Dodaj do ulubionych

hello-kitty :)

05.03.14, 12:57
Hej Kitty,
że nie masz profilu, to ci nie mam jak na priv wysłać namiaru. Odezwij się do mnie - znalazłam coś naprawdę fajnego i przetestowałam: e-kursik tantry i ćwiczeń z kulkami, naprawdę sensownie prowadzony. I zmotywował mnie do codziennych ćwiczeń :)
Nauczyłam się paru nowych rzeczy. Nie zamieszczam namiaru w poście - kurs jest tani jak barszcz, ale jednak odpłatny, więc nie chcę reklamy robić.
Obserwuj wątek
    • orzech69 Re: hello-kitty :) 05.03.14, 13:57
      twojabogini napisała:

> Hej Kitty,
      > że nie masz profilu, to ci nie mam jak na priv wysłać namiaru.
      Kity napisała jakiego ma maila niedawno na tym forum........
      Ps podeślij mi na namiar na kurs.
    • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 14:42
      Hello Everybody:)

Być może ja się mylę, ale wydaje mi się że każdy kto jest zalogowany na gazeta.pl ma email jejjegonick@gazeta.pl. Więc Kitty ma go, wydaje mi się. Profil zaś to profil. Pro publico bono informuję.

Z poważaniem,
      L
      • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 14:52
        hello-kitty2@gazeta.pl w tym wypadku, tak? rozumiemy się?:)
        • orzech69 Re: hello-kitty :) 05.03.14, 15:12
          loppe napisał:

> hello-kitty2@gazeta.pl w tym wypadku, tak? rozumiemy się?:)
          z przekory, nie nie rozumiemy się ;)
          • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 15:15
            Nistety Orzech MA profil, więc nie możecie szybkim mailem do niego rozwiać swoich wątpliwości, a Kitty nieobecna:)
            • orzech69 Re: hello-kitty :) 05.03.14, 15:18
              loppe napisał:

> Nistety Orzech MA profil, więc nie możecie szybkim mailem do niego rozwiać swoi
              > ch wątpliwości, a Kitty nieobecna:)
              zaraz się zleca żeby nas pouczać jak to piszemy o niczym dla samego pisania. Ale czasem miło sobie tak pisać o niczym wiedząc że się ma racje lub nie ;)
              • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 15:52
                Trochę mnie zdziwiłeś, bo ja piszę tu bardzo na temat i pro publico bono i wszystkim się spokojnie podoba, a Ty zaczynasz prowokować jakies objawy niezadowolenia bez sensu
                • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 15:55
                  Może Ci się Orzech wydawało że strasznie tu ze mną dokazujesz, ale świadczy to tylko o niezrozumieniu tematu, sytuacji...
                  • orzech69 Re: hello-kitty :) 05.03.14, 18:25
                    loppe napisał:

> Może Ci się Orzech wydawało że strasznie tu ze mną dokazujesz, ale świadczy to
                    > tylko o niezrozumieniu tematu, sytuacji...
                    Słoneczko w pierwszym poście napisałem że koteczek napisał jak się z nim komunikować w ciągu ostatnich paru dni. Jak ktoś chce to wystarczy poszukać.....
                    Reszta była nabijaniem liczby postów jak dla mnie. A coś o tym wiem ;)
                • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:06
                  Orzech - dwa i pół zdania bo kolega chyba niezorientowany jest ;-)

1.Loppe tutaj pisze ZAWSZE oraz WYŁĄCZNIE na temat.
                  2. Wszystkim się wszystkie Jego "jednozdaniowe elaboraty" spokojnie podobają.

2,5. Jak się cokolwiek komukolwiek nie podoba, to możesz Go pocałować w dupę (cytuję), albo w ostateczności możesz prowokować jakieś objawy niezadowolenia bez sensu (cytuję)

Koniec konferencji prasowej Władymira P. - o pardon, Loppe, gdzie temu gościowi do Ciebie :)

ps. no to teraz się doczekam.... :)
                  • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:12
                    Nie lubię kiedy facet, co innego babeczka, tak jak Ty chodzi za mną po forum i na jakieś takie pogawędki mnie wyciąga.
                    • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:17
                      A to akurat widać jak na dłoni - wystarczy tylko spojrzeć :)
                      Król Forum jest tylko jeden ;-)
                      • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:24
                        > Król Forum jest tylko jeden ;-)

Człowieku ty mnie wystawiasz. Za chwilę następny facet się podłączy. Odp... się ode mnie, dobrze?
                        • gyubal_wahazar Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:47
                          Panowie, czyta się was jak kryminał. Te wszystkie tam o seksie, w połowie tak nie wciągają
                          • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: hello-kitty :) 05.03.14, 16:53
                            Królu złoty, nie obawiaj się ludu ;-)
                            NAWET jak jest płci męskiej .....

a na uspokojenie skołatanych nerwów kołysanka, powinna przypaść Królowi do gustu, tekst jest chyba o jedynej i niepowtarzalnej Black Betty (Jewhienija akurat zajęta była, porządki robi ;)
                            www.youtube.com/watch?v=nU1VfYYKMDk
                            • loppe Re: hello-kitty :) 05.03.14, 18:39
                              zorzyk.gitarzysta.basowy napisał:

> Królu złoty, nie obawiaj się ludu ;-)
                              > NAWET jak jest płci męskiej .....
                              >
                              > a na uspokojenie skołatanych nerwów kołysanka

Fakt że dziś wziąłem saunę, a jak się dobrze nie schłodzę po saunie, a dzisiaj się nie schłodziłem dobrze, to krew się we mnie gotuje... Tak jest... Stąd, z sauny nie schłodzonej potem należycie 20-minutową kąpielą w chłodnej wodzie, zrozumiałem stare powiedzenie "w gorącej wodzie kompany"... Ale to tak na marginesie:)
                  • orzech69 Re: hello-kitty :) 05.03.14, 18:27
                    a to loope to facet, nie zauważyłem...... ;)
                  • yoric Re: hello-kitty :) 06.03.14, 10:44
                    > 1.Loppe tutaj pisze ZAWSZE oraz WYŁĄCZNIE na temat.

zwykle jest to temat jasno określony jako "trudny", ale zaraz "doniosły" i "wielkiej wagi". :)
                    • hello-kitty2 Re: hello-kitty :) 06.03.14, 11:04
                      yoric napisał:

> > 1.Loppe tutaj pisze ZAWSZE oraz WYŁĄCZNIE na temat.
                      >
                      > zwykle jest to temat jasno określony jako "trudny", ale zaraz "doniosły" i "wie
                      > lkiej wagi". :)

Ty Yoric podobnie jak Kutuzow jestescie niewrazliwi i pewnie dlatego nie lapia Was rozterki dotyczace wyboru kapci na wiosne ;) Nie moglam sie powstrzymac.
                      • zorzyk.gitarzysta.basowy Re: hello-kitty :) 07.03.14, 16:08
                        Wobec takiego oporu Król Loppe Pierwszy wybrał się po raz drugi do sauny.
                        Jak zapewne wiadomo w Ciechocinku jest ich sporo, więc jego milczenie w tym wątku może potrwać jeszcze trochę - więc, (tu przyłączam się do chóru) my niewrażliwi mężczyźni napawajmy się błogą ciszą :) :)
    • hello-kitty2 Re: hello-kitty :) 06.03.14, 09:17
      twojabogini napisała:

> Hej Kitty,
      > że nie masz profilu, to ci nie mam jak na priv wysłać namiaru. Odezwij się do m
      > nie - znalazłam coś naprawdę fajnego i przetestowałam: e-kursik tantry i ćwicze
      > ń z kulkami, naprawdę sensownie prowadzony. I zmotywował mnie do codziennych ćw
      > iczeń :)
      > Nauczyłam się paru nowych rzeczy. Nie zamieszczam namiaru w poście - kurs jest
      > tani jak barszcz, ale jednak odpłatny, więc nie chcę reklamy robić.

Dziekuje za pamiec. Niestety na pewno mnie nie bedzie stac. Pozostane przy tych cwiczeniach, ktore opisalas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka