Gość: vladcs Warszawa - P. Dariusz Wasielkiewicz (Imola) IP: *.chello.pl 08.08.07, 12:04 Szczerze polecam tego instruktora - przygotowywałem się u niego do 4- tego podejścia i zdałem bez większych problemów. Plus bardzo fajna atmosfera nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo-lin LUBLIN- najlepszy Driver IP: *.gprs.plus.pl 29.10.08, 22:33 Witam, ja wam polecam instruktora Piotra,dobrze uczy, ja zdałam za 2 razem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domela Re: Warszawa - P. Dariusz Wasielkiewicz (Imola) IP: *.acn.waw.pl 01.12.09, 11:00 Polecam tego instruktora-bardzo miła atmosfera nauki.Bardzo sumiennie podchodzi do swojej pracy przekazując swoją wiedzę innym bardzo dokładnie.Myślę,że właśnie dzięki temu tak szybko zdałam swój egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APio Re: Warszawa - P. Dariusz Wasielkiewicz (Imola) IP: *.171.80.227.static.crowley.pl 12.10.10, 13:59 Też szczerze polecam, zdałam egzamin za pierwszym razem, a atmosfera wyjątkowo pozytywna. Odpowiedz Link Zgłoś
shadow55 Warszawa - Imola 30.08.07, 15:55 A ja polecam z Imoli Jacka Lukowskiego. Rewelacyjny kontakt, super tlumaczy, przemily i potrafi nauczyć. Zdalam za pierwszym razem na Bemowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 18:13 Polecam Pana Krzysztofa Dula 608630760. Zaluej z enie zrobilam u niego calego kursu. Przemily pan po 50-tce, cierpliwy i bardzo dorbze uczacy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessy Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.chello.pl 16.09.07, 22:24 Gorąco polecam pana Maćka Szwarca z nauki jazdy Alien w Szczecinie! Facet jest profesjonalistą - świetnie tłumaczy,jest bardzo cierpliwy i opanowany. Z nim nawet najtrudniejsze manewry stają się dziecinnie proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z. bohenski n. sacz IP: 82.160.57.* 17.09.07, 21:46 nauczy tak ze za 1 razem sie spokojnie zda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oppKRAKOW Re: z. bohenski n. sacz IP: 83.12.35.* 18.09.07, 19:12 Ja polecam Konrada Zurka z "5" na Kosciuszkowskim dobrze uczy i bardzo mily mozna z nim pogadac na kazdy temat Oraz Leszka Kleka z Os 100-Lecia w Krakowie- jest to byly egzaminator, bardzo opanowany i vdv uczy nie oszukuje na godzinach, bardzo uczciwy, mily i zna wsystkie trudne miejsca w Krakowie, dobrze tlumaczy, nigdy nie krzyczy, naprawde goraco polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Kraków BSK Luz IP: 213.134.181.* 18.09.07, 19:01 M. (Mariusz? Marek?) Matura nie wiem czy jeszcze szkoli, ale 3 lata temu z nim jeździłam i byłam zadowolona, zdałam za 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: Kraków BSK Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 09:36 Podpisuję się z czystym sumieniem pod BSK LUZ> Ale jeśli chodzi o pana Maturę to chyba już nie szkoli w BSK LUZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIPA Re: Kraków BSK Luz IP: *.chello.pl 29.04.08, 11:56 ta szkola to lipa! NACIĄGAJĄ na dodatkowe godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była kursantka Re: Kraków BSK Luz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 15:12 LIPA, a z kim jeździłaś/eś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: Warszawa dobry instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 00:15 Ja polecam szkolę jazdy w Ursusie na ul. Plutonu Torpedy jest naprawdę fajna, miałam też namiary na szkołę Olka na Okęciu ul.Radarowa na Pana Łukasza i Adama powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Jasrzebie Zdroj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 22:37 Ja polecam Instruktorów z OSK "Jazda" Marcin Orlik, szczegolnie : Marka i Marcina :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati LINIA Warszawa IP: *.aster.pl 20.09.07, 13:13 Polecam Patryka z Linii na gocławiu!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
off.topic P y t a n i e d o Ka t i ! 28.09.07, 21:14 Gość portalu: kati napisał(a): > Polecam Patryka z Linii na gocławiu!! :) Cześc, Kati. Wygląda na to, że będę jeździć z Panem Patrykiem przez 10 godzin:). W związku z tym chciałabym poznać Twoją opinię bliżej - czy możesz mi powiedzieć coś na temat tego instruktora? Z rozmowy telefonicznej, a także wcześniejszych smsów wywnioskowałam, że to konkretny i facet, i chyba podoba mi się jego podejście: jest pewny swoich umiejętności (mówił, że trasy na Odlewniczej, o które go pytałam, ma w małym palcu, manewrow uczy i na sposób i na wyczucie, w zależności od potrzeb kursanta, czyli ja będę mogła uczyć się na wyczucie). Ale nie to mi się najbardziej spodobało, bo tego oczekiwałam, a to, że, takie odniosłam wrażenie - przyjmując moje wymagania, jednocześnie sam oczekuje odpowiedniej postawy, wymaga pewnej dojrzałości od kursanta (krótka rozmowa o poprzednim instruktorze), więc myślę, że będzie wymagający, że nie będzie marudzena, cackania się, że będzie rzeczowo, i "nie ma przeproś". Był miły, ale nie taki wylewny, jak mój instruktor z kursu. Czy mój "portret psychologiczny", wysnuty jak by nie patrzeć z jednej rozmowy telefonicznej, więc trudno mi oceniać, jest w miarę trafny? Czy możesz coś o nim powiedzieć od siebie? Dodam, że straciłam już mnóstwo czasu i pieniędzy na nieefektywną jazdę, zależy mi na DOBRYM instruktorze, mam ściśle określone wymagania, nie chcę znów tracić czasu. Jednocześnie nie jestem kursantką, która by leserowała i nie chciała się nauczyć. Się rozpisałam, ale musiałam się z kimś podzielić moimi obserwacjami, z kimś kto mógłby je potwierdzić, bądź im zaprzeczyć. Pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
off.topic Re: P y t a n i e d o Ka t i ! - errata 28.09.07, 21:16 off.topic napisała: > konkretny i facet, Powinno być: "konkretny facet":) No raczej jak Patryk to facet;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Lublin 20.09.07, 13:22 Rodmos - Ernest, Krzysiek (jeden i drugi), i pan, który jeździ w weekendy nie pamiętam jak się nazywa, przyjeżdża z Chełma, starszy, powoli i cierpliwie tłumaczy każdy manewr - polecam! Zdałam za pierwszym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzamzdany! Lublin - SIDHHA IP: 83.238.201.* 21.09.07, 19:57 Polecam instrukrora PIOTRA :)w osrodku SIDHHA - uczy wszystkiego co moze spotkac kursanta na egzaminie. Pozdrowienia Panie Piotrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xanu Wrocław - DRIFT rządzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:23 We Wrocławiu szkoła Drift, instruktor Marcin Wilczek, świetnie się z nim jeździ, bezstresowo i skutecznie. Polecam i zostawiam link. www.szkoladrift.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wrocław - DRIFT rządzi!!! 11.10.07, 21:28 Gość portalu: xanu napisał(a): > We Wrocławiu szkoła Drift, instruktor Marcin Wilczek, świetnie się z nim jeździ , bezstresowo i skutecznie. Polecam i zostawiam link. www.szkoladrift.pl/ Ło, a to już było dzisiaj... i nawet instruktor ten sam:))) Pozdro dla Marcina, fajny musi być chłopak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VA Re: Wrocław - DRIFT rządzi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 13:22 Także dołączę się do entuzjastów OSK DRIFT. Jeżdziłam z Arturem Wierzbickim, bardzo miło wspominam jazdy :) instruktor nauczył mnie wszystkiego w bezstresowy sposób (przed kursem potrafiłam w samochodzie tylko włączyć silnik:P) Doprawdy polecam ten OSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Katowice osk silesia IP: 217.97.182.* 07.11.07, 14:02 Andrzej Tracz najlepszy instruktor - zdalam za 1 razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryla Re: Wrocław - DRIFT rządzi!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.12.08, 18:50 Zdecydowanie polecam!!! jeździłam z Marcinem, Grześkiem, Gosią i wszyscy niesamowicie profesjonalni, wyluzowani, punktualni. Podczas jazd zero stresu, sympatyczna atmosfera...w końcu nie bałam się dotknąć guziczków i mogłam zadawać pytania:) Żałuję jedynie, że nie trafiłam od razu do tej szkoły, tylko straciłam 30h z "instruktorem" z innego OSK. Pozdrówki dla świetnych instruktorów!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Wrocław - DRIFT rządzi!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.09, 18:58 Skoro Pan Marcin Wilczek jest taki świetny to dlaczego wyleciał z wielkim hukiem ze szkoły Wolski&Gliga.Porzucił swoich kursantów,którzy byli na różnym stopniu zaawansowania i inny instruktor musiał przejąc,jego uczniów i dokończyc za niego pracę. To niestety nie jest instruktor godny polecenia.Zmienił się? Odpowiedz Link Zgłoś
w357 ....a Ja już nikogo nie polecam.... 20.02.09, 19:10 ......przez Internet/Forum !!!!!!!!!!!!! Znam kilku DOBRYCH Instruktorów ! Niestety (prawie) NIGDY, Kandydat/ka poza dopytywaniem się o cenę lub inne..... NIE STAWIŁ/ŁA się na spotkanie !!!!!!!!!!! Skutek ? Mam to "Gdzieś" ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Wrocław - DRIFT rządzi!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 13:22 Pan Marcin Wilaczek nie tylko niedotrzymuje słowa,ale jeszcze szarga ludziom opinie bez powodu,nie jest godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.chello.pl 21.10.07, 19:01 Polecam IMOLĘ, bez nazwiska niestety, gdyż jeszcze mam jazdy, a nie chciałabym aby mój instruktor miał przez to mniej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
agacool8 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 22.10.07, 20:01 Wieliczka :MOTOFART i wszyscy uczący tam instruktorzy ale w szczególności p.Roman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 21:23 ale kazdyb powinien sie podpisac,zeby instruktorzy sami sie nie polecali,jezeli kazdy z was tak genialnie zdał za pierwszym razem to nie musi sie wstydzic swojego podpisu Odpowiedz Link Zgłoś
panimalgorzata białystok 07.11.07, 11:01 Ja polecam instruktorow z ośrodka AS i Jacka!!!!! Czlowiek z anielska cierpliwoscia POLECAM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile ;) Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 14:56 Może ktoś poleci jakichś instruktorów z Oświęcimia? Odpowiedz Link Zgłoś
serenneh Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 11.11.07, 19:07 Jeśli chodzi o Dąbrowę Górniczą to najlepsi są Pani Wiola Woźniak i Pan Bogdan ze OSK "Wiola" Fajny jest też Pan Sławek tylko że do jego specyficznego poczucia humoru trzeba się przyzwyczaić Odpowiedz Link Zgłoś
patoga Gorzów Wielkopolski 13.11.07, 16:24 Ja polecam z Gorzowa Wielkopolskiego ze szkoły PROKUDA p.Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 16:34 Zaława-Ilona Braun(świetna kobitka)i jej mąż Sławek Braun(jeździ w Szkole"Tom"-siła spokoju,opanowania i dobrego humoru!! Odpowiedz Link Zgłoś
mark4260 Jaworzno 18.11.07, 10:05 Polecam BARDZO pana Wojtka Niecia z OSK JAWOR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Jaworzno IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 18:47 Ja nie polecem OSK DRIVER. Tylko 2 instruktorów, podejście do lekcji słabe. Ciągły brak czasu na jazdy. Brałem dodatkowe godziny w Klaksonie z Panią IWONĄ STANEK - rewelacyjna instruktorka - dopiero ona nauczyła mnie jeździć. DRIVER ogłasza się teraz z kuresm za 999zł nie dajcie się zwieść! Co tanio - to drogo! Wydacie na dokupywnie jazd w innych ośrodkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Kraków OSK ORZEŁ IP: *.chello.pl 18.11.07, 10:13 Ja polecam pana Tomka, z którym jeżdżę cały kurs, oraz pana Kiziora, z którym raz miałam zastępstwo i też bylam bardzo zadowolona- spokojni, cierpliwi, sympatyczni i co najważniejsze KOMPETENTNI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina polecam Pana Marka! IP: *.8.rev.vline.pl 17.12.07, 15:24 Serdecznie polecam Pana Marka Nowaka ze szkoły DELTA w Łodzi. Doskonały nauczyciel, przesympatyczny człowiek. Z powołania! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: >>>W A R S Z A W A<<< p. Tadeusz IP: *.gprs.plus.pl 06.01.08, 10:51 Chcę polecić pana Tadka. Ja u niego się doszkalałem. Wykładowca - teoria w "jednym palcu". Jazdy tłumaczy jasno. Polecam jeśli zdajecie na Odlewniczej. 0223741402. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolta Re: >>>W A R S Z A W A<<< IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 13:12 speed.zgora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkaa2-3 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 29.04.08, 13:24 OSK Euro Katowice. Polecam Klaudiusza - zależy mu żeby nauczyć kursanta jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re:Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 14:33 AS jazdy - Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re:Białystok IP: 77.46.58.* 28.01.09, 12:17 ja polecam Alfę, jezdzę z Piotrkiem i jest bardzo dobrze. Bardzo miły i potrafi dobrzew wytłumaczyć. Za to słabo wspominam swoje początki z pzmocie, ciesze się ze wykupilam godziny w Alfie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka z OSK Re: Jaworzno - woj. śląskie IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 13:15 Polecam Ośrodek w Jaworznie - O.S.K ZBYSZKO i instruktora nauki jazdy Pan Zbigniew Trawa, jest profasjonalistą w tym co robi, jest cierpliwy, i nauczy Was wszystkiego co trzeba, Pan Zbyszek ma bardzo dobre podejście do swoich kursantów. Polecam www.oskzbyszko.jawnet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: GDAŃSK Elka School IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 16:36 a ja polecam Adriana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mooma Warszawa Amicus 05.05.08, 22:49 Polecam OSK Amicus i bardzo kompetentnych instruktorów stamtąd. ............................................... żona i uczennica jednego z nich..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duckD Katowice IP: *.silesiamultimedia.com.pl 25.09.08, 22:51 p. Wojtek osk S.M (plac Andrzeja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnula Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów IP: *.3s.pl 08.05.08, 23:33 polecam wszystkim w bytomi i zdajacym w tamtym osrodku egzamin nauke w osrodku ,,od A do Z " i Pana Mikołajuna..rewelacyjny instruktor...podczas jazdy z nim za kazdym prawie razem ktos dzwonil i mowil ze zdal za pierwszym razem..ja sama zdalam za pierwszym razem bez problemu i stresu wiekszego...mialam cala nauke grande punte i nie balam sie jak inni ktorzy innymi autami sie uczyli jezdzic..bo na egzaminie tez sa juz grande punto a uwierzcie jest kilka roznic miedzy oplem i zwyklym puntem a grande punto... Odpowiedz Link Zgłoś
rafau1988 Re: moze polecajmy w tym wątku instruktorów 01.06.15, 20:01 Polecam Pana Tomasza Bąka ze szkoły nauki jazdy Mistrz, tutaj adres www.naukajazdyopole.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiofik warszawa imola - Kasia L. IP: 83.145.84.* 13.05.08, 16:52 Ja polecam Kasie Lachowicz. Jest poprostu najlepsza! Nauczyła mnie nawet koperty "po angielsku" (w drugą stronę)!!! Jest cierpliwym instruktorem - uczy jak wyczuć samochód. PEŁNY PROFESJONALIZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petero Warszawa / ośrodek LINIA targówek pan Jacek IP: *.mofnet.gov.pl 16.10.08, 11:53 spoko człowiek dobrze mi się z nim jeździ, 17 października mam ostatnią jazdę... baaaaardzo cierpliwy Odpowiedz Link Zgłoś