Dodaj do ulubionych

Saab 9-3 SS Aero

29.08.06, 00:56
Doskonala recenzja video. Autorzy zdradzaja wszystkie tajemnice GM:

turbocharged.blox.pl/2006/08/9-3-aero-video-review.html
Obserwuj wątek
    • cracovian Re: Saab 9-3 SS Aero 29.08.06, 07:37
      GTO rims... A nie mowilem? Fajni chlopcy i fajna okolica z domkami na kolkach ;)

A tu jest link do review Monaro VXR 6.0 czyli naszego poczciwego 2006 GTO -
      enjoy. Nigdy nie dowiesz sie co straciles ;)
      www.youtube.com/watch?v=G99DE4VMl4k
      • drpawelek Re: Saab 9-3 SS Aero 29.08.06, 15:28
        Wiem, co stracilem. Niestety, nie mozna miec wszystkiego... od razu :-)
        Zarobki wciaz jeszcze rosna. Teraz pomyslalem sobie, ze do saaba 9-3 SC brakuje
        mi dwumiejscowego roadstera np. Elise, Boxtera S albo Z06.
        • marekatlanta71 Pytanie O/T 29.08.06, 18:22
          Zaczynasz juz szukac pracy? Moja zona zaczela i calkiem cekawe oferty sa na
          rynku. Problem w tym ze zeby zarabiac duzo, trzeba sie na pipidowe wyprowadzic.
          I sie zastanawiamy, czy nie lepiej byloby gdyby ona zapieprzala a ja bym sobie
          trawke kosil codziennie...
          • drpawelek Re: Pytanie O/T 29.08.06, 19:03
            W tej chwili jestem na stanowisku wiecznego fellowa - czyli PGY-8 i moge tutaj
            zostac jeszcze dwa lata. Pracy zaczne szukac prawdopodobnie za jakis rok,
            zwlaszcza ze moja instytucja niezle placi. Na razie nie mysle o prywatnej
            praktyce, chociaz zarobki sa niezwykle kuszace. Osobiscie, wolalbym zostac
            gdzies na uniwersytecie, ale wlasnie zarobki moga stanowic w tym przeszkode.
            Oczywiscie, im lepsze miasto, tym nizsze place lekarzy. W Waszyngtonie place
            mlodych onkologow naleza do najnizszych, zas na partnership czeka sie wiele lat.
            Prawie nikt nie chce tutaj zostac, zwazywszy na koszty utrzymania. Place
            uniwersyteckie sa rowniez nizsze nawet od tego, co ja w tej chwili zarabiam.
            Dla pieniedzy idzie sie na gleboka prowincje - cos za cos.

Myslicie o pozostaniu w Georgii?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka