lexus400 22.03.11, 07:38 wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Ladowarka-do-telefonu-prawie-doprowadzila-do-tragedii,wid,13233994,komentarz.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Nie ma żartów z tanim badziewiem o/t 22.03.11, 09:32 widzialem to juz w Uwadze pare miesiecy temu , no coz ja i tak nie radze rozmawiac przez ladujacy sie telefon nawet z oryginalna ladowarka Odpowiedz Link
bassooner Re: Nie ma żartów z tanim badziewiem o/t 22.03.11, 10:17 o w morde... aż nie chce się wierzyć... jaka tragedia... Odpowiedz Link
lexus400 Re: Nie ma żartów z tanim badziewiem o/t 22.03.11, 14:36 dr.verte napisał: > widzialem to juz w Uwadze pare miesiecy temu , no coz ja i tak nie radze rozmaw > iac przez > ladujacy sie telefon nawet z oryginalna ladowarka Ja mam wszystkie ładowarki oryginalne ale ta historia skutecznie mnie odstraszyła od rozmowy w czasie ładowania. W sprawie jest wyrok 280.000 PLN - ale co z tego?? Odpowiedz Link
mejson.e Zdalnie 22.03.11, 10:23 Jakiś czas temu wystraszyłem się po obejrzeniu zdjęć poparzonej w podobnych okolicznościach Azjatki. Od tej pory podczas ładowania telefonu nie dotykam nim głowy - używam słuchawki bluetooth. Odpowiedz Link
tomek854 Re: Nie ma żartów z tanim badziewiem o/t 22.03.11, 15:25 Z oryginalnym badziewiem też nie ma żartów. Mi w telefonie jak popsuło baterię to nic mi się nie stało, ale teraz nie chcą mi wymienić bo jest zalany i do nich nie dociera, że zalanie jest skutkiem awarii a nie przyczyną. Odpowiedz Link