grzeszna_marta 30.08.09, 10:18 no właśnie pytanie głównie do pań :D używacie -> używałyscie kiedykolwiek kulek gejszy ? Jak wrażenia ? Warto ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dariafox Re: Zabaweczki ;) 30.08.09, 11:05 Używałam i na mnie nie wywarły żadnego wrażenia. Odpowiedz Link
zakletawmarmur Re: Zabaweczki ;) 31.08.09, 00:01 Ja dla odmiany lubie kulki gejszy, dają różne możliwości zabawy... Mam też oczywiście wibrator używam go czasami, jednak wibracje raczej mnie nie kręcą. Dlatego też nakładka wibrująca z durexa nie zrobiła na mnie wrażenia. Większość kobiet jednak ma inaczej:-) Ostatnio przymierzam się do zakupu motylka z bezprzewodowym pilotem i jednej z tych śmiesznych nasadek na penisa (tylko czy mój chłop pozwoli to sobie ubrać?). Zainteresowały mnie też: "języczek rozkoszy":-), "wibrator na język", "pompka do waginy", "masażer do piersi". Ciekawe czy ktoś wypróbował? Odpowiedz Link
sanrio Re: Zabaweczki ;) 31.08.09, 08:28 Ej,ale motylek to też wibracje i to jakie! Jak to możliwe, że wibracje nie robią na Tobie wrażenia?:) Odpowiedz Link
zakletawmarmur Re: Zabaweczki ;) 31.08.09, 23:47 > Jak to możliwe, że wibracje nie robią na Tobie wrażenia?:) No właśnie też się zastanawiam dlaczego, ale jest grupa kobiet która tak właśnie ma. Może chodzi o to, że odbierają jakąś naturalność penetracji? Gdy się masturbuje to fantazjuje o seksie. Wibrator ma imitować penisa, mi realniej to robi tym większą satysfakcje mi sprawia:-) > Ej,ale motylek to też wibracje i to jakie! No właśnie jestem ciekawa efektu... Tu wibracje nabierają innego znaczenia. Podczas stosowania najbardziej ma mnie podniecać, to że mam go tam na dole i to, że właśnie w tej konkretnej chwili mi wibruje:-) Nie ma imitować penisa, ma być właśnie tym perwersyjnym gadżetem z sexshopu... Różnica jest dość subtelna ale jest. Odpowiedz Link
herbatka.jasminowa Re: Zabaweczki ;) 16.09.09, 17:54 "Zainteresowały mnie też: "języczek rozkoszy":-), "wibrator na język", "pompka do waginy", "masażer do piersi". niesssssamowite :-)), zaklęta, ale ty masz potrzeby????? jejjjjj Odpowiedz Link
ogromne.oko Re: Zabaweczki ;) 16.09.09, 15:08 Podlaczam sie pod pytanie, nosze sie z zamiarem sprawienia sobie takich. Warto? Odpowiedz Link
grzeszna_marta Re: Zabaweczki ;) 19.09.09, 20:15 czyli po ilości odpowiedzi wnioskuje ,ze koleżanki raczej nie uzywaja takich zabaweczek hm szkoda poszukam na innych forach Odpowiedz Link