ola_mi Re: ****OLA_MI**** 19.11.08, 17:34 W sumie to Lidia ma sie pobrze (odpukac), jest po konsultacji neurologicznej i wypadla niezle (wierze w to ze bedzie calkiem zdrowa!!!!). Natalka dzisiaj miala miec konsutacje neurologiczna bo caly czas ma drgawki. Boje sie o nia jak ..... czy takie drgawki maja jeszcze szanse minac ?Wczoraj byl jeden z tych niewielu spokojnych dni kiedy to Natalka pozwolila aby babcia z dziadkiem ja masowali i glaskali a jej sie to podobalo bo nie miala drgawek. Nie reagowala tak nerwowo jak z reguly. Ona przeważnie daje sie tylko dotykac po dloniach, a wczoraj mozna byla ja cala masowac Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 19.11.08, 21:45 to tak naprawdę dobre wiadomości każdy nowy dzień daje nam nową nadzieję!!!dalej trzymam kciuki za małe Odpowiedz Link
niuniadr Re: ****OLA_MI**** 21.11.08, 23:16 Oleńko jak Natalcia?Czy coś sie zmieniło?Trzymamy kciuki i dalej się modlimy za dzielna kruszynkę Natalcię i za Lidię też. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
ola_mi Re: ****OLA_MI**** 22.11.08, 08:23 U Natalki bez zmian, poza zmiana lekow przeciwdrgawkowych. W konsultacji ma napisane rozpoznanie encefalopatia pokrwotoczna i cos co dotyczy padaczki ale ciezko bylo to rozszzyfrowac, a nie bylo juz lekarza. Dzisiaj jade na CALY tydzien do dziewczynek Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 24.11.08, 11:13 To czekamy na wiadomośći!!! a zdjęcie maleństwa w sygnaturce ... no śłiczna jest!!!! Ja cały czas trzymam kciuki za maleństwa!!!! Odpowiedz Link
ola_mi Re: ****OLA_MI**** 25.11.08, 14:28 Wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie tylko wymarzyc na moje urodziny. Wchodze na OIOM a tutaj moja kochana Natalka leży bez nosków, w budce tlenowej Oby dala rade!!!!! A Lidia....przesłodka jest Pozdrawiam Was Odpowiedz Link
niuniadr Re: ****OLA_MI**** 25.11.08, 14:43 Olu będziemy trzymać kciuki i modlić się o to, żeby się udało, zeby Natacia dała radę.To naprawdę wspaniały prezent dostałaśWierzymy, ż teraz już będzie tylko z górki, czego życzymy z całego serca. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 25.11.08, 16:51 Olu tobie gorące życzenia aco do małej ja nadal wierzę i będę trzymała kciuki Odpowiedz Link
netka2 Re: ****OLA_MI**** 25.11.08, 20:14 Olu widziałam się z Tobą i nie pochwaliłaś się że masz urodzinki Wszystkiego naj naj, szczęścia, radości i spełnienia marzeń... tych największych... Ładnego masz syna Odpowiedz Link
skomroch1 Re: ****OLA_MI**** 25.11.08, 21:47 Roch też nie lubił, jak sie go dotykało. Miał nawet spadki saturacji, cofał rączkę czy nóżkę, uciekał przed dłonią. Niestety, dotykanie chyba kojarzyło mu się z bólem.Z czasem, kiedy mniej było zabiegów typu kłucie i sonda, polubił dotyk, a w końcu chciał być dotykany przez cały czas. Natalka jest mocną dziewczynką, jestem ciekawa, jak jeszcze nas zaskoczy) Odpowiedz Link
ola_mi Re: ****OLA_MI**** 01.12.08, 12:01 dzisiaj Lidia miała badanie słuchu i wyszło że jest wszytsko w porzadku to taka dobra wiadomość dzisiejeszego dnia Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 02.12.08, 12:37 to super wiadomości.czekamy na dalsze dobre wieści od dziewczynek Odpowiedz Link
niuniadr Re: ****OLA_MI**** 02.12.08, 00:00 To super Oleńko, oby więcej takich dobrych wieści A co u Natalci? Pozdrawiamy Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 10.12.08, 15:44 wyczytałam w którymś z wątków, że z malutką już lepiej. Ola napisz coś więcej bo to chyba są dobre wiadomości Odpowiedz Link
ola_mi Re: ****OLA_MI**** 10.12.08, 16:27 No niby lepiej. Dziaisaj Natalka miala byc przewieziona do innego szpitala, na oddzial patologi noworodka. Musze sie dowiedziec od siostry czy tak sie stalo. jednak problem jest z karmieniem, bo Natalka ma juz prawie 4 miesiace i podobno brak odruchu ssania. Lekarze strasza karmieniem przez sade , ale moze ten odruch sie wystymuluje.... Odpowiedz Link
madzieks2 Re: ****OLA_MI**** 10.12.08, 23:24 jak to niby lepiej na taką małą kruszynkę to wielki sukces tak dalej trzymać. A wogóle nie umie zassać nawet butelki? A czy ktoś stymulował jej podniebienie?? Ja myślę, że na tym etapie nie ma co się martwić Zobacz jaka dzielna z niej dziewczynka cały czas walczy!!! ja dalej czekam na wieści od Ciebie i &&&&&&&&&&&&& za dwa małe słoneczka Odpowiedz Link