Dodaj do ulubionych

Łańcuchy na kola

22.01.06, 19:53
czy ktos ma? ktos uzywal? Jakiej firmy polecacie? jakie typy, rodzaje montazu?
Obserwuj wątek
    • pizza987 Re: Łańcuchy na kola 22.01.06, 22:29
      Kilka modeli KOENIG. Cena przyzwoita, jakość dobra (żaden mi nie pękł, a jedne z hipermarketu mojemu ojcy przy pierwszym używaniu tak). Najstarsze mają chyba z 8 lat i nigdy się z nimi nie cackałem zdają egzamin. Te najstarsze to zwykłe drabinki i dla mnie wystarczają, do fiesty kilka lat temu kupiłem wzór Y to takie skrzyżowanie drabunki z diamencikami. Też mogą być, dużej różnicy nie zauważyłem. W Warszawie dystrybutor to INTER PACK ul. Nałęczowska chyba 62, lub Jutrzenki przy stacji WKD W-wa Salomea. PEWAGA też mają ale cena mnie już odrzuciła.

Tak samo jak bagażniki (ten sam dystrybutor). Używam Auto-Maxi bo tanie i sprawdzone, box stary Inter Pack laminat i od 12 lat rozwalić się nie chce a jeździ z nim cała rodzina i znajomi.
    • pizza987 Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 18:22
      I co rozglądałeś się już za łańcuchami?? I pamiętaj obowiązkowo przed założeniem łańcuchów zdjąć kołpaki.
      • typson Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 19:02
        jeszcze nie. Mam dola finansowego a poza lancuchami musze jeszcze kupic bagaznik
        na narty. No i te pieprzone amory - 1050 komplet z odbojami i oslonami + 200 za
        wymiane...

Pojade na Pańska. Jest tam taki sklepik z bagaznikami i lancuchami i zrobie
        rekonesans.
        • pizza987 Re: Łańcuchy na kola 23.01.06, 19:50
          Jeżeli chodzi o bagażnik to zastanów się nad wypożyczalnią boxów. Inter Pack to tez prowadzi ale chyba na Jutrzenki. Na marginesie to nie jestem z tą firmą związany żeby nie było niedomówień. Tylko jestem do nich dobrze nastawiony po kontaktach od jakiś 11-12 lat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka