Dodaj do ulubionych

seks oralny - finisz w ustach + dodatek

12.03.07, 23:55
Witam otoz mojej kobiecie srednio odpowiada smak mojej spermy. Kilka razy byl
finisz w ustach z polykiem. Czy probowaliscie neutralizowac smak spermy? (jej
gorzkosc?). Chodzi o to by kilka chwil przed wytryskiem partnerka wypila
(jakis napoj - sok) lub wziela cukierek (o odpowiednim smaku) tak zeby po
wytrysku do ust nie czula jej gorzkiego smaku. Szukamy wlasnie takiego
"zlotego srodka" - napoj, cukierek lub cos podobnego.
Obserwuj wątek
    • gomory Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 13.03.07, 00:19
      Jesli chodzi o sam smak to ponoc lepszy efekt daje zapicie np. sokiem owocowym "po", a nie przed. Chociaz kobietom z ktorymi gawedzilem to bardziej raczej przeszkadzala sama konsystencja niz smak. Ty pij duzo soczkow to bedziesz slodszy ;).
      Ale wiesz co, mnie to jednak zdumiewa takie planistyczne podejscie. No to kumam, ze mozna wziasc do lozka np. wibrator z zamiarem uzycia go, czy tam jakas bita smietane, albo zalozyc cos seksi.
      Ale jak sobie wyobrazam taka scenke: poczekaj sloneczko, bo zaraz skoncze - z jednoczesnym podaniem kartonika z sokiem to mi jakos wszystko opada ;). To znaczy erotyczna atmosfera by mi prysnela w takim momencie jak banka mydlana. Taka wizja jakos nie przystoi do mojej burzy zmyslow :).
      • woitec100 Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 13.03.07, 11:46
        Ja proponuje zeby wzela duzego lyka Johna Walkera z lodem. i dokonczyla.
        Juz nie wpomne gdybys tak wczesniej zamieszal swoim pytonem w szklaneczce.
        Aleeeeeeeeeee odlot
        • czerwone_francuskie Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 13.03.07, 12:43
          a palisz fajeczki?....
          smak zalezy rowniez od tego co jesz...duzo slodkich owocow...ponoc ananasy...ale to z pewnoscia nie
          dziala tak, ze zjesz rano a wieczorem juz bedziesz slodziutki...;-))) staly element diety....
          • eeela Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 14.03.07, 19:38
            Fajeczk i ananasy wydaja mi sie byc urban legends ;-) Moj dawca nasienia pali,
            soku ananasowego ani ananasow nie je prawie wcale, a nasienia wcale nie ma
            gorzkiego. Czasem nawet slodkawe :-) Gorzkie bylo raz czy dwa - zupelnie nie
            moglismy dojsc, dlaczego.
            • psottka Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 14.03.07, 19:41
              eeela napisała:
              > Fajeczk i ananasy wydaja mi sie byc urban legends ;-) Moj dawca nasienia pali,
              > soku ananasowego ani ananasow nie je prawie wcale, a nasienia wcale nie ma
              > gorzkiego. Czasem nawet slodkawe :-) Gorzkie bylo raz czy dwa - zupelnie nie
              > moglismy dojsc, dlaczego.

hehehe :D i ja też mogę się pod tym podpisać ;-)

_______
              Psottka
      • asiula2007 finish 23.03.07, 16:36
        nie każ jej połykać bo to ponoć ...kanibalizm
    • tusku Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 14.03.07, 07:32
      zygmuntstary1 napisał:

> Witam otoz mojej kobiecie srednio odpowiada smak mojej spermy. Kilka razy byl
      > finisz w ustach z polykiem. Czy probowaliscie neutralizowac smak spermy? (jej
      > gorzkosc?). Chodzi o to by kilka chwil przed wytryskiem partnerka wypila
      > (jakis napoj - sok) lub wziela cukierek (o odpowiednim smaku) tak zeby po
      > wytrysku do ust nie czula jej gorzkiego smaku. Szukamy wlasnie takiego
      > "zlotego srodka" - napoj, cukierek lub cos podobnego.Sperma według lekarzy
      jest pożywna.
    • gacusia1 Sperma z cukierkiem-rzyg murowany..blllleeeee 14.03.07, 18:49

• asiula2007 połykanie 23.03.07, 16:34
        Ciesz się, że twoja partnerka bierze do ust twojego penisa, wiekszość kobiet
        się brzydzi, a co do łykania, to sam sobie łyknij, smacznego, nawet ci
        dosłodzę.Jesteś żałosnym egoistą, na miejscu twojej dziewczyny natychmiast bym
        cię rzuciła po takiej propozycji i poadałabym adres agencji towarzyskiej.
    • poprostu_basia Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 14.03.07, 19:22
      papierosy wpływają baaardzo negatywnie na smak spermy, nie wspominając juiż o
      czymś takim jak sheesha, bleeee
      ponoć częste jedzenie ananasów przez faceta osładza ją trochę..
      • eeela Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 14.03.07, 19:41
        Pali papierosy i inne ziola, pije duzo piwa, ananasow nie je, a ma slodkie ;-P

To mity jakies.
    • absolutniewspaniala Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 15.03.07, 20:23
      lepiej będzie jak ona ten twój cudowny specyfik przekaze w twoje usta i sam
      sobie połkniesz. ponoc to co swoje tak nie brzydzi
      • raqu46 Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 17.03.07, 09:31
        albo podaj jej to w szampanówce z lodem. też coś. zmuszać kobiete do łykania.
        sam sobie łyknij łobuzie jeden.
        nie chce niech nie łyka. zniechecisz ja do siebie i bedzie sie potem
        zastanawiał dlaczego kiedys było tak fajnie.

żeby było cudownie musisz wiecej dawać i nie oczekiwać, ze cos dostaniesz.
        • eeela Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 17.03.07, 14:25
          Skad wy, baby, wzielyscie wiedze, ze facet, ktory zalozyl watek, nic swojej
          kobiecie nie daje? Ze kobieta czuje sie przymuszana? Przeciez pisze: srednio
          odpowiada jej smak. Nie ma zamiaru tego lekcewazyc. Kobieta najwyrazniej nie ma
          ochoty rezygnowac z obdarzania go ta przyjemnoscia. Wspolnie szukaja jakiegos
          rozwiazania. Wszystko bardzo ladnie i piknie, a wy sie rzucacie na biedaka,
          jakbyscie z choinki sie urwaly. Dlaczego tyle kobiet alergicznie reaguje na
          sama mysl o lykaniu nasienia i rzuca sie na Bogu ducha winnych mezczyzn, ktorzy
          pragneliby otrzymac taka przyjemnosc?
    • anob pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murowany 17.03.07, 15:05
      sprawdzone :)
      • eeela Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 17.03.07, 15:16
        Na ilu egemplarzach?
        • anob Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 17.03.07, 20:59
          tylko na jednym bo dla jednej mogłem się poświęcić aż tak
          aby przez tydzień pić sok z ananasów
          • eeela Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 13:07
            Bo widzisz, efekt murowany moze jest u ciebie, ale rozne przypadki po tym
            swiecie chodza, i nie zawsze sok ananasowy jest skuteczny oraz nie zawsze
            nasienie piwoszy i palaczy musi byc koniecznie gorzkie, jak tu ciagle wszyscy
            sobie nawzajem wmawiaja :-)
            • anulek773 Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 14:20
              podpisuję się pod tym
              wszystkie mje doświadczenia opieram na palących pijaczy piwa:) za każdym razem
              było słodko
              może taka wewnętrzna uroda...
              • anob Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 15:01
                pewnie sama palisz
                i lubisz alkohol
                więc nie czujesz smrodku

bo palacz cały cuchnie
                • anulek773 Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 15:11
                  proszę, jaki ekspert sie odezwał
                  nie palę
                • eeela Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 15:34
                  Ach, to sperma nie tylko jest niesmaczna i zbrodnia jest namawiac kobiete do
                  spozywania jej, ale jeszcze cuchnie?

Olaboga!
                  • anulek773 Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 15:43
                    eeela, dzięki za wsparcie
                    bo poprzednik swoja wypowiedzią wywołał wizję w mojej głowie, że palczom to
                    przy okazji spremy również i kłęby dymu papierosowego z ciulika sie
                    wydostają ...no i te palące kobiety się tym upajają

no a spożywani alkohlu to chyba grzech...

ciekawe w jakim artylkule to przeczytał??? bo chyba oczytany jest, sądząc po
                    niektórych wypowiedziach
                    • groszek_73 Re: pij przez tydzień sok ananasowy a efekt murow 19.03.07, 16:00
                      ciekawe, jak czułyby się kobiety, którym facet powiedziałby, że nie może lizać
                      jej cipki, bo śluz jest niesmaczny. Może jak wypije sok z ananasa, to coś się
                      zmieni ?
            • avide elaaa 19.03.07, 16:13
              Wiesz co ja tylko do tego smaku twojego dawcy.
              Pije pali, soków nie łyka, a mimo to smakuje jak cukierek. Dziwujesz się temu
              okrutnie.
              A brałaś pod uwagę że może zwyczajnie że ma taką a nie inną przemianę materii ??
              Może zwyczajnie jego "smak" ma tak a nie inaczej. Kiedyś smakował inaczej ale to
              właśnie mogło byc spowodowane tym co zjadł a tego nie pamiętał.
              Każdy człowiek pachnie inaczej, na swój własny sposób,
              powiedz Elaaa dlaczego nie miał by posiadać własnego, indywidualnego smaku,
              skóry czy spermy.
              Jedni pija i palą i mają się świetnie, inni wypiją i się męczą okrutnie a
              palenie ich zwyczajnie by zabiło. Każdy organizm jest indywidualny i dlatgo wg
              mnie Twój mimo iż nie stosuje diety cud (czytaj sok z ananasów) smakuje tak a
              nie inaczej. Ciesz się z tego i korzystaj do woli zwłaszcza że obojgu wam
              sprawia to frajdę.
              Inni faceci posiadający inna fizjologię, moga zareagowac na sok ananasowy
              właśnie jak tu niektórzy piszą, .... zmiana smaku nasienia na słodszy i już !!!
              :))) Oczywiście nie każdy będzie tak miał, przynajmniej wg mnie.
              Pozdrawiam serdecznie. :)))))
              avide
              • eeela Re: elaaa 19.03.07, 16:49
                > Pije pali, soków nie łyka, a mimo to smakuje jak cukierek. Dziwujesz się temu
                > okrutnie.

Blad. Nie dziwuje sie, i nigdzie nie dalam temu wyrazu. Dalam wyraz dziwowaniu
                sie, dlaczego ludzie uwazaja, ze na kazdego jest jedna recepta - sok ananasowy i
                nie palic. Jeden bedzie sie meczyl, nie palil i pil 5 litrow soku ananasowego
                dziennie, a i tak bezie gorzki jak cholera, a inny bedzie palil, pil piwo,
                ananasow w zyciu nie ogladal i bedzie slodki. O to wlasnie mi caly czas chodzi,
                zeby nie rozsiewac niemadrych przesadow. Kazdy organizm ma troche inne reakcje.
                A tu - ludzie sie naczytaja o tym soku, a potem dziwia sie i rozpaczaja.
                • avide Re: elaaa 19.03.07, 17:18
                  heheh no to w sumie piszemy o tym samym :)))).
                  Wiszisz facet jestem i czasami złapanie pokretnych ścieżek kobiecych mysli
                  łatwe nie jest :)))
                  Nie mniej niech piszą i czytają o sokach i innych takich tam cudach. :)) Jak
                  jakis facet przestanie palić tylko na zdrowie mu wyjdzie, mniesza ilośc
                  alkocholu też zadziała pozytywnie a hektolitry soku ananasowego jeszcze nikomu
                  nie zaszkodziły :)))).

Hhehe może wykupie akcje jakieś firmy prodkującej takie soczki i potem
                  przeprowadzę kampanie reklamową pod hasłem:
                  "Mężczyzno!!! Pij sok anansowy z rana
                  a Twoja sperma w samku będzie jak bita śmietana" :))))))))

no nic jak błyskawiczna karierę na GPW zrobię :))), a i kieszeń przy tym
                  wzbogacę nie najgorzej :))).
                  Pozdrawiam.:)))))))))
                  • eeela Re: elaaa 19.03.07, 17:52
                    Wybacz pokretne sciezki, nic na nie nie poradze ;-)

Oczywiscie, ze zdrowiej jest rzucic palenie i pic sok. Niezdrowo jest tylko
                    potem cierpiec frustracje 'napisali, ze teraz bedzie chciala, a ona dalej nie chce'.
                    • avide Re: elaaa 19.03.07, 17:56
                      eeela napisała:

> "...Niezdrowo jest tylko
                      > potem cierpiec frustracje 'napisali, ze teraz bedzie chciala, a ona dalej nie
                      chce'."
                      >
                      hehhe :))))))))))))))
                      Toć nikt nie daje gwarancji sukcesu takiej kuracji.

Avide
                      PS. Ja tam lubie sok anasowy .... sczególnie w drinkach :))))
                      Takie przyjemne z porzytecznym :)).
    • walera87 Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 20.03.07, 09:59
      Ja lubię jak mój facet kończy ustach. Jego sperma jest pyszna:) Nie pali nie
      pije i jest ok
    • amalteaa Re: seks oralny - finisz w ustach + dodatek 30.03.07, 22:29
      mój facet zawsze kończy mi w ustach,w dodatku z połykiem,nie widzę w tym żadnego
      problemu,a smak jego spermy jest dla mnie neutralny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka