inna-bajka 23.03.06, 14:18 Pierwsze wiosenne piffko będzie tu www.ckbrowar.krakow.pl/sala_mysliwska.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 14:23 calkiem przystępne ceny. Niestety nie jestem fanem mysliwych ani krakusem Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 14:28 Nawet stróżem, jak nas chcieli wyrzucić nad ranem ;-P Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 19:09 Jak to ? Może być. To ona je jest super, hiper ....? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:01 CK Browar BYŁ super gdy tylk owarzono tam piwo. Potem najpierw jakość sie zepsuła, bo nagle zaczęło piwa schodzić dużo i sprzedawali niedowarzone :( Potem doszła dyskoteka, gdzie najpierw było kulturanie, a ochroniarz najpierw myślał, potem włączał mięśnie - a po jakimś czasie stało się to miejsccem schadzek resów :( Ale i tak nie jest najgorzej. Jestem za :) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:30 Nie, nie. Klimaty, które opisałeś zecydowanie mi nie leżą. Kazimierz w zeszłym roku był piekny, a teraz chyba bardziej wybuchnie zielonością. Poczekamy sobie jeszcze z miesiąc ;-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:34 W tygodniu jest fajnie, tylk ow weekendy sie dresy zwalają :( Tak, że jeśli nie piątek/sobota, to CK bedzie OK - tym bardziej, że popracowali nad jakością piwa - choć do początków jeszcze nie wrócili. Acha - no i tuż obok są jedne z najlepszych kebabów w Krakowie :) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:40 Nie wiem czy pamiętasz, ale ja za piwem nie przepadam, więc Wy się bedziecie męczyć ;-P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:44 Po zdobycie mgr insz z kumplami zdobywaliśmy rury (jedna rura to 3l piwa), każdy miał własną :) Ale kawa też jest, jak równiez soki i drinki ;) Odpowiedz Link
inna-bajka Re: Krakusy !!!!!!!!!!!! 23.03.06, 21:47 Nie rób ze mnie sztywniaka, postawisz flaszkę i bedzie spoko ;-P Odpowiedz Link