undercover_brother 12.06.05, 22:42 Witam po dosc dlugiej przerwie. Wlasnie zaczynam sie przegryzac przez ostatnie watki. Tak sie tylko przywitac chcialem :). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejson.e Ja też! 12.06.05, 22:53 Dzień dobry U_B! I dzieńdoberek dla reszty! Też miałem dłuższą przerwę. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Ja też! 12.06.05, 23:01 niech mnie ktoś uszczypnie. Toż to U_B i mejson.e Czołem braciszkowie.:) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ja też! 12.06.05, 23:10 Witojcie panocki :) A o Mejsona juz się zaczęlismy martwić - czy go czasem jakiś pirat drogowy nie porwał, chcąc przekabacić na piracką stronę :) Odpowiedz Link
mejson.e Obawy 12.06.05, 23:22 sherlock_holmes napisał: "A o Mejsona juz się zaczęlismy martwić" Dzięki za zainteresowanie moja nieobecnością! Znalazłem nawet jakiś wątek na ten temat - założony miesiąc po moim "zniknięciu" ;-) W takich czasach niczego nie można wykluczać... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Dzien dobry 12.06.05, 23:01 Tak na poczatek pochwale sie co mi w furaku nawalilo podczas nieobecnosci forumowej: - zimering w wakumpompie - lal sie olej - nowa pompa 100zl (Ford nie przewidzal wymiany zimeringu, a wymiar jest taki, ze ciezko cos podmienic) - zimering na wale - lalo sie jeszcze wiecej oleju - jakis spec zalozyl za maly ziemring od starszej wersji silnika - nowy 35zl - lozysko od napinacza paska klinowego - nowe 0zl, bo pasowalo akurat od pralki, a wymienialem w niedziele :) Poza tymi drobiazgami najwieksza wada jest to, ze auto nie chce jezdzic na wode z rzeki. To tyle problemow :). Odpowiedz Link
undercover_brother Re: Dzien dobry 13.06.05, 04:22 Dziekuje, dobrze, swietnie wrecz :). Odpowiedz Link