kociak19 09.06.05, 08:34 Mam okres trzeci dzień, a temperatura nadal utrzymuje się na poziomie sprzed okresu. To źle?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamia1 Re: brak spadku temp. 09.06.05, 08:40 Czasem opada dopiero w 5-6 dc. A wiesz na pewno, ze to wyższy poziom u Ciebie? Odpowiedz Link
kociak19 Re: brak spadku temp. 09.06.05, 10:41 Na pewno to ja nie wiem nic ;-) Gubię się z tym npr... Po okresie (lub w trakcie) mam spadek, później temp. jest raczej na niskim poziomie, potem jest skok i utrzymuje się na wyższym do @. Więc wszystko chyba jest raczej ok... Tylko zastanawiało mnie to dlaczego nie spada przed (ew. w pierwszych dniach) okresu. Podobno na kilka godzin przed @ powinna się obniżyć. Tak? Pozdrawiam Odpowiedz Link
zamia1 Re: brak spadku temp. 09.06.05, 21:54 Ty teraz jesteś i początkująca, i popigułkowa... nic dziwnego, że się gubisz;-) Jeśli chodzi o temperaturę, to czasami spada przed miesiączką, czasem w trakcie. Trzymaj się:-) Odpowiedz Link
theday Re: brak spadku temp. 09.06.05, 15:23 hmmm porozmawiaj o tym ze swoim lekarzem- moze niech zbada poziom hormonów u mnie jest dokłądnie tak jak piszesz: w dniu @ temperatura spada o 2-3 kreski i ise utrzymuje aż do owulacji Odpowiedz Link