Dodaj do ulubionych

14.06 Wrocław!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:33
kto zdaje w tym terminie wymażone prawko?
Obserwuj wątek
    • Gość: :/ Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:07
      czyzby nikogo nie było tu z Wrocławia??? jak nie chce się wieżyć. achhh
    • Gość: aga Re: 14.06 Wrocław! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:52
      Ja mam swoje drugie podejście 14 czerwca o 13:30 ale w dąbrowie górniczej.
      Pierwszy raz oblałam na mieście wymusiłam pierwszeństwo.
    • Gość: :) Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:42
      acha no tio powodzonka Ci życze! postaraj się o zdanie!
      • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 14.06.06, 12:23
        trzymam kciuki bo juz dwa razy oblalam 31.05 i 7.06. we wroclawiu wlasnie
        trzymaj kciuki za mnie trzecie podejscie za miesiac
        • Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 17:31
          Katio a na czym Cię oblali? jeśli można wiedzieć?
          • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 14.06.06, 18:54
            2 razy na wymuszenie:( raz słusznie, raz myslalam, że egz zartuje ze wymusilam -
            bylo to tak absurdalne bo nie bylo zadnego samochodu ktory musialby zwolnic
            zahamowac lub ktoremu zajechalabym droge...oj.zdane??
            • Gość: :/ Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 23:26
              ach te humory egzaminatorów ciekawe jak to będzie ja zdaje pierwszy raz teraz i
              już dziwnie sie czuje. hmmm, może przez to że najczęściej egzaminy zdawane są za
              3, 4 razem. zobaczymy. dygam się rzeczy najłatwiejszych... dam znać co i jak w
              piątek.
              • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 15.06.06, 12:54
                to fakt, humory egzaminatorow bywaja rozne. ale pocieszam: sa tam tez
                egzaminatorzy sympatyczni, pomocni ktorzy czasami robia duzo zeby zdajacy nie
                oblal. co prawda nieliczni sa ci egzaminatorzy ale zycze ci bardzo trafienia na
                kogos fajnego. aha no i uwazaj na "czarna wdowe" - to taka egzaminatorka
                strasznie sie czepia:( POWODZENIA TRZYMAM KCIUKI!!!!!
                • Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 14:05
                  oj nie dziekuje! buźka jutro wszytsko opisze. hehhehe
                  • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 15.06.06, 16:18
                    ku pokrzepieniu: moj kolega zdal wczoraj za pierwszym razem u b. niemilego
                    egzaminatora! bedzie dobrze
                    • Gość: :( Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:02
                      jednak nie zdałam. placyk świetnie i przyszło miasto :(. egzaminator był młody i
                      surowy z deczka. oblałam za swoją głupote. poprostu tak już byłam skołowana że
                      inni z mojej grupy nie zaliczali. zrobiłam podstawowy błąd czyli wlepiłam się w
                      zakaz wjazdu. a szło mi super. już prawie koniec był. no trudno. szukamy
                      następnego terminu.
                      • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 18:45
                        nie przejmuj sie!!!!!!!! kiedy oblalam pierwszy raz wydawalo mi sie ze to
                        tragedia:( kiedy oblalam drugi raz i pogadalam z ludzmi ktorzy oblali 5 czy 6
                        troche mi przeszlo. teraz wmawiam sobie ze wcale NIE MUSZE zdac za trzecim ale
                        przeciez na pewno kiedys zdam:)na kiedy masz termin? pamietasz moze nazwisko
                        swojego egzaminatora? i trase ktora jechalas? ps. ja za pierwszym razem
                        oblalam dokladnie 6 minut przed wpisanym do karty koncem egz. GLOWA DO GORY!
                        ZDAMY!
                        • Gość: :D Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:07
                          e kiedyś napenwno zdamy hehehe :D on miał Efinowicz taki młodziutki jakiś ze
                          śmiesznym nosem. nie radze u niego coś gadać albo źle nastwiać biegów. gość
                          nawet miły bo dwa razy popełniłam błąd a on nic nie zrobił. podpowiada. można u
                          niego zdać. hmmm trasa? a więc wyjazd z wordu w prawo a poźniej prosto przez to
                          całe dziwne skrzyżowanie i dalej prosto a dalej to uż w lewo, prawo itd. no i
                          borowska a z niej w lewo i później do strefy zamieszkania tam parkowanie
                          zatoczka przodem i później w lewo prawo, znowu to samo miejsce i tu mnie
                          zastanowiło po co on znowu w to samo miejsce ze mną przyjechał, zaczełam się
                          pilonwać. nio i dalej to już nawet nie wiem gdzie jeździłam bo stres zaczął mnie
                          łapać i wjechałam koło takiej szkoły gdzie nie wolno było i po egzaminie. echh
                          szkoda ale właśnie najlepiej nie poddawać się. nie ma sensu na razie wyznaczać
                          sobie terminy poczekam aż się coś zwolni. bo jak teraz bym miała sobie coś
                          wyznaczać to już pewnie na wrzesień dopiero. achhhh
                          • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 20:17
                            ja trzy razy przyspieszalam. lepiej jednak umowic sie na jakis termin a potem
                            go zmienic. zdziwilo mnie jedno:zatoczka przodem???????????????????????????
                            chyba nie ma zadnych problemow z komunikacja: zatoczka to parkowanie rownolegle
                            wg ciebie?
                            • Gość: :) Re: 14.06 Wrocław! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 20:21
                              hahaha wies róźnie na to mówią. ja tak już się przyzyczaiłam że zatoczka przodem
                              i jakoś zostalo. hahahaha... :D jest spoko. piękny dzień aż szkoda się dołować.
                              nie umawiam się na termin bo to nie ma sensu a przynajmniej dla mnie. :D
                              • Gość: katia Re: 14.06 Wrocław! IP: 212.244.78.* 16.06.06, 21:06
                                a wiesz ja zauwazylam u siebie (i znajomych ktorzy zdawali akurat tego samego
                                dnia co ja) dziwna rzecz: krotko po oblaniu pojawia sie jakas taka dziwna i
                                nieuzasadniona euforia...i nikt sie nawet nie zmartwil. mnie tam egzamin sam w
                                sobie nie martwi - tylko ta strata czasu i pieniedzy. pozdrawiam:)
    • Gość: aga Re: 14.06 Wrocław! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:28
      Niestety drugi termin oblany. Jeździlam 40 minut i nie popełniłam żadnego błędu
      ale nie udalo mi sie zaprkować równolegle wiec nie mam swojego wymarzonego prawa
      jazdy. Następny w sierpniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka