Gość: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:33 kto zdaje w tym terminie wymażone prawko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :/ Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:07 czyzby nikogo nie było tu z Wrocławia??? jak nie chce się wieżyć. achhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 14.06 Wrocław! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:52 Ja mam swoje drugie podejście 14 czerwca o 13:30 ale w dąbrowie górniczej. Pierwszy raz oblałam na mieście wymusiłam pierwszeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:42 acha no tio powodzonka Ci życze! postaraj się o zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 14.06.06, 12:23 trzymam kciuki bo juz dwa razy oblalam 31.05 i 7.06. we wroclawiu wlasnie trzymaj kciuki za mnie trzecie podejscie za miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:31 Katio a na czym Cię oblali? jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 14.06.06, 18:54 2 razy na wymuszenie:( raz słusznie, raz myslalam, że egz zartuje ze wymusilam - bylo to tak absurdalne bo nie bylo zadnego samochodu ktory musialby zwolnic zahamowac lub ktoremu zajechalabym droge...oj.zdane?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:26 ach te humory egzaminatorów ciekawe jak to będzie ja zdaje pierwszy raz teraz i już dziwnie sie czuje. hmmm, może przez to że najczęściej egzaminy zdawane są za 3, 4 razem. zobaczymy. dygam się rzeczy najłatwiejszych... dam znać co i jak w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 15.06.06, 12:54 to fakt, humory egzaminatorow bywaja rozne. ale pocieszam: sa tam tez egzaminatorzy sympatyczni, pomocni ktorzy czasami robia duzo zeby zdajacy nie oblal. co prawda nieliczni sa ci egzaminatorzy ale zycze ci bardzo trafienia na kogos fajnego. aha no i uwazaj na "czarna wdowe" - to taka egzaminatorka strasznie sie czepia:( POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:05 oj nie dziekuje! buźka jutro wszytsko opisze. hehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 15.06.06, 16:18 ku pokrzepieniu: moj kolega zdal wczoraj za pierwszym razem u b. niemilego egzaminatora! bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:02 jednak nie zdałam. placyk świetnie i przyszło miasto :(. egzaminator był młody i surowy z deczka. oblałam za swoją głupote. poprostu tak już byłam skołowana że inni z mojej grupy nie zaliczali. zrobiłam podstawowy błąd czyli wlepiłam się w zakaz wjazdu. a szło mi super. już prawie koniec był. no trudno. szukamy następnego terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 18:45 nie przejmuj sie!!!!!!!! kiedy oblalam pierwszy raz wydawalo mi sie ze to tragedia:( kiedy oblalam drugi raz i pogadalam z ludzmi ktorzy oblali 5 czy 6 troche mi przeszlo. teraz wmawiam sobie ze wcale NIE MUSZE zdac za trzecim ale przeciez na pewno kiedys zdam:)na kiedy masz termin? pamietasz moze nazwisko swojego egzaminatora? i trase ktora jechalas? ps. ja za pierwszym razem oblalam dokladnie 6 minut przed wpisanym do karty koncem egz. GLOWA DO GORY! ZDAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:07 e kiedyś napenwno zdamy hehehe :D on miał Efinowicz taki młodziutki jakiś ze śmiesznym nosem. nie radze u niego coś gadać albo źle nastwiać biegów. gość nawet miły bo dwa razy popełniłam błąd a on nic nie zrobił. podpowiada. można u niego zdać. hmmm trasa? a więc wyjazd z wordu w prawo a poźniej prosto przez to całe dziwne skrzyżowanie i dalej prosto a dalej to uż w lewo, prawo itd. no i borowska a z niej w lewo i później do strefy zamieszkania tam parkowanie zatoczka przodem i później w lewo prawo, znowu to samo miejsce i tu mnie zastanowiło po co on znowu w to samo miejsce ze mną przyjechał, zaczełam się pilonwać. nio i dalej to już nawet nie wiem gdzie jeździłam bo stres zaczął mnie łapać i wjechałam koło takiej szkoły gdzie nie wolno było i po egzaminie. echh szkoda ale właśnie najlepiej nie poddawać się. nie ma sensu na razie wyznaczać sobie terminy poczekam aż się coś zwolni. bo jak teraz bym miała sobie coś wyznaczać to już pewnie na wrzesień dopiero. achhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 20:17 ja trzy razy przyspieszalam. lepiej jednak umowic sie na jakis termin a potem go zmienic. zdziwilo mnie jedno:zatoczka przodem??????????????????????????? chyba nie ma zadnych problemow z komunikacja: zatoczka to parkowanie rownolegle wg ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:21 hahaha wies róźnie na to mówią. ja tak już się przyzyczaiłam że zatoczka przodem i jakoś zostalo. hahahaha... :D jest spoko. piękny dzień aż szkoda się dołować. nie umawiam się na termin bo to nie ma sensu a przynajmniej dla mnie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 21:06 a wiesz ja zauwazylam u siebie (i znajomych ktorzy zdawali akurat tego samego dnia co ja) dziwna rzecz: krotko po oblaniu pojawia sie jakas taka dziwna i nieuzasadniona euforia...i nikt sie nawet nie zmartwil. mnie tam egzamin sam w sobie nie martwi - tylko ta strata czasu i pieniedzy. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 14.06 Wrocław! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:28 Niestety drugi termin oblany. Jeździlam 40 minut i nie popełniłam żadnego błędu ale nie udalo mi sie zaprkować równolegle wiec nie mam swojego wymarzonego prawa jazdy. Następny w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś