Dodaj do ulubionych

Ale sobie zrobię tuning! :)

28.02.05, 19:20
www.allegro.pl/show_item.php?item=43724899
Ten olej to chyba oboweiązkowy dodatek - gdyby podnieśc moc do 300KM, zużycie oleju będzie pewnie liczone w dm3/1000km :)

I obowiązkowo wtedy trzeba dodać to:
www.allegro.pl/show_item.php?item=43724512
i to:
www.allegro.pl/show_item.php?item=43722422

Tak swoją drogą -współzuję temu komuś, kto kupi Lanosa turbo bez turbo :) Pewnie właściciel zaleje moto-doktor czy inny syf - i kompresja będzie niby OK :(
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: Ale sobie zrobię tuning! :) 28.02.05, 19:59
      Sherlock, a co mi tam. Zrobię Ci furę gratisowo.
      Z przeczlola zostało mi parę kledek i cyrkiel, więc zegary Ci zrobię nawet w
      kwiatki.
      Za pomocą laieru do dekoracji świerków na święta, prysnę Ci te lustereczka, a
      że Cię lubię maznę jeszcze kołpaczki.
      Silniczek ... znajomi tych co to by kupili pewnie mają takie samo zdanie na
      temat samochodów. Więc silniczek pociędniemy jakimś kolor - chromikiem, jakiś
      gwizdek lub inne żyletki wrzucimy do wydechu ....... i na tańce.
      • wo_bi Re: Ale sobie zrobię tuning! :) 28.02.05, 20:42
        inna-bajka napisała:

> Sherlock, a co mi tam. Zrobię Ci furę gratisowo.
        > Z przeczlola zostało mi parę kledek i cyrkiel, więc zegary Ci zrobię nawet w
        > kwiatki.
        > Za pomocą laieru do dekoracji świerków na święta, prysnę Ci te lustereczka, a
        > że Cię lubię maznę jeszcze kołpaczki.
        > Silniczek ... znajomi tych co to by kupili pewnie mają takie samo zdanie na
        > temat samochodów. Więc silniczek pociędniemy jakimś kolor - chromikiem, jakiś
        > gwizdek lub inne żyletki wrzucimy do wydechu ....... i na tańce.

a czy zaklejisz mu jeszcze leflektory, aby nie ujawniac sie w nocy na drodze...
        Kurcze w takim przypadku niebieskie diody sa wrecz wskazane.

Pozdrawiam
        Wobi :)
        • inna-bajka Re: Ale sobie zrobię tuning! :) 28.02.05, 20:46
          Kiedyś była taka fajna stronka wiejski.tuning i nie ma.
          Tam był preferowany : siatex, taśmex i rurex, czasami występował desex, ale to
          już trąciło luksusem ;-)
        • sherlock_holmes Re: Ale sobie zrobię tuning! :) 01.03.05, 09:02
          Spoko - mam diody, którymi miałem podświetlić deskę rozdzielczą. Co prawda są białe, nie niebieskie - ale pomaluję markerem i będzie OK :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka