05.07.11, 01:58
mania z powodu pogody?
Ze strasznego doła, gdzie 3 dni spałam (pogoda+okoliczności życiowe), gdy lało i gdy śpiąc śniłam, że umieram, lał deszcz, a teraz - idzie wyż, ziemia pod stopami płonie, w główce zaczyna się gotować, ciało czuje, praca bawi...

ograniczyłam antydepresant, żeby kuku sobie i nikomu innemu nie zrobić.
jak się obecnie czujecie?
pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • czubata Re: Hipo 05.07.11, 12:37
      Wygrzebuję się stopniowo z czarnej czeluści. Za sprawą antydepa. Humor dopisuje,tylko spać się chce bo ta pogoda...
    • panna.m.igotka Re: Hipo 05.07.11, 15:35
      Ja trochę zmęczona, wypompowana bo trochę zakręcony okres w życiu miałam i jakoś te moje "standardowe" stany emocjonalne wymieszały się ze stresem, że czuję jak powolutku zaczynam schodzić w dół i tego się obawiam. Znajomi tłumaczą, że resetu potrzebuję, ale ja wiem, że jak przyjdzie reset to ja już tak prosto i szybko nie stanę na nogi. A mnie kurcze strasznie do łóżka ciągnie, żeby się zaszyć i zamknąć na cały świat, choćby na chwilę. Jednak wolę te górki, chociaż u mnie nie wyglądają aż tak tragicznie, jak u innych osób.
      • marysia_live Re: Hipo 05.07.11, 18:39
        Coś chyba wisi w powietrzu, bo ja też dziś miałam straszny dzień. Miałam koktajl wszystkich najgorszych emocji. Najpierw był lęk, później było lekkie podkręcenie. Myślałam, że mnie od środka rozsadzi. Byłam wśród ludzi, więc musiałam trzymać się kupy, chociaż powstrzymywałam się od krzyku. Myślę, że ma to związek z moją obecną sytuacją. Teraz staram się wyciszaćsmilepiję już ciepłą herbatkę, zjadłam małe co nieco, bo przedtem nie mogłam, no i w takich dniach natychmiast zaglądam do Was.
    • meow_meow1 Re: Hipo 05.07.11, 22:34
      Czy pogoda ma na nas aż taki wpływ? Po sześciogodzinnym śnie nocnym nie chciało mi się w ogóle spać w ciągu dnia (a ostatnio sypiałem po 12-13 godzin na dobę). Wczoraj rozbity i rozdrażniony, dziś skupiony i wyluzowany. Może to fluoksetynka zaczyna działać? (Biorę od dwóch tygodni.)

A tak przy okazji, to czy przy depresji nęka Was bezsenność, czy wręcz przeciwnie - tak jak mnie - nadmierna senność?
      • kamyczek_02 Re: Hipo 05.07.11, 22:40
        w dzień senność (staram się nie spać), wieczorem bezsenność.
    • bonusthe2 Re: Hipo 06.07.11, 09:47
      odpukać w niemalowane, ale mimo tej dziwnej pogody czuje się prawie dobrze.
      aura przyprawia o mdłości, ale powolutku do przodu.
      Stabilnie.

Ann, dasz sobie radę, jesteś silna.
      3maj sie ciepło. wink
    • poetkam Re: Hipo 06.07.11, 11:50
      Ann, nie odzywasz się, jak się masz dziś? Nadal "maniowato"?

Pogoda? Jakoś nie zauważyłam zbytniego wpływu na humor.
      • 36.a Re: Hipo 06.07.11, 22:38
        nie.
        chciałabym się utopić. w kałuży.......
        już mam, ku..... dosyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka