13.01.13, 19:13
wiadomosci.onet.pl/swiat/gerard-depardieu-krytykuje-rosyjska-opozycje,1,5392781,wiadomosc.html
Nigdy nie byłem wielbicielem talentu tego typa, ale jego zrusycyzowanie mnie zaskoczyło na maxa. Jego wchodzenie do tyłka Putinowi jest żenujące i potwierdza moje przypuszczenia, iż Depardieu sprzedał się Putinowi jak dziwka.
Obserwuj wątek
    • sven_b Re: Depardieu 13.01.13, 20:28
      Czytałem biografię. Początki pomijam, bo są sztampą - każdy lubi się licytować z jakiego to golca wystartował. Za to fakty współczesne pokazują, że wspólne zdjęcia i uściski z tym aktorem bynajmniej punktów nie dają. Żerar zawsze najpierw podziwia i wychwala, by za chwilę nóż w plecy załadować. Można powiedzieć, że pan ów w kręgach politycznych własną politykę wywrotową prowadzi a i rozumuje dużo wolniej niż sytuacja podpowiada:) Przekonali się o tym kolejni prezydenci Republiki, to raz o sobie słysząc 'carem pan jesteś' a drugi raz 'chu*em' :)
    • mrzagi01 Re: Depardieu 14.01.13, 07:52
      Wg mnie nie ma o co robić hałasu. Obelix zrobił z siebie modelowego idiotę, co zupełnie naturalnie wpisuje się we fracuski, odrealniony sposób postrzegania Rosjii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka