joanna1082 14.10.07, 17:52 Dziewczyny mam pytanie , czy miała któraś z was problemy ze śluzem płodnym tzn jego brak , czy piłyście siemię lniane i czy to wam pomogło, po jakim czasie zobaczyłyście efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yagiennka Re: problemy ze śluzem płodnym 14.10.07, 21:20 Żadne tam siemię, bierze się wiesiołek w kapsułkach Oeparol 500 mg o ile pamietam chyba 3 razy dziennie. Po 2-3 miesiącach będzie cię zalewac śluzem. Ja mam go też bardzo mało, czasami prawie wcale nie widzę, max mam 2 dni w cyklu a po wiesiołku miałam bity tydzień :) Ale przestałam go brać bo na razie mi to na nic nie potrzebne bo się nie staram. Odpowiedz Link
agafrytka Re: problemy ze śluzem płodnym 14.10.07, 22:23 Oeparol jest bardzo dobry,ale i siemię lniane też jest dobre. Efekty nie będą natychmiasowe,ale już w drugim cyklu powinnaś zobaczyć poprawę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: problemy ze śluzem płodnym 17.10.07, 17:29 Dziewczyny, wszystkie piszecie o wiesiołku z firmy Oeparol, a czy ten sam produkt czyli wiesiołek, ale z firmy NaturKaps (coś takiego kupiłam w aptece) ma to samo działanie na śluz??? Bo w tym celu go zakupiłam, tylko akurat zabrakło z Oeparol. Odpowiedz Link
wiosenka1 Re: problemy ze śluzem płodnym 17.10.07, 20:36 wg mnie byle wiesiołek, a mnie zalewa po siemieniu, ale ziarenka gotuje w wodzie i odcedzam. Odpowiedz Link