jolanta534 25.08.10, 16:26 Wie ktoś co z nią się dzieje? Na blogu ostatni wpis z 21 lipca!Dajcie znać jeśli coś wiecie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: Matrioszka 26.08.10, 09:22 Pochłonął mnie świat realny. I to na tyle, że nie mam kiedy dokończyć wpisu na blogu o weselu Syna Uczę się remisji i życia w świecie bez monitora. Oczywiście leki łykam, dawki bez zmian. Kontrola lekarska. Ale cieszę się, że nawet mój CHAD I daje szansę na "zwyczajne" życie. Zaglądam i czytam. Odpowiedz Link
poetkam Re: Matrioszka 26.08.10, 10:17 Ale fajnie, że się odezwałaś... Cieszę się, że u Ciebie ok. Oby tak dalej Powodzenia! Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Matrioszka 26.08.10, 22:23 Matrioszko, dobrze, że jesteś i dobrze, że zwyczajne życie. Oby tak dalej, kciuki! Odpowiedz Link
jolanta534 Re: Matrioszka 26.08.10, 19:48 Uff...fajnie,że jesteś a pomyślałam o twojej nieobecności,bo ja też byłam na weselu Synka kameralnym ale było super! Ubawiłam się tańcząc siedem godzin,także nie mogłam potem spać z bólu ale warto było pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link