kropelka08.2008 11.03.08, 18:43 czy mi sie tylko wydaje? www.fertilityfriend.com/home/1e51a0 :) jakos tak bardzo "płasko" to wyglada ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysia_2 Re: dziwne temperatury 11.03.08, 19:31 Wydaje mi się że ok. Ja ostatnio miałam 6 tempek na tym samym poziomie. Odpowiedz Link
kropelka08.2008 Re: dziwne temperatury 11.03.08, 21:44 krzysia_2 napisała: > Wydaje mi się że ok. Ja ostatnio miałam 6 tempek na tym samym poziomie. \ nie no, raczej ok, bo co by mi sie mialo dziac :) ale fajnie wyglada ;) Odpowiedz Link
ja_joanna Re: dziwne temperatury 11.03.08, 22:17 Piękne te Twoje temperaturki! Ciesz się! Na pewno wszystko z nimi w porządku! Odpowiedz Link
kropelka08.2008 jest jeszcze szansa w ? 12.03.08, 18:17 Dziewczyny nie chce zakladac kolejnego wątku - mam nadzieje ze tu tez uzyskam odpowiedz :) czy dobrze mysle? - jest jeszcze szansa na zaplodnienie w tym cyklu? mąż zrobil niespodzianke, wraca dzis z dlugiej delegacji :) pozdrawiam Odpowiedz Link
kropelka08.2008 Re: jest jeszcze szansa w ? 12.03.08, 18:28 aha, sluz juz nie jest taki wodnisty, lekko kremowy ale nie lepiacy Odpowiedz Link
kropelka08.2008 Re: dziwne temperatury 17.03.08, 19:04 kropelka08.2008 napisała: "www.fertilityfriend.com/home/1e51a0 " patrze na wykres i zastanawiam sie co oznacza ta czerwona pionowa krecha? :) działaliśmy 16dc wieczorem i 18dc rano czy w tym przypadku teoretycznie jest szansa, ze doszlo do zaplodnienie? Odpowiedz Link
horpyna4 Re: dziwne temperatury 17.03.08, 20:02 Czerwona pionowa krecha oddziela temperatury niższe od wyższych. Nie jest to jednak dokładnie dzień owulacji, jak wierzą niektóre dziewczyny. Z analizy Twoich temperatur i śluzu wynika, że od biedy mogło dojść do zapłodnienia 16 dc. Chociaż i tak wydaje mi się, że już było za późno. Jeżeli się tym razem nie udało, to w następnym cyklu staraj się (jeżeli to będzie możliwe) wcześniej, jeszcze przy niższych temperaturach, czyli wtedy, kiedy jest wyraźny śluz. Odpowiedz Link
kropelka08.2008 Re: dziwne temperatury 17.03.08, 20:20 horpyna4 napisała: > Czerwona pionowa krecha oddziela temperatury niższe od wyższych. > Nie jest to jednak dokładnie dzień owulacji, jak wierzą niektóre > dziewczyny. aha :) > Z analizy Twoich temperatur i śluzu wynika, że od biedy mogło dojść > do zapłodnienia 16 dc. Chociaż i tak wydaje mi się, że już było za > późno. > Jeżeli się tym razem nie udało, to w następnym cyklu staraj się > (jeżeli to będzie możliwe) wcześniej, jeszcze przy niższych > temperaturach, czyli wtedy, kiedy jest wyraźny śluz. niestey w tym miesiacu to nie bylo szans :( ale mam nadzieje, ze w przyszlym bedzie wiecej czasu :) pozdrawiam Was dziewczyny! Odpowiedz Link