jak47 02.11.12, 16:48 Napisałam do Ciebie priv na gazetowego maila. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia2568 Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 20:07 hej jestem mamą promyczka. czy twoja propozycja pożyczenia mi lodówki jest nadal aktualna? moja mama będzie jutro we wrocławiu więc jakby co to może ją odebrać. tylko czy to nadal aktualne? Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 20:36 Jasne, gdzie i kiedy? Uprzedzam, ze ona wymaga 10 h wczesniejszego mrożenia wkładu. Odpowiedz Link
sylwia2568 Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 20:56 no wiec mam wyjezdza z bolesławca o 14,17 we wrocławiu jest o 16z minutami tak plus minus. może podaj mi swój num tel to przekaże go mamci i sie zgadacie gdzie. bo mama jedzie do szpitala na warszawskiej Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 21:00 Z bolesławca to ja pochodzę mam tam całą rodzinę..proszę do mnie napisac na maila gazetowego, to ja podam numer tela Odpowiedz Link
sylwia2568 Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 21:10 kurcze a jak mam wysłać tego meila? gdzie ? bo jeszcze nie obstukałam tak do końca tego farum i jestem tu troszke zielona Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 21:03 Ja mieszkam jakies 15 min od PKP w stronę szpitala własnie, jesli mama bedzie jechała autobusem MPK to moze wysiąść na moim osiedlu na chwilkę i potem pojechać dalej..ale to się jakos zgadamy. Szkoda ze wczesniej sie nie zgadałysmy bo bylam ostatnio w Bolcu.. Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 21:51 odpisalam i podałam moj numer.. alez ten świat mały..dziwne ze Twoje dziecko trafilo do Walbrzycha, a nie np Legnicy.. Odpowiedz Link
sylwia2568 Re: Ewelajnawrocek 02.11.12, 21:55 to wszystko było bardzo szybko organizowane. bolesławiec umył rączki i przewieziono mnie od ręki na wałbrzych. ponoć to jeden z najleprzych szpitali tylko te kilometry mnie zżerają Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 03.11.12, 08:47 Dziwn, bo jak mojej kuzynce odeszły wody w 25 tc to ją szpital odwiózł do Wrocka, tak czy owak dobrze ze nie zostaliscie wBolcu Odpowiedz Link
sylwia2568 Re: Ewelajnawrocek 03.11.12, 09:58 uwierz mi że ja sie ciesze że bolesławiec mnie odesłał. wystarczająco dużo nacierpiałam sie przez ten pseudo szpital i tych lekarzy z " powołania". a ponoć bolesławiec dzwonił i na legnice i na wrocław ale nie było miejsca. grunt że skończył,o sie to tak a nie inaczej, tylko można było tego uniknąć Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: Ewelajnawrocek 03.11.12, 10:09 Jasne ze dobrze..ta moja kuzynka jest teraz w kolejnej ciąży i co chwilę ją birą do szpitala w Bolcu, faszerują jakimiś lekami, po których ona ma biegunkę i wymioty, wypuszczają do domu i tak w kółko..zamiast ją odesłac od razu do innego miasta, bo stracila juz dwoje dzieci..gdybymoj wczesniak sie urodzil w Bolcu na pewno by nie żył Odpowiedz Link