bijou82 27.08.09, 11:11 czy logopeda anna regner (wrocław) przyjmuje prywatnie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaolisia Re: logopeda pani a.regner 27.08.09, 12:09 Hej Izuniu nie wiem czy Pani A. regner przyjmuje prywatnie , ale Pani Joasia Stańczak do której my chodzimy pracuje również w Instytucie S. Masgutowej i jest rewelacyjna oczywiście prywatnie. Mam jeszcze do Ciebie słońce pytanie mamy teraz takie ćwiczenia odnośnie poznawania innych faktur i Oliś bardzo sie bał wejść na sól z fasolą i grochem mamy to trenować w domku tylko n ie mam pomysłu do czego to nasypac????????? Odpowiedz Link
kinder0610 Re: logopeda pani a.regner 27.08.09, 17:30 Też niestety nie wiem czy przyjmuje prywatnie. Chodziłam do nie ale z NFZ. Spytaj może w PULSANTISIE Tam przyjmowała. Ona jest świetna a to podejście do dzieci rewelacja Odpowiedz Link
bijou82 Re: logopeda pani a.regner 27.08.09, 17:42 no właśnie my chodzimyliśmy do dziś do pulsantisu ale musimy zrezygnowac ze względu na to że nie zapłacili korczakowi za rehabilitację bo chodziliśmy też do pulsanitisu. jestem bardzo zadowolona z p.regner. no nic zapytam jej telefonicznie Odpowiedz Link
bijou82 Ewciu 27.08.09, 17:43 my madzi groch wsypywalismy do dużej miski a dla cwiczenia rączek do pojemnika na żywnośc Odpowiedz Link