Dodaj do ulubionych

synagis jak bumerang

16.10.10, 23:46
...znów synagis na topie,szczególnie wśród tych co jeszcze roku nie mają. Kochane, ja wiem,że ten temat już był, wiem, jakie w tym roku są oszczędnościowe zasady-mój Franek się nie załapał, bo nie urodził sie po pierwszym maja tylko ósmego marca, ale ostatnio w przychodni spotkałam mamusie z córeczką, która leżała inkubator obok Franka i pytam cała w emocjach czy załapały sie do programu (mała urodziła się 2 maja) a mamusia odpowiada mi coraz bardziej oburzona,że no właśnie kazali jej jeździć aż do katowic na szczepienia jakieś i to chyba aż pięć razy bedzie się musiała tłuc te 100 kilometrów, i urlop brać specjalnie...
Obserwuj wątek
    • tolka11 Re: synagis jak bumerang 17.10.10, 11:30
      Przekopiowałam tu dalszą część twojej wypowiedzi mamofrankag. Nie musisz za kazdym razem zaczynac nowego watku, wystarczy kliknąć odpowiedz.

"...jakby nie miała ciekawszych zajęć. No i powiedzcie Kochane, gdzie tu logika "rozdzielania" tych drogich szczepień?Ta mała nawet dysplazji nie ma w wypisach... Ona oburzona, bo jej każą,a my z mężem myślimy skąd wziąć fundusze na szczepionkę x5.Piszę tylko,żeby się Wam pożalić, późno już, wszyscy śpią, więć mogę sobie popisać.PS. czytam Was już długo,nawet jestem w księdze wcześniaczków i tam-ja gapa-wpisałam naszą historię po tym jak miła mama misiekjasiek poleciła mi książkę- dzięki,już ją przeczytałam.Miłej nocy."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka