszę na jego zaczepki. Po prostu ignoruje go.
                    • streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 21:23
                      Panowie, wy tak na powaznie? Przeciez to byl tylko zart! Tym razem naprawde
                      daliscie sie nabrac...
                    • annika4 Re: uchwyt 09.10.06, 21:24
                      I slusznie. Pamietacie juz byl jeden taki niejaki kolosgorski. he,he,he
                      • alces1 Re: uchwyt 09.10.06, 21:26
                        Witam Annika4 (czy Ty przypadkiem nie udzilasz się czasem na forum alfaclubu?)
                        Staram się ignorować takich jak to określiliście "oszołomów", ale dzisiaj
                        wprost wjechał z butami w mój post. Gdyby jeszcze na temat napisał...
                      • streetfighter69 Re: uchwyt 09.10.06, 21:28
                        Wiecej poczucia humoru ludzie! Czy na zwykly zart naprawde trzeba odpowiadac
                        chamstwem i obelgami wynikajacymi z niezrozumienia PRZEZ WAS zartu? Jedynie
                        emeryt zrozumial... Reszta dala sie poniesc :)
                        • quattro7 Re: uchwyt 09.10.06, 22:18
                          gdybys streetfighter69 mial Alfe to wszyscy by zrozumieli ale ze jezdzisz BMW i
                          prubujesz pokazac wyzszost tej marki to tylko wkurzasz innych.
                          • streetfighter69 Re: uchwyt 10.10.06, 00:24
                            A tam, nie znacie sie na zartach i tyle :P
                            • quattro7 Re: uchwyt 10.10.06, 18:14
                              no dobra wygrales :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka