Dodaj do ulubionych

Strzały w PiS w Łodzi

19.10.10, 12:53
Ogólnie sprawa przykra. Ale na szczęście jest prezes i juz wskazał winnych

To zamach, efekt kampanii nienawiści
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 13:00
      Kto sieje wiatr, zbiera burze.
    • derwisz911 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 13:28
      Haha, w istocie.
      Gdy juz sie wydaje, ze pan Kaczynski wyznaczyl dno, on sam pokazuje, ze mozna glebiej.

Wspolczuje ofiarom i rodzinom, myslac ze raczej nie nadstawiali piersi jak Rejtan, lecz sa przypadkowymi ofiarami tylko dlatego, ze pracowali w biurze poselskim.
      • wolfgang87 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 13:38
        Osobiscie uwazam, ze dno bylo, gdy wlasna schorowana matke do kampanii wyborczej chcial zaciagnac. Wiec juz moim zdaniem nie uda się panu prezesowi siebie przebic :)
        • lexus400 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 13:46
          Prezes już przebija wszystko i wszystkich swoją wypowiedzią twierdząc, że to wszystko jest winą Tuska i akcji nienawiści wobec PiSu.
          • typson Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 19:28
            taaa, zawstydza turbodymomena
        • derwisz911 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 13:53
          Ta matka sama wstydu nie miala nigdy, chocby udajac 'powstanca' i patronujac muzeum.

Mysle, ze udzial w kampanii tez nie byl wbrew jej woli :)
          • bassooner Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 14:23
            co wy robicie! przecież teraz pis krytykować nie wolno, bo jeśli znajdzie się następny szaleniec z giwerą, podjudzony przez was, to będzie wasza wina. to przecież tak jakbyście pociągali za spust!!! teraz winny jest tusk... wy chcecie być następni!!!
            • derwisz911 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 14:53
              Ech, ja juz alibi nie mam i tak. Antypisowskie podzeganie siega u mnie 2005 roku. Wszelkie materialy internetowe oraz przemalowane billboardy stawiaja mnie juz blisko Donka...
              • bassooner Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 15:26
                ja na berbeli też po lechu i jarku pojechałem nie raz... ;-(((

czekam poranną wizytę panów w kominiarkach, ale spoko w łazience się nie zamknę... ;-)))
                • franek-b Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 15:53
                  > czekam poranną wizytę panów w kominiarkach,

Nie wiedziałem, że taki hardkor z Ciebie! Rozumiem poranną wizytę pań przebranych za śnieżynki św. Mikołaja ale panowie w kominiarkach... wymiękam wymiękam...
                • tomek854 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 20:36
                  www.youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
                  nie otwieraj tym baranom choćby i po szóstej rano ;-)
                  • derwisz911 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 20:40
                    Dzieks za przypomnienie. Zawsze bedac w PL zaluje ze radia puszczaja wersje 'cenzuralna' ;)

O ile grabaz sie zeszmacil imho strasznie, to ta piosenka jest git :)
                    • tomek854 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 23:16
                      > O ile grabaz sie zeszmacil imho strasznie, to ta piosenka jest git :)

+1 :-)
                • derwisz911 Re: Strzały w PiS w Łodzi 20.10.10, 14:10
                  No to mamy...

www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,8540447,PiS__Groza_nam_w_internecie__Trzeba_wprowadzic_monitoring.html
                  • tomek854 Re: Strzały w PiS w Łodzi 20.10.10, 14:28
                    O rany, jak ja bym chciał paru PiSowcom w ryj przywalić...

Szerlok, już biegniesz donieść? :-)
    • emes-nju Prezes ma racje! 19.10.10, 15:29
      Nie ulega watpliwosci, ze partia prezesa jest ugrupowaniem optymalnym pod kazdym wzgledem. Najlepiej zaspokaja wszelkie potrzeby Prawdziwych Polakow (a nieprawdziwym pozwala wyjechac). Absolutnie niewyobrazalne jest wiec, zeby jakikolwiek Polak mogl podniesc reke na cokolwiek, co ma zwiazek z partia pana prezesa. Wynika z tego, ze ktos (wiadomo kto) musial tego nieszczesnika popchnac do czynu zbrojnego.
      • drpawelek Demokracja zagrozona. 19.10.10, 15:44
        Prezesa trzeba przed trybunal. Albo do Tworek na elektrowstrzasy. A czlonkow sekty na resocjalizacje w specjalnych odizolowanych osrodkach. Starszymi niech zajma sie wnuczki.
        • typson Re: Demokracja zagrozona. 19.10.10, 23:58
          Nie bulwersuj się aż tak Doktorze. Prawda jest taka, ze społeczeństwo oczekuje, ze granice dobrego smaku i dopuszczalnej agresji nie będą przekraczane każdego dnia - w dni powszednie trzoda lokalna PIS, w weekendy europosłowie PIS.
          • drpawelek Re: Demokracja zagrozona. 20.10.10, 03:16
            Ja sie nie bulwersuje. Codzienna lektura polskich gazet byla doskonala rozrywka, ale zaczyna byc nudna i wiadmosci staja sie przewidywalne. Dobry smak w Polsce? To jest wyjatkowo deficytowy towar - chyba tylko z przemytu.
    • kaqkaba Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 16:02
      Moje ulubione cytaty z Jarka:
      -To wasza wina nie kupiliście samolotów
      -To wina Tuska i polityki nienawisci

Jakoś mi w takich chwilach nie przyszło by coś takiego do głowy. Trezba mieć nieżle nasrane w głowie aby przyszło.
    • emes-nju Czy bedzie paranoi ciag dalszy? 19.10.10, 17:22
      Czy kaczystan zlozy do prokuratury doniesienie o podejrzeniu popelnienia przestepstwa w postaci podzegania do mordu?
    • mrzagi01 Werbalne wypróżnienia Jarosława... 19.10.10, 17:28
      to wlaściwie móglby być przyczynek do dyskusji o szkodliwości dopalaczy. Bo niemozliwością jest na "sucho" tak pierdolić.
      • franek-b Re: Werbalne wypróżnienia Jarosława... 19.10.10, 21:04
        aaa to wszystko wyjaśnia dlaczego Donek zrobił rozrubę z dopalaczmi, by odciąć Kaczora od stafu... A swoją drogą to przecież się przyznał, że wciągał jakieś dopalacze przez parę miesięcy, wg mnie jeszcze nie przestał a poza tym zgubił kontakt z bazą już dawno. To zaczyna być smutne.
    • wujaszek_joe Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 17:52
      tak, to był wspaniały dzień dla Prezesa
    • typson Zaczęło się zabijanie opozycji w Polsce 19.10.10, 19:31
      powiedział niejaki Waszczykowski. Skoro prezes wskazał kierunek rzygania to można już jechać :)

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8536606,Waszczykowski__Zaczelo_sie_zabijanie_opozycji_w_Polsce.html
      • lexus400 Re: Zaczęło się zabijanie opozycji w Polsce 19.10.10, 19:54
        Można tylko żałować, że się kurwa amunicja gościowi skończyła.
        • derwisz911 Re: Zaczęło się zabijanie opozycji w Polsce 19.10.10, 20:38
          :D
        • dr.verte Re: Zaczęło się zabijanie opozycji w Polsce 20.10.10, 17:11
          lexus400 napisał:

> Można tylko żałować, że się kurwa amunicja gościowi skończyła.

co za straszny wpis , ale sa pomysly i na takich:

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,8540447,PiS__Groza_nam_w_internecie__Trzeba_wprowadzic_monitoring.html
          • lexus400 Re: Zaczęło się zabijanie opozycji w Polsce 20.10.10, 17:25
            dr.verte napisał:

> lexus400 napisał:
            >
            > > Można tylko żałować, że się kurwa amunicja gościowi skończyła.
            >
            >
            > co za straszny wpis , ale sa pomysly i na takich:

Normalnie już sram w zbroję ze strachu (jak to typson mówi) i chyba zmienię nick, IP, numer buta i odciski palców:))
    • tiges_wiz Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 21:12
      huh... nie wiem czemu, ale calkiem mam wrazenie ze to moze z pisu go tam wyslali ;)
    • rapid130 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 21:14
      Dobrze jest! :DDDD

Gdy matka moja - która w ostatnich wyborach prezydenckich głosowała na LK - widzi teraz Jaro w telewizorni, to bluzga "Hitler!", rzuca kapciem w ekran i wychodzi.
      • tomek854 Re: Strzały w PiS w Łodzi 19.10.10, 23:46
        W ostatnich głosowała? To pewnie ona postawiła ten krzyżyk tam gdzie go nie było ;-)
        • rapid130 Re: Strzały w PiS w Łodzi 20.10.10, 10:19
          Dooobra, w przedostatnich. :PPPPPPPPP
    • typson a Janusz pojechał jak zwykle ale z nieco większym 20.10.10, 00:18
      wyczuciem

Palikot po swojemu: Kaczyński odprawia swój diaboliczny taniec

Szybko doczekaliśmy się też na komentarz niedawnego polityka Platformy. Janusz Palikot po swojemu zdiagnozował reakcję PiS na łódzką tragedię. - Jeszcze nie wyschła krew ofiary szaleńca, jeszcze ciało nie stało się zimne, a już Jarosław Kaczyński odprawia swój diaboliczny taniec nad zwłokami zmarłego. Jeden szalony, który zabił i drugi szalony, który śmiercią chce osiągnąć polityczną korzyść. Polityczni nekrofile! Obrzydzenie bierze mnie, gdy słucham jak Jarosław Kaczyński i otaczający go dwór potakiwaczy próbują podbić swoje słupki poparcia żerując na ludzkim dramacie. Przypomina się atmosfera, jaka spowiła Polskę po tragedii Smoleńskiej. Tamte oskarżenia, tamte polityczne gusła odprawiane nad zwłokami. Brr, Jarosławie Kaczyński! Opamiętaj się, nie podburzaj do nienawiści, nie jątrz Polaków, nie igraj osobistym nieszczęściem drugiego człowieka! Gdzie jest granica twojego szaleństwa! Basta! - napisał Palikot na swoim blogu.
      • bassooner Re: a Janusz pojechał jak zwykle ale z nieco więk 20.10.10, 10:26
        nie no... grzecznie nawet napisał... ale kurwa jak prawdziwie!!!

najgorsze co się jarkowi udało to podzielić polskie społeczeństwo, niestety. jak pamiętam były podziały, ale nie aż tak wyraziste, a może on po prostu skrystalizował to co i tak drzemało w narodzie; wyszła na wierzch połowa z ciemnogrodu?
        • emes-nju Re: a Janusz pojechał jak zwykle ale z nieco więk 20.10.10, 11:30
          bassooner napisał:

> nie no... grzecznie nawet napisał

Bo facet nie dosc, ze ma jaja, to jeszcze i rozum. Gdyby wylal z siebie calkiem sluszne bluzgi, to narod skupilby sie na tych bluzgach, a nie na przekazie. Bo w Polsce moze cuchnac jak ze slawojki, ale wszystko musi byc rowniutko zamiecione pod dywan i przypudrowane rozowym puderkiem :-/
    • rapid130 Bzzz, searching, bzzzz.... 22.10.10, 22:34
      Rozpoczęło się poszukiwanie ofiar innych zabójstw politycznych PO. O!
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8555113,Bedzie_ekshumacja__obroncy_krzyza_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka