wowo5 27.08.11, 01:10 Huragan Irene sie zbliza.... www.weather.com/weather/hurricanecentral/article/tropical-depression-nine-storm-hurricane-irene_2011-08-20 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: Irene 27.08.11, 02:50 Ode mnie sie oddala :) Zdjęcia z tego jak sie zbliżał na blogu. Odpowiedz Link
drpawelek Re: Irene 27.08.11, 06:56 Ze sklepow wymiotlo wode, baterie i swieczki. Ostatnio (huragan Isabelle, 2003) w niektorych niezbyt odleglych podmiejskich rejonach Waszyngtonu nie bylo pradu przez ponad tydzien. Troche sie martwie, ale licze, ze generator w podziemiach mojego budynku nie zawiedzie i prad w domu bedzie. W razie czego przeniesiemy sie do pracy - tam wszystko bedzie dzialac. Odpowiedz Link
sven_b Re: Irene 27.08.11, 14:03 Trochę Cię nie było. Może skrobnąłbyś parę słów jak tam Twój Mercedesik. Pamiętam, na fotach prezentował się b.ładnie. Odpowiedz Link
wowo5 Re: Irene 27.08.11, 18:24 U mnie w NJ ludziska wykupuja wszystko z supermarketow. Na razie nic sie nie dzieje. Padalo przez 20 minut, chwilami nawet dosyc mocno ale juz nie pada i jest duszno. Odpowiedz Link
drpawelek Re: Irene 28.08.11, 06:22 U mnie pada od poludnia, czyli juz dwanascie godzin. Wiatr raczej slaby i trudno go nazwac huraganowym. Swiatlo przygasa od czasu do czasu na ulamek sekundy. W sumie wiele halasu o nic, przynajmniej w mojej wsi. Trzesnie ziemi pare dni temu bylo ciekawsze. Odpowiedz Link
drpawelek Re: Irene 28.08.11, 06:30 Mercedes miewa sie dobrze. Moze wkrotce zamieszcze jakies nowe zdjecia. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Irene 28.08.11, 16:18 Bez wzgledu na to z jaka sila przyjdzie Irena juz 2 dni temu ogloszono,ze ceny benzyny od poniedzialku pojda w gore. Odpowiedz Link
wowo5 Re: Irene 28.08.11, 16:38 Juz po Irenie. Ja mieszkam na polwyspie wiec woda ma dokad splywac. Moj dom jest wystarczajaco daleko od wody, ze zalanie mi nie grozilo. Jedyne czego sie obawialem to brak pradu. Wtedy pompa w piwnicy nie dzialalaby i powodz gotowa. Cale szczescie pradu nie bylo przez minute moze dwie. Odpowiedz Link