moniq33 19.04.07, 19:15 jestem mama kacpra-kacper ma 3 lata ,urodzil sie w 31 tygodniu ciazy- niestety,to pociagnelo za soba skutki-zapraszamy na jego strone(prosimy o wpisy do ksiegi pamiatkowej-czerwony napis) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venla Re: mama chorego wczesniaka 19.04.07, 20:03 Moniko, przeczytałam Waszą historię, tak mi smutno... Myślę o Twoim wspaniałym synku i o Tobie, jesteś taką dobrą mamą. Z całego serca życze żeby Kacperek robił postępy, wierzę w to mocno Odpowiedz Link
kamila22-1985 Re: mama chorego wczesniaka 19.04.07, 22:10 moniq33 przesylam wieeeelkie buziaczki dla Kacperka. Napisz mi prosze czego Wam potrzeba,oprocz zdrowka oczywiscie.Co lekarze mowia na przyszlosc?Jakie rokowania?Czy dzieki jakims dodatkowym sprzetom sa wieksze szanse na poprawe? Przepraszam ze tak wytypuje ale naprawde strasznie sie wzruszylam Waszym przypadkiem i zakochałam sie w Kacperku od pierwszego wejrzenia Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: mama chorego wczesniaka 19.04.07, 22:10 Ja rowniez zycze wam wszystkiego dobrego, zeby stal sie cud i zeby Kacperek wyzdrowial.Tak mi przykro. Odpowiedz Link
tartulina Re: mama chorego wczesniaka 20.04.07, 05:59 Kacperek jest ślicznym i dzielnym chłopcem.Życzę Mu wszystkiego co najlepsze, zdrówka, radości i dobrych ludzi wokół. A Tobie dużo siły. Wyobrażam sobie jak Ci trudno, ale Jesteś wspaniałą Mamą. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka Odpowiedz Link
moniq33 Re: mama chorego wczesniaka 20.04.07, 06:37 bardzo wam wszystkim dziękuje za życzenia-to naprawde bardzo miłe, moge wziąc Kacperka na ręce i poczytać mu,ze jest wiele osób, dla których jego los nie jest obojętny-dzięki Odpowiedz Link
ania.silenter Re: mama chorego wczesniaka 20.04.07, 10:14 Przytulam Kacperka i jego dzielną mamę Odpowiedz Link
zorrgula Re: mama chorego wczesniaka 20.04.07, 11:17 Ogromniaste buziaki dla Kacperka, mamusi i tatusi i duzo, dużo siły. Ścickamy mocno Zuzia(28tc830g)&Ania Odpowiedz Link
mlagodna życzę mnóstwo sił 22.04.07, 22:56 i Cierpliwości.. 1000 buziaków i siły dla Kacpra pozdrowionka Odpowiedz Link
moniq33 Re: mama chorego wczesniaka 20.04.07, 22:49 dziękujemy wszystkim,którzy nas odwiedzili na stronie-jestescie kochani- pozdrawiam Odpowiedz Link
ola75 Re: mama chorego wczesniaka 23.04.07, 09:00 Jesteście wspaniałymi RODZICAMI. Proszę ucałować ode mnie Synusia. Przesyłam dużo buziaczków i słoneczka. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
agniecha351 Re: mama chorego wczesniaka 23.04.07, 09:29 macie wspaniałego, ślicznego synka. Los jest okrutny, ale życzę Wam wielu postępów i dużo zdrówka dla Kacperka. Kacperku, bądź silnym i wytrwałym chłopczykiem, jesteś wspaniały!! pozdrawiam agnieszka Odpowiedz Link
moniq33 Re: mama chorego wczesniaka 24.04.07, 16:20 dziękujemy za życzonka-my też wszystkim wcześniakom i innym dzieciom,oraz ich rodzicom życzymy bardzo,bardzo dużo zdrówka i aby małe szkraby jak najszybciej doganiały rówieśników Odpowiedz Link