ecikp 01.07.10, 08:31 W zeszłym roku dowiedziałam się nieco po fakcie i dostałam od męża tylko kilka MMSów, ale w tym roku zamierzam pójść - będzie na pewno na co popatrzeć: www.rage-race.pl/?page=teksty&typ=1&id=106 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: Rage Race 01.07.10, 10:28 chodzi o to, że ecik chce iść w tym roku na Rage Race, bo dostała w zeszłym od męża kilka MMSów. Odpowiedz Link
ecikp Re: Rage Race 01.07.10, 10:31 chodzi o to, że w zeszłym roku przegapiłam, a w tym zamierzam pójść i popatrzeć na te cuda na żywo :) Odpowiedz Link
bassooner Re: Rage Race 01.07.10, 10:38 no ja wiem, ale tłumaczyłem mrzagiemu, bo on od rana już pewnie coś pociąga! Odpowiedz Link
plawski Re: Rage Race 01.07.10, 17:22 To zły mąż był! Sam pojechał, narobił fotek i nic nie powiedział. Tylko emenemsy wysłał. Odpowiedz Link
dr.verte Re: Rage Race 01.07.10, 15:38 mrzagi01 napisał: > ale zasadniczo soschodzi? chodzi o to że fajnie że jakaś kobieta przypałętała się na forum i coś tam pisze , bo jak jest za dużo facetów to pojawiają się hurtowo głupie tematy : krew i flaki po ugryzieniach , sikanie po nogach , wystające włosy z nosa czy wsadzanie sobie głowy w tyłek , to tak z ostatnich 2 dni Odpowiedz Link
ecikp Re: Rage Race 01.07.10, 19:14 No przypałętała się z 10 lat temu, ale jakoś nie zawsze miałam czas pisać, tylko czytałam, a teraz chwilowo mam go nieco więcej ... Plawski --> to dobry mąż, jakby wiedział to by zabrał, a tak wpadł przez przypadek a wysłał bo ja takie lubię i chciał nawet jeden kupić :) Generalnie nadal chce i nie wiadomo jak to się jeszcze skończy ... :) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Rage Race 01.07.10, 21:06 dr.verte napisał: > pojawiają się > hurtowo głupie tematy : krew i flaki po ugryzieniach , sikanie > po nogach , wystające włosy z nosa czy wsadzanie sobie głowy w > tyłek , to tak z ostatnich 2 dni ach i jeszcze plusowo: Szympans gwałci żabę Odpowiedz Link