gry-mas_a 02.08.04, 12:54 Hej czy jest tu ktoś kto zdaje/ zdał prawko w Katowicach?! nie wiem jacy są egzaminatorzy i nie wiem czy lepiej tu czy może w Tychach...poradźcie mi gdzie będzie łatwiej. czekam na uwagi i komentarze, pozdr Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darriasz Re: Katowice czy Tychy??!! 07.08.04, 00:07 Zależy skąd jesteś. Jak z tychów i znasz trasy (głównie stare tychy, hotelowiec i pod AZET) to na mieście powinno być ok. No ale zawsze możesz trafić na upierdliwca... Bez znaczenia gdzie zdajesz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzik Re: Katowice czy Tychy??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 09:57 jak umisz jeździć to zdasz tam gdzie pujdziesz ja zdawałem w tychach zdałem za drugim razem i natrafiłem na spoko egzaminatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajaca 4 raz Re: Katowice czy Tychy??!! IP: *.rudanet.pl 29.08.04, 23:46 hej , moim zdaniem w katowicach gdybym mogla to bym NIEZDAWALA poniewaz egzaminatorzy sa okropni,nieuczciwi i wredni !! a w tychach podobno jest ok :) zycze powodzenia, bo ja zdaje 4 raz,bo za kazdym razem mnie oblewali, zawsze mieli jakies "ale" ale z tego maja kase-za kazdego oblanego :( sama zdecyduj, ale ja niestety musze w katowicach, ale tam jest niesprawiedliwie i wrednie az strach, bo na poczatka sa ok, ale jak przychodzi co do zdawania to sie zaczyna,zycze powodzenia !! narka pozdro A TY TRZYMAJ ZA MANIE KCIUKI Odpowiedz Link Zgłoś