27.09.04, 18:12
hey,
czy ktos moze wie skad mozna sciagnac testy na prawko? bo wszedzie sa tylko
on-line a takowe mi nie dzialaja...
Obserwuj wątek
    • mdwe Re: testy... 28.09.04, 19:10
      Najlepiej kup sobie książkę. Są chyba niedrogie. W niektórych ośrodkach dają
      gratis do kursu.
      Też próbowałam znaleźć tesy w necie, ale niewiele znalazłam..
      • mrau Re: testy... 28.09.04, 23:42
        heh wlasnie o to chodzi ze ksiazke mam ale wole jednak te na kompa... nie musze
        bawic sie w tabelki i sprawdzanie czasu... ale i tak wielkie dzieki za pomoc:))
        pozdrawiam
    • Gość: Radek Re: testy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:44
      Najlepsze jakie miałem w rękach, to testy dodane kiedyś do Rzeczpospolitej na
      płycie kompaktowej. Może ktoś ze znajomych ma jeszcze tą płytę. Ja uczyłem się
      z niej tylko przez trzy godziny na dzień przed egzaminem i miałem tylko jeden
      błąd. Gdybym uczył się trochę dłużej lub nie na dzień przed egzaminem, nie
      miałbym pewnie żadnych błędów. :-) Testy te wyglądają wizualnie, łącznie z
      interfejsem graficznym, tak samo jak prawdziwe testy na egzaminie (jedyna
      różnica jest taka, że na egzaminie nie używa się myszy tylko specjalnych
      klawiatur z kilkoma przyciskami).
      • Gość: jula Re: testy... IP: 195.127.59.* 29.09.04, 07:10
        mam tą płytkę ale czy te testy są aktualne, bo tam jest ograniczenie prędkości
        na terenie zabudowanym do 60, a faktycznie chyba jest 50?
        Nie zmienili jeszcze testów?
        CZy zmienili tylko odp z 60km/h na 50 km/h?
        • Gość: Radek Re: testy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:51
          Wydawało mi się, że było 50, ale jak mówisz że jest 60 (płytka z 2004?), to w
          gruncie rzeczy nie ma problemu. Po pierwsze jest to jedyna różnica w stosunku
          do rzeczywistych testów, po drugie są (przynajmniej były jak ja zdawałem dwa
          miesiące temu) wątpliwości odnośnie tego przepisu. Nie wiem, czy on już został
          opublikowany w dzienniku ustaw (bo taka procedura trwa) czy nie. A to
          publikacja w dzienniku ustaw decyduje o tym, czy dany przepis wszedł w życie
          czy nie. A jeśli chodzi o Warszawę, to w Warszawie obowiązuje ograniczenie do
          50 km/h, ale to była chyba decyzja rady miasta, niezależna od ustawy. Efekt
          jest taki, że z powodu zbyt dużych wątpliwości wśród zdających, tych pytań jak
          ja zdawałem nie było. Ale musisz się dowiedzieć dokładnie.
          • Gość: Żyrafka Re: testy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:12
            bodajże na stronie internetowej Worda jest do ściągnięcia program z testami.
      • mrau Re: testy... 29.09.04, 17:24
        heh mam te z rzeczpospolitej ale to sa z 2002 albo 2003 wiec niedosc ze zle
        odpowiedzi sa( przepisy sie pozmienialy) to jeszcze samych pytan jest mniej...
        wiec nie ma co sie z nich uczyc... zreszta jak sie z nich uczylam to mialam 5
        bledow...:(((
        • Gość: Radek Re: testy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:55
          To masz jakąś starą płytę. Ja mam z 2004 r. Uczyłem się z niej i zdawałem
          egzamin w czerwcu b.r. na kat. B i wszystko było idealnie takie samo, łącznie z
          interfejsem graficznym. Mój znajomy zdawał teraz na kat. A i też potwierdza, że
          miał te same pytania (chociaż interfejs graficzny twierdzi, że miał inny).
          Spróbuj płytkę z tego roku.
          • Gość: Radek Re: testy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:59
            Właśnie mam w rękach okładkę. Tytuł: "Akademia prawa jazdy 2004". Okładka szaro-
            zielona, ze zdjęciem myszki komputerowej na której jest niebieski kartonik z
            literą L, a w prawym dolnym rogu jest napisane: "Stan prawny na kwiecień 2004".
            • mrau Re: testy... 30.09.04, 00:56
              ha! wiec ja poprosty mam przeterminowana plytke;))) tylko skad teraz wziasc ta
              na 2004r?

co to tego ograniczenia predkosci to w tym momencie jest tak( w kazdym razie w
              lublinie...): miedzy 6 a 22( chyba) obowiazuje ograniczenie predkosci do 50km/h
              a miedzy 22 a 6(chyba) 60km/h...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka