typson 22.01.06, 19:53 czy ktos ma? ktos uzywal? Jakiej firmy polecacie? jakie typy, rodzaje montazu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Łańcuchy na kola 22.01.06, 22:29 Kilka modeli KOENIG. Cena przyzwoita, jakość dobra (żaden mi nie pękł, a jedne z hipermarketu mojemu ojcy przy pierwszym używaniu tak). Najstarsze mają chyba z 8 lat i nigdy się z nimi nie cackałem zdają egzamin. Te najstarsze to zwykłe drabinki i dla mnie wystarczają, do fiesty kilka lat temu kupiłem wzór Y to takie skrzyżowanie drabunki z diamencikami. Też mogą być, dużej różnicy nie zauważyłem. W Warszawie dystrybutor to INTER PACK ul. Nałęczowska chyba 62, lub Jutrzenki przy stacji WKD W-wa Salomea. PEWAGA też mają ale cena mnie już odrzuciła. Tak samo jak bagażniki (ten sam dystrybutor). Używam Auto-Maxi bo tanie i sprawdzone, box stary Inter Pack laminat i od 12 lat rozwalić się nie chce a jeździ z nim cała rodzina i znajomi. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 18:22 I co rozglądałeś się już za łańcuchami?? I pamiętaj obowiązkowo przed założeniem łańcuchów zdjąć kołpaki. Odpowiedz Link
typson Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 19:02 jeszcze nie. Mam dola finansowego a poza lancuchami musze jeszcze kupic bagaznik na narty. No i te pieprzone amory - 1050 komplet z odbojami i oslonami + 200 za wymiane... Pojade na Pańska. Jest tam taki sklepik z bagaznikami i lancuchami i zrobie rekonesans. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 19:50 Jeżeli chodzi o bagażnik to zastanów się nad wypożyczalnią boxów. Inter Pack to tez prowadzi ale chyba na Jutrzenki. Na marginesie to nie jestem z tą firmą związany żeby nie było niedomówień. Tylko jestem do nich dobrze nastawiony po kontaktach od jakiś 11-12 lat. Odpowiedz Link