lexus400 02.11.06, 08:40 10 cm sniegu zobaczylem po przebudzeniu i caly czas sypie, pierwsza czynnosc dzisiaj to zmiana kol na zimowe. Drogi oczywiscie sliskie i pokryte snieznym blotem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizza987 Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 08:42 Przekładka opon dopiero w poniedziałek, chyba że jak mnie przyciśnie ,przesiądę się na corsiankę małżowiny, tam kompletne zimowe leżą w garażu. Jak na razie w Warszawie śniegu nie ma, ale ponoć pada już w Łodzi. Odpowiedz Link
mejson.e Zwiadowcy 02.11.06, 08:51 pizza987 napisał: "Jak na razie w Warszawie śniegu nie ma, ale ponoć pada już w Łodzi." Widziałem już śnieżnych "zwiadowców" w Warszawie - drobniutkie płatki, taki wiekszy kurz. Nadchodzi! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
pizza987 Re: Zwiadowcy 02.11.06, 08:55 mejson.e napisał: > Widziałem już śnieżnych "zwiadowców" w Warszawie - drobniutkie płatki, taki wiekszy kurz. > > Nadchodzi! > Bo on dopiero się UCZY jak nazywa takie padanie mój najmniej rozgarnięty pracownik ;) Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 08:43 to taki próbny opad, na zlecenie wulkanizerów. potem będzie cieplutko aż do marca:) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 08:47 wujaszek_joe napisał: > potem będzie cieplutko aż do marca:) .......trzymam Cie za slowo:)) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 09:52 u mnie tylko lekko przypudrowało, ale mróz lekki trzymie i wieje kurde, wieje Odpowiedz Link
pizza987 Zwiadowcy w Warszawie 02.11.06, 10:02 już są, a dokładniej w Powsinie, oj będzie się działo, będzie. Odpowiedz Link
typson Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 11:36 no delikatnie tak sypie, chyba rzeczywiscie sie uczą... Odpowiedz Link
typson Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 11:43 szef dzwonił. Wraca z poznania. Ze strykowa pojechal w strone katowickiej. W tej chwili jedzie 5km/h Odpowiedz Link
plawski Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 11:51 typson napisał: > szef dzwonił. Wraca z poznania. Ze strykowa pojechal w strone katowickiej. W te > j > chwili jedzie 5km/h No to masz czas na super sex modelki :P > Odpowiedz Link
iberia30 Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 11:59 witaj w klubie:-(, Katowice i Zaglebie rowniez walcza ze sniegiem.... Odpowiedz Link
typson Podsumujmy 02.11.06, 12:06 mamy rozszalały atak, rozszalałej zimy. Drogowcy sa zaskoczeni Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:09 drogowcy zaskoczeni kierowcy zaskoczeni pada jak na boże narodzenie Odpowiedz Link
palovlad Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:15 warszawa, mokotow, sypie jak cholera a oponki zimowe sobie leza w piwnicy... Odpowiedz Link
plawski Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:16 palovlad napisał: > warszawa, mokotow, sypie jak cholera > a oponki zimowe sobie leza w piwnicy... Plawski - warszawa, mokotow - opony w garazu. Dwie do wyrzucenia.... :( Odpowiedz Link
typson Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:20 dodam, ze audi od weekendu juz obute w zimowki jest :D Wczoraj mialem okazjie zmienic i w bmw ale jakos mi z glowy wylecialo, choc przeciez tylne kółka zdejmowałem przy okazji tych miechow Odpowiedz Link
lexus400 Re: Podsumujmy 02.11.06, 16:26 .....hehehe u gumiarzy kolejka jak diabli:))kumpel co to na zapisy robi to w tej chwili juz na poniedzialek kolo 20.00 ma terminy a przyjmuje tyrajac od 8.00- 24.00 a u innego kumpla bez zapisow ale kolejka tyle co widac to okolo 500m:)) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:17 typson napisał: > mamy rozszalały atak, rozszalałej zimy. Drogowcy sa zaskoczeni nie zaskoczeni, tylko sa ważniejsze sprawy bieżące.... taka lustracja na przykład... Odpowiedz Link
bassooner Re: Podsumujmy 02.11.06, 12:34 U mnie śniegu jak na lekarstwo ale za to buba nieludzka- w tej chwili coś ok.2 st. Odpowiedz Link
typson Re: Bu......co? 02.11.06, 20:34 buba 2st - znaczy sie ziemniaki zeszły z kursu o dwa stopnie ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Podsumujmy 02.11.06, 16:04 Nieprawda, ze sa zaskoczeni! W Jeleniej i okolicach zaczelo padac kolo 19. Juz ok 21:30 spotkalem pierwsze dwa plugi w Kamiennej Górze! (śnieg skończył padać, to wypuścili... W końcu mają w umowie, że drogi mają być przejezdzne w ileś godzin po zakończeniu opadów, słowa nie ma o tym, że mają odśnieżać jak pada!) Odpowiedz Link
iberia30 Re: Podsumujmy 02.11.06, 18:54 typson napisał: > (...) Drogowcy sa zaskoczeni oni sa ZAWSZE zaskoczeni...ostatniej zimy byli zaskoczeni od grudnia do marca...moze gdyby snieg spadl w lipcu to nie byliby zaskoczeni? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Podsumujmy 02.11.06, 19:20 Nigdy nie rozumialem tego zaskoczenia przez zime w listopadzie:))Nie tylko drogowcow zima zaskakuje bo dzisiaj slyszalem od wielu klientow ze sa zaskoczeni nagla zima. Jak mozna byc zaskoczonym w listopadzie???????? w lipcu to bym zrozumial:)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Podsumujmy 02.11.06, 19:56 Kraków od rana przejezdny, choć śnieg syał od wczoraj. Lanos obuty w zimówki już przedwczoraj, dzis z rana poszła Corsa. A w naszym serwisie kolejka jest na ...czwartek :) Dzis od rana do 14 telefony sie urywały, bo wszyscy na raz chcieli zmienic opony :( Odpowiedz Link
1realista Re: Nie wiem jak u Was ale u mnie juz snieg:(( 02.11.06, 19:20 Ja miałem opad szczeny już wczoraj w nocy. Wyglądam przez okno a tu biało. No a jutro znienacka w trase na niezimówkach. Odpowiedz Link
typson czyli podsumowując po raz drugi 02.11.06, 20:37 lepiej do zimowek kupic komplet felg, nawet uzywanych. W sytuacji awaryjnej mozna przełożyc - koszty zadne (no moze małpka zołądkowej) a nie trzeba latac przez tydzien w poszukiwaniu wolnego warsztatu. A wywazyc sobie mozna jak juz wszyscy sie przez warsztaty przemielą Odpowiedz Link
lobuzek1 Re: czyli podsumowując po raz drugi 02.11.06, 21:21 No ja sie jutro obuwam o 8 rano. Po znajomości w Bochni mnie wciśli na rano przed pracą, bo normalnie się zapisują na poniedziałek. Obułbym sie wcześniej, tyle że musiałem kupić jedno kółko i tak trochę zeszło, bo akurat rozmiaru nie mieli. Pierwszy raz dałem się zaskoczyć zimie. Teraz wcisnę zimówki na stalowe felgi ia na przyszłośc będize jak znalazł, zostanie do kupienia tylko małpka żołądkowej jak mawia Typson. Natomiast wracając z pracy byłem miło zakoczony. Bardzo dobre warunki na czwórce od Bochni do Tarnowa, czujnie krążące piaskarki. Co to się porobiło? Odpowiedz Link
typson Re: czyli podsumowując po raz drugi 02.11.06, 22:55 > Natomiast wracając z pracy byłem miło zakoczony. > Bardzo dobre warunki na czwórce od Bochni do Tarnowa, czujnie krążące > piaskarki. Co to się porobiło? jakto co - drogowcy sa zaskoczeni, ze nie udalo sie dać zaskoczyc zimie ;) Odpowiedz Link