Dodaj do ulubionych

uwaga pirat

06.02.07, 10:35
Program chętnie oglądam, acz czasami mnie strasznie wkurza, zwłaszcza głupie
komentarze policjantów nt. obecności telewizji. Ktoś wie jaką TVN dysponuje
podstawą prawną do publikacji? Twarz i głos to tylko części wizerunku,
charakterystyczny samochód, miasto, postać - to też wizerunek. Cwaniaków
trzeba tępić - tu się zgadzam, ale... no właśnie jak to jest z ochroną
wizerunku.
Obserwuj wątek
    • ars156 Re: uwaga pirat 06.02.07, 12:10
      tez czasem to ogladam ale chyba nie pokazuja twarzy i glos tez zmieniaja , a
      komentarze tego palanta co tam gada to wyprowadzaja mnie z równowagi !! cale
      zlo to predkosc !! ja uwazam ze cale zlo to stan tych j...nych dróg i
      niedouczonych debili ktozy poruszaja sie 50 km/h tyle ze z klapami na
      oczach !!!!
      • jankow56 Re: uwaga pirat 06.02.07, 12:22
        Pouczjacy program.Zalosni sa tylko sprawcy wykroczen ktorzy blagaja o mniejszy .mandat.Jezeli zobacze tak zachowujacego sie kierowce AR -to prestane ogladac program albo sie obrzezam.
        • rav145 Re: uwaga pirat 06.02.07, 21:28
          Nie powienien Was koledzy wkurzać głos narratora, bo ma sporo racji w tym co
          komentuje. Naprawdę na ulicach naszych miast roi się od baranów. Sam jak widzę
          jak gnoje łamią przepisy to aż wrze we mnie - dla takich k...a nie ma litości.
          Dzisiaj jadę sobie spokojnie na ten przykład, i widzę kolesia w niebieskiej
          Imprezie z czerwonymi (tandeta z allegro) ala rajdowymi chlapaczami, który
          szpanuje swoją pseudorajdową bryką. Normalnie po paru zmianach pasa bez kierunka
          i wyprzedzaniu z prawej łącznie z zatokami autobusowymi nie wytrzymałem i
          ścignąłem palanta. Zajechałem mu drogę i od tej pory jechał za mną przepisowe
          50km/h. Nie puściłem go choć widziałem że wrzało w nim. Takich łajz nie lubię i
          temperuję na każdym kroku.
          A program oglądam z przyjemnością ;)
          rav145 say lorelaj
          • malgoska1 Re: uwaga pirat 06.02.07, 22:17
            Witam.

> Zajechałem mu drogę i od tej pory jechał za mną przepisowe
            > 50km/h. Nie puściłem go choć widziałem że wrzało w nim. Takich łajz nie lubię
            > i temperuję na każdym kroku.

Na różnych forach i grupach motoryzacyjnych ludzie temperują takich zawodników
            inaczej - telefon na 112 lub 997. Czasami to skutkuje a czasami nie, ale myślę,
            że jest lepszym rozwiązaniem.

Pozdrawiam,
            Maciej Loret
            • ars156 Re: uwaga pirat 06.02.07, 23:05
              a ja lubie sie wpychac , zmieniac pas bez kierunkowskaza , walic na wprost z
              pasa do skretu , dojechac na centymetry do zderzaka , depnac komus po
              hamulcach , bawi mnie to i strzelal bym tylko do rajdujacych po drogach
              osiedlowych i tam gdzie sa przejscia dla pieszych i w poblizu szkól i dzieci .
              reszta to dziki zachod i kazdy radzi sobie jak moze ! lubie miejska dzungle i
              choc jestem z krakowa to lubie jezdzic po warszawie , poznaniu itd . w krakowie
              tak o trzeciej w nocy jest zabawa !! zawsze sie trafi paru chetnych do
              scigania , i jest zabawa !lubie to i juz !!!
              • aquarius01 Re: uwaga pirat 07.02.07, 10:47
                Zanim zdążysz wywalić w jakiś mur lub zabijesz kogokolwiek bo "to taka frajda"
                naucz się odmieniać rzeczowniki... "kierunkowskaza" - zajrzyj do słownika jak
                się ten rzeczownik odmienia przez przypadki.

To co napisałeś jest żenujące i nie chce mnie się tego komentować. Widać, że
                młody jesteś i masz niestety marne pojęcie o odpowiedzialności. Jest dobre
                przysłowie, które tutaj pasuje "Dotąd dzban wodę nosi doputy mu się ucho nie
                urwie" - mam nadzieję, że nigdy nie będziesz musiał pokutować za własną głupotę.
                • bedboys Re: uwaga pirat 07.02.07, 13:07
                  No Ars156 dałeś popis - popieram Aqariusa01 w 100% i mam nadzieję że ngdy mi
                  drogi nie zajedziesz !
                • ars156 Re: uwaga pirat 07.02.07, 15:52
                  TO BYL ZART ! taka lekka prowokacja !! a co do tego "kierunkowskaza" to tak w
                  100% pewny nie jestem . i duzo wiem o odpowiedzialnosci mam dwoje malych dzieci
                  ktore czesto sa ze mna w aucie !!!!!!! nie jestem moze idealny , jak kazdy ,
                  ale staram sie poruszac po drogach z wyobraznia i tak by nikomu krzywdy nie
                  zrobic ! pozdrawiam ! (aqurius01 jaki Ty uszczypliwy jestes !)pozdrawiam !
                  • aquarius01 Re: uwaga pirat 07.02.07, 17:31
                    Jak widzisz nie tylko ja odebrałem to jako prowokację ;)

Co do "kierunkowskazu" to jest tak jak Ci napisałem i tego jestem w 100% pewny ;)

Na przyszłość staraj się jakiegoś emotikona w taki "bełkot" wrzucić coby Ci co
                    bardziej uszczypliwi mieli szansę się połapać, że to prowokacja ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka