12.08.10, 15:07
Ja tak tylko na minutkę. Przywitać się chciałam i powiedzieć Wam, że bez forum... fajno jest smile Może nawet fajniej niż z nim?
Nie rozmyślam o mych zaburzeniach, nie doszukuję się w każdym mym zachowaniu niepokojących objawów. Żyję, normalnie! Tzn. normalnie, na tyle sytuacja obecna mi pozwala.
Zaczęłam teraz troszkę Was czytać... i mi się odechciało. Jakoś chyba źle na mnie działa czytanie Waszych objawów, Waszych wspomnień z tych gorszych dni. Możliwe, że to mnie "nakręcało"? Że czytanie o czymś powodowało, że u mnie się to też pojawiało? Albo na siłę u siebie też czegoś z choroby szukałam? Nie wiem już sama.

U mnie po staremu. Z mamą słabo. Ale dzielna jestem. Tzn. staram się taką być. Dużo książek pochłaniam, jeszcze więcej filmów oglądam, i aniołki lepię z masy solnej sobie. I kocury wink

Pozdrawiam Was ślicznie, ślicznie, ślicznie!
I pewnie kiedyś znowu wpadnę się tu przywitać wink
Obserwuj wątek
    • drugikoniecswiata Re: Hello :) 12.08.10, 16:14
      Fajnie, że napisałaś! I jeśli nieczytanie forum tak na ciebie wpływa, to zmykaj
      stąd w trymiga wink
      • kara.mija Re: Hello :) 13.08.10, 11:37
        i ... by by smile
    • 36.a Re: Hello :) 13.08.10, 13:45
      Maju? Zabawa w "jestem lepsza, macie gorzej"?smile
      Też mało ostatnio czytam forum, ale to ciągle "moje" forum. Tu znalazłam pomoc, tu pewnie nieraz po pomoc jeszcze przyjdę. No nic.
      • majagor Re: Hello :) 13.08.10, 15:51
        Oj nie. Źle odebrałaś moje pisanie.
        Miałam na myśli tylko to, że mi jest lepiej bez forum. A nie, że jestem lepsza,
        czy mam ogólnie od kogoś lepiej.
        Ja tylko lepiej czuję się bez forum. Ot tyle.
        I nie neguję tego, nie zapomniałam, iż forum, iż osoby z forum baaardzo mi
        pomogły - zresztą za to już im dziękowałam smile

Pozdrawiam!
        • 36.a Rozumiem 13.08.10, 16:00
          W porządku, dużo dobrego
    • skwr2 Re: Hello :) 16.08.10, 20:26
      Życzę przetrwaniasmile))
      • kebli Re: Hello :) 16.08.10, 21:53
        Oby ci było dobrze jak najdłużej Maju smile
        Cieszę się, że dobrze się czujesz.
    • adastra80 Re: Hello :) 16.08.10, 22:31
      Hello,
      to i ja się podpisuję pod Twoją wypowiedzią.
      Trzymam kciuki i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka