mama_oliwi 04.06.07, 11:14 Kto miał swoje dziecko chore na jaskrę?? Proszę podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. Pocieszcie, doradzcie , uświadomcie..... Chce bardziej poznac tę chorobę od strony doswiadczonej mamy. Dziękuję, czekam Agata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oyate Re: WAZNE. proszę piszcie do mnie!! 04.06.07, 11:19 Niestety nie pomogę w tej sprawie( Ale trzymam mocno kciuki za Was!! Jeśli dobrze pamiętam, to kiedyś oglądałam program o dziewczynce, która miała jaskrę w wieku 3 miesięcy wykrytą. Ona miała jakieś operacje ..kurcze,żebym teraz się nie pomyliła wymiany soczewki czy siatkówki. U niej wszystko zakończyło się dobrze. Trzymam jeszcze raz za Was kciuki i pozdrawiam! Odpowiedz Link
mama_oliwi Re: WAZNE. proszę piszcie do mnie!! 04.06.07, 11:29 Dziekuję Ci do ciepłe słowa. Bardzo tego teraz potrzebuję..... Odpowiedz Link
ania.silenter Mamo Oliwii 04.06.07, 11:36 Nie wiem skąd jesteś ale w Wa-wie są doskonali specjaliści od chorób oczu - dr Prost, dr Hautz. Może warto skonsultować się z nimi? Odpowiedz Link
mama_oliwi Re: Mamo Oliwii 04.06.07, 12:09 Jesteśmy z Krakowa, ale nie stanowi dla nas problemu pojechac nawet na koniec świata, aby pomóc naszemu dziecku. Czy znasz kontakt do któregos z tych specjalistów? Mam na myśli gabinet prywatny. Nasza klinika wysyła nas do Lodzi badz w-wy. Dzisiaj się dowiemy gdzie. Jednak bez względu na to chcemy aby Oli obejzało kilku specjalistów. Dziuękuje ze odpisałas. agata Odpowiedz Link
ania.silenter namiary 04.06.07, 12:17 Prof. Prost CENTRUM OKULISTYKI DZIECIĘCEJ Prof. dr med. Marek Prost 04-603 WARSZAWA-ANIN ul. Hertza 9 tel/fax 022 815 20 09 Dr Wojciech Hautz przyjmuje na Mokotowskiej tel. 504 262 041 Odpowiedz Link
tolka11 Re: namiary 04.06.07, 12:48 W poprzednim poście napisałam ci, że mój młody miał jaskrę wyleczoną przez Prosta. Przeczytaj. Odpowiedz Link